Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Εξεταστικές "α λα καρτ" στήνει το Pasok. Τρέμει να αγγίξει την περίοδο Σημίτη.!

Τρέμει ο Γιώργος Παπανδρέου να "αγγίξει" την περίοδο Σημίτη και βεβαίως αρνείται πεισματικά να συμπεριλάβει και το διάστημα της δικής του διακυβέρνησης στο πεδίο της έρευνας που θα κληθεί να κάνει η υπό σύσταση Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την οικονομία.
Το επίκεντρο της έρευνας της Εξεταστικής Επιτροπής θα περιοριστεί αποκλειστικά στη χρονική περίοδο 2007-2009, απλώς γιατί έτσι βολεύει τα κυβερνητικά σχέδια. Αυτό ομολόγησε χθες στη Βουλή, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου απαντώντας στο πλαίσιο της "Ωρας του πρωθυπουργού" σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη.
Εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση στη Ν.Δ. την οποία κατηγόρησε ότι "κάνει κλεφτοπόλεμο και συνεχίζει να βάζει φωτιές αντί να βοηθάει στην πυρόσβεση" ο κ. Παπανδρέου έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι "τα μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης λιποτάκτησαν για να μην χρεοκοπήσει η χώρα στα δικά τους χέρια"!..
Οταν τον "στρίμωξε" ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για το θέμα των γνωστών δηλώσεων Γιούνκερ περί Ελληνα πρωθυπουργού που χαρακτήρισε διεφθαρμένη τη χώρα του ο Γ. Παπανδρέου εμμέσως πλην σαφώς "αυτοφωτογραφήθηκε" ως ο... δράστης. "Να είμαστε ειλικρινείς ότι διαφθορά υπάρχει και το ξέρουμε όλοι μας και όλοι παγκοσμίως", είπε χαρακτηριστικά.
Αναπτύσσοντας την επίκαιρη ερώτησή του ο Γ. Καρατζαφέρης, έριξε το γάντι στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι "ή θα πούμε όλη την αλήθεια σε βάθος χρόνου ή θα τη συσκοτίσουμε από τον ελληνικό λαό". Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διερωτήθηκε γιατί από τη στιγμή που ο κ. Παπανδρέου δηλώνει υπερήφανος για την οικονομική του πολιτική, αρνείται να συμπεριλάβει στη διαδικασία του ελέγχου την Εξεταστική και τη δική του περίοδο.
adesmeytos
Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου