Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ο Γιαννιώτης Επιστήμων Σπύρος Πανταζής απαντάει στο epirusgate blog

Σπύρος Πανταζής
Ιωάννινα, 21-10-2010

ΠΡΟΣ: epirusgate

Κύριοι,
Χθες σας έστειλα, ηλεκρονικώς, την παρακάτω επιστολή, την οποία πιθανόν να μην μπορέσατε να τη διαβάσετε (να την ανοίξετε), λόγω του πεπαλαιωμένου μου υπολογιστή.
Σας την ξαναστέλνω σε μορφή doc κοινοποιώντας την και σε άλλα μπλόγκς.
"Στή συνημμένη ανάρτησή σας (http://epirusgate.blogspot.com/2010/10/blog-post_5732.html ) φωτογραφίζετε την αφεντιά μου και θα ήθελα να σας παρακαλέσω, άν βεβαίως μπορείτε και θέλετε, να αποκαταστήσετε τα πράγματα, αφού λάβετε υπόψη σας ότι:
  • παντρεύτηκα πριν 31, συμπτωματικώς, χρόνια και πως ανήκω στην κατηγορία εκείνων των αντρών, που έμειναν με την ίδια γυναίκα. (Ο Χαρίλαος ο Τόλης, χαριτολογώντας, χρησιμοποιεί τη λέξη "ανίκανοι" δεύτερης συζύγου).
  • Στη Σχολή Ικάρων (τμήμα Iπταμένων) είχα πετύχει πρώτος, μεταξύ 14.876 υποψηφίων, για 64 θέσεις.
  • Eπίσης είχα πετύχει (πάλι πρώτος) στη ΣMA (Tμήμα Mηχανικών) για 6 θέσεις (απόφοιτος του Λυκείου Πλαίσιας Καλεντζίου Ιωαννίνων). Μάλιστα στις 2-10-2010 έγινε η συνάντηση στο εστιατόριο της Σχολής μετά απο 40 ακριβώς χρόνια.
Aν χρειασθείτε το βιογραφικό μου μπορώ, ευχαρίστως, να σας το στείλω.
Διατηρώ blog εδώ και πολλά χρόνια, το οποίο μετά από διάφορες περιπέτειες έλλειψης κυρίως χρόνου, απόπειρας φίμωσης, καλλιέργειας φόβου, επιθέσεων χάκερς, ξαναβγήκε στον αέρα εδώ και τρείς περίπου μήνες. Επισκεφθείτε το, αν ευκαθρείτε, έχει πολλά στοιχεία μιάς άλλης εποχής http://www.spirospantazis.gr/weblog/
Παραμένει όμως ανημέρωτο.
Δεν έχω καμμία απολύτως σχέση με το blog ομελέτα και βεβαίως δεν είμαι "τύπος", όπως χλευαστικά αποπειράσθε να με χαρακτηρίσετε. Δεν ξέρω από που αντλείτε αυτό το θράσος ή αυτή την αλαζονεία σας. Αδικείτε έτσι το έργο σας.
Σημειώστε αν θέλετε μία μικρή κι ασήμαντη λεπτομέρεια ότι δηλ. με τη σύζυγο του κ. Βαγγέλη Αργύρη είμαστε συγγενείς.
Λάσπη δεν έχω πετάξει ποτέ σε κανέναν. Αυτές είναι μέθοδοι ανθρωπαρίων. Εσείς π.χ μου είχατε ρίξει πολλές φορές στο παρελθόν (π.χ. Ασωπίου κά).
Γράφω, το ξέρετε, επώνυμα http://www.spirospantazis.gr/pn/index.php?module=Pagesetter&func=viewpub&tid=5&pid=2  και καταγγέλω, όταν νομίζω ότι χρειάζεται, δημόσια.
Η τελευταία μου ουσιαστική παρέμβαση - πρόταση ήταν η:
http://gianniotis.blogspot.com/2010/01/blog-post_26.html
Επίσης στα γραφόμενά σας διαφαίνεται ένας αδικαιολόγητος πανικός και ένα ανεξήγητο μίσος.
Και μία διάχυτη, εναντίον μου, ...απειλή!!!!
Τα κομματικά μου πιστεύω δεν τα έχω δημοσιοποιήσει ποτέ και καμία, μέχρι στιγμής, φορά. Απορώ πως περιγράφετε κάτι τέτοιο. Πολλοί μπερδεύουν βασικές έννοιες π.χ. την Αυτοδιοίκηση με τις βουλευτικές εκλογές.
Ούτε ο Φίλιος είμαι, ούτε ο Γκλίναβος, ούτε ο Γκόλας, ούτε ο Ντάκης, ούτε ο Φαρμάκης, ούτε ο Πιστιόλης, ούτε ο Σιάκαρης, ούτε ο Μουστακλής, ούτε η Νταφοπούλου ή πόσους άλλους, θέλετε να σας αναφέρω, ευεργετημένους και τιμημένους από τα κόμματα τους, ορισμένοι εκ των οποίων δίδαξαν, με τη συμπεριφορά και τις επιλογές τους, τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό και τον κομματικό εκχυδαϊσμό.
Παραμένω, ως γνωστόν, Αρχηγός στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ιωαννίνων (ΑΔΚΙ), το στελεχιακό δυναμικό της οποίας καθορίζει αποφασιστικά την εκλογή του Δημάρχου των Ιωαννίνων από το 1990 και μετά.
Παράξενο; Κι όμως είναι αληθινό. Εκλέχτηκαν ανεξαιρέτως όλοι εκείνοι, που κι εμείς στηρίξαμε.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε τις θέσεις μας για τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.
Ελπίζουμε και προσβλέπουμε στην ανάρτηση της.

Με εκτίμηση 
Σπύρος ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Υ.Γ:

Αν μου επιτρέπεις θέλω να σου πω και τη γνώμη μου για τον τρόπο που "δρας ή φυλάς ή προστατεύεις" τους Φίλιο και Αργύρη.
Αν δεν τους πυρπολήσεις από λάθος ή απροσεξία, τότε θα τους έχεις ξεροτηγανίσει με τον τρόπο που τους προωθείς. Ειδικά τον Αργύρη τον έχεις στη χόβολη κι απορώ γιατί δεν το ...νοιώθει. Γιατί ο πρώτος δεν έχει ανάγκη, αφού ο κιμάς από τη συντριβή του μάλλον για μπιφτέκι του τοπικού ΠΑΣΟΚ θα προορισθεί.
Bookmark and Share

3 comments:

  1. Συγνώμη κύριοι που παρεμβαίνω δεν μου πέφτει λόγος αλλά το epirusgate ΔΕΝ είναι blog από τη στιγμή που δεν αφήνει κανέναν να εκφράσει την άποψη του ή τις αντιρρήσεις του πάνω στα θέματα που παρουσιάζει. Θέλω να πω ότι αυτοί οι κύριοι αν είχαν τις αντοχές και τη μαγκιά των μπλόκερ θα έπρεπε να έχουν τα σχόλια ελεύθερα.
    Πρόκειται για μια σελίδα μονολόγου όπου οι άλλες γνώμες περισσεύουν. Και γιατί ο συγκεκριμένος κύριος Πανταζής να απαντάει μέσω του gianniotis blog???? Αναγκάζεται να το κάνει γιατί ο gianniotis είναι ανοιχτός στο διάλογο και είναι προς τιμή του. Δεν το καταλαβαίνω. Αν όμως είχε τα σχόλια ελεύθερα το epirusgate θα υπήρχε και η δυνατότητα του διαλόγου. Δυστυχώς μιλάμε για ένα σταλινικό καθεστώς της δήθεν αντικειμενικής ενημέρωσης.
    Καλά το ότι είναι κομματικό γραφείο των πρασινοφρουρών, αυτό ούτε λόγος να γίνεται.
    Αντωνία Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ Τ.
    ΟΝΤΩΣ ΤΟ EPIRUSGATE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΥΤΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ BLOG ΜΕ ΠΡΕΤΩΡΕΣ ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ.
    ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΖΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΣΑΝ ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ EPIRUSGATE.
    ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά ρε παλικάρια, που είναι όνειδος το epirusgate!!! Η φωνή του τοπικού ΠΑΣΟΚ είναι.Αν δεν σας αρέσει μην ψηφίσετε τους Αργύρη και Φίλιο.
    Πρέπει να καταλάβει ο σκεπτόμενος λαός ότι οι πράξεις των πολιτικών κρίνονται στη κάλπη.
    Όχι αποχή αλλά ψήφο.
    Αφού δεν μπορέσαμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στο ΔΝΤ, στο ασφαλιστικό και στην υποβάθμιση της ζωής μας κατεβαίνοντας στα πεζοδρόμια όπως κάνουν σήμερα οι Γάλλοι, οι Άγγλοι, οι Ιρλανδοί, τουλάχιστον ας ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ & ας τους ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή