Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Κακλαμάνης: "Δεν ζείτε στην Αθήνα, κ. Καμίνη"

Η δυσκολία του Γιώργου Καμίνη να σταθεί σε δημόσιο διάλογο με τον Νικήτα Κακλαμάνη, ήταν εμφανής από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η προεκλογική μάχη για τον δήμο Αθηναίων. Ο απερχόμενος Συνήγορος του Πολίτη, δεν κατάφερε να αποβάλει το «ακαδημαϊκό» ύφος που συνοδεύει το λόγο του, και απέναντι στον μετρ της επικοινωνίας Νικήτα Κακλαμάνη, είχε σοβαρό πρόβλημα να αναπτύξει με πειστικό τρόπο την επιχειρηματολογία του. Και, κυρίως, να διατηρήσει την ψυχραιμία του, έναντι των σχολίων που του αφιέρωνε ο Δήμαρχος Αθηναίων.
Η εικόνα αυτή επιβεβαιώθηκε περίτρανα χθες βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του "Mega", σκορπώντας πολιτική θλίψη στην Ιπποκράτους και το Μέγαρο Μαξίμου. Ήταν μάλιστα τόσο υποτονική η παρουσία του κ. Καμίνη έναντι του Νικήτα Κακλαμάνη, ώστε εκλήθη εσπευσμένα ο Γιάννης Ραγκούσης, να παρέμβει τηλεφωνικά αφού είχε ολοκληρωθεί η αντιπαράθεση των υποψηφίων, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις χαμένες εντυπώσεις.
Ο Νικήτας Κακλαμάνης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Γιάννη Ραγκούση, με αφορμή τις καταγγελίες του Υπουργού Εσωτερικών για παράνομες εγγραφές Βουλγάρων στα δημοτολόγια της πρωτεύουσας, και παρουσίασε το φυλλάδιο του συνδυασμού του κ. Καμίνη, στον οποίο συμμετέχει πολίτης από τη Βουλγαρία, διατυπώνοντας το ρητορικό ερώτημα «ποιος συνδυασμός θα ωφελείτο από τις εγγραφές στα δημοτολόγια».
Ο Γιώργος Καμίνης επέλεξε να μην απαντήσει επί της ουσίας, και επιχείρησε να αρθρώσει έναν συνολικά καταγγελτικό λόγο για τη θητεία και τα πεπραγμένα του Νικήτα Κακλαμάνη στον δήμο Αθηναίων. Για να εισπράξει σε εκείνο το σημείο το «φαρμακερό» σχόλιο του πρώην υπουργού Υγείας. «Μα, εσείς κύριε Καμίνη δεν ζείτε στην Αθήνα. Στο Χαλάνδρι ζείτε», ήταν τα λόγια του Νικήτα Κακλαμάνη, που επιβεβαίωσε ο Γιώργος Καμίνης, έσπευσε ωστόσο να συμπληρώσει ότι εργάζεται στην Αθήνα και την γνωρίζει καλά.
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Έχουν καμία σχέση ο νικήτας με τον βαλιανάτο;
    Έχει οικογένεια ο νικήτας, γυναίκα, παιδιά;
    Έχει πιστοποιητικό γιατρού ο νικήτας;
    Πού μένει ο νικήτας;
    Έχει κάνει κάι σημαντικό για την Αθήνα των Αθηναίων ο νικήτας, ή μόνο για την Αθήνα των αλητολαθρομεταναστών;
    Μπορείτε να αποσυρθείτε νικήτα. Είναι καιρός πια. Δεν σας αντέχει πια η Αθήνα μου.
    γ.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγικός ο Καμίνης. Έσπευσαν από το υπουργείο να κάνουν ''αποκάληψη'' για νοθεία και αυτός που οφελείται είναι ο Καμίνης.
    Κοινώς ''πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή