Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ο γλοιώδης Δημαράς, αφήνει "ελεύθερα" τα ...πρόβατά του.!

Ο πράσινος "αντιμνημονιακός" και επαναστάτης του γλυκού νερού Γιάννης Δημαράς αφήνει "ελεύθερους" τους πολίτες - πρόβατα, τα οποία στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών προτίμησαν τον συνδυασμό του, να επιλέξουν όποιον υποψήφιο θέλουν στις αυριανές επαναληπτρικές εκλογές, αφήνοντας εμμέσως ανοιχτό το παράθυρο του ..."νόστου" που βλέπει προς το πράσινο στρατόπεδο, ασχέτως αν ο ίδιος - εν βρασμώ - δήλωσε ότι θα παραιτηθεί και από βουλευτής την 1η Ιανουαρίου.
Με ανακοίνωσή του, κάνει έκκληση κατά της αποχής και καλεί όλους να προσέλθουν στις κάλπες. "Σεβόμαστε απόλυτα την ωριμότητα και την ...ακηδεμόνευτη συνείδηση των πολιτών της Αττικής και για την επιλογή τους στην κάλπη της προσεχούς Κυριακής και τους προτρέπουμε να πάνε να ψηφίσουν ελεύθερα. Η συμμετοχή ενισχύει τη δημοκρατία και η αποχή την αποδυναμώνει", αναφέρει.
Για το εκλογικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, ο κ. Δημαράς εκτιμά πως η συνειδητή αποχή και η προτίμηση που έδειξε για τον συνδυασμό του το 16% των πολιτών, ήταν ο τρόπος με τον οποίο "οι πολίτες επέλεξαν να στείλουν το αυστηρό αντισυστημικό μήνυμά τους".
Στο μεταξύ, υπέρ της υποψηφιότητας Κικίλια τάχθηκαν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του Συνδυασμού του Δημαρά Χρ. Κουρούσης και οι οκτώ υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που έχουν συγκροτήσει την οργάνωση ΛΕΥΚΟ (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων).
Πόσο ελεύθερα όμως μπορούν να μείνουν τα ..."πρόβατα", όταν επί σειρά ετών ήταν σταυλισμένα στο μαντρί των "αδελφών" Δημαρά, Σγουρού και Μίχα και έτρωγαν ...σανό πολυτελείας; 
Πας να μας τρελάνεις ρε γελοίε;
Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου