Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Εγκαταλείπει τον Μεσσήνιο η ...Μεσσήνια.!

Την πρόθεσή της να αποχωρήσει από τη ΝΔ πριν τη διαγράψει η ηγεσία του κόμματος, προανήγγειλε η πρώην υπουργός Σοφία Καλαντζάκου.
Η εκ Μεσσηνίας πολιτικός δήλωσε σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash: "θα φύγω από τη ΝΔ, δεν θα περιμένω τη διαγραφή μου".
Η κ. Καλαντζάκου ήταν παρούσα χθες στο Μπάντμιντον όπου έγινε η παρουσίαση του νέου κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη και από τους πρώτους που υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη της "Δημοκρατικής Συμμαχίας".
Σημειώνεται ότι οι σχέσεις της Σοφίας Καλαντζάκου με τον Αντώνη Σαμαρά μόνο καλές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, ενώ είναι γνωστό ότι και στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ είχε στηρίξει την Ντόρα Μπακογιάννη.
Bookmark and Share

4 comments:

  1. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τεράστιο πολιτικό μέγεθος. Έχουν ήδη αλλάξει οι συσχετισμοί μετά την προσχώρησή της στο από-κομμα της Ντόρας. Από το 0,94% ανέβηκε ήδη στο 0,95%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα τσακίδια να πάει και μην ξεχάσει να πάρει μαζί της το φίδι Γκαζμέντ Καπλάνι που μας επέβαλε με το ζόρι να μείνει στην Ελλάδα λες και τον είχε γκόμενο. ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ. Αλλά τι να περιμένεις τέτοιος ήταν και ο βαψομαλάκιας γελοίος πατέρας της.

    Γιώργος Αιγάλεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΑΡΙ ! ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ (ΕΛΣΑ - ΓΙΑΝΑΚΟΥ - ΠΑΚΗ ) ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ...

    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΟΦΑ Ο ΛΑΟΣ 'ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ' ηρθε η ωρα να ξερφορτωθει ολη η βρωμα (στο ανθυποκομματιδιο ντορας) απο την μεγαλη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΔΕΞΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ ΠΙΑ.


    Αιντε λοιπον ολοι στην 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ SIEMENS' , συγνωμη 'συμμαχια' ηθελα να πω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή