Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ο Βενιζέλος παραχωρεί έκταση του Π.Ν. για ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους.!

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για να ξεκινήσει η ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό.
Εντός των επομένων ημερών παραδίδεται στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου από το Πολεμικό Ναυτικό, η έκταση των 16 στρεμμάτων που έχει προβλεφθεί για να κτισθεί το τέμενος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, εντός των επόμενων εβδομάδων ολοκληρώνονται και οι υπόλοιπες νομικές διευθετήσεις ώστε στις αρχές του νέου χρόνου να προκηρυχθεί ο διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός και να αρχίσει η ανέγερση του τεμένους εντός του 2011.
Τη γρηγορότερη ανέγερση έχει ζητήσει κατά την προεκλογική περίοδο και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ενώ αντιρρήσεις είχε εκφράσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΛΑΟΣ Αδωνις Γεωργιάδης. Επισήμως το κόμμα του κ. Γ. Καρατζαφέρη έχει ταχθεί υπέρ της δημιουργίας αρκετών διάσπαρτων τόπων λατρείας στην Αττική, ώστε να μην υπάρξει συσσώρευση μουσουλμάνων στην περιοχή του Βοτανικού.
Bookmark and Share

4 comments:

  1. ΟΜΑΔΑ ΑΦΓΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!
    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!
    ΞΕΣΑΛΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΕΛΕΩ ΚΑΜΙΝΗ...

    Ομάδα περίπου 50 Αφγανών προσπαθεί να εισέλθει εντός του Δημαρχείου Αθηνών, στην πλατεία Κοτζιά. Επικεφαλής της ομάδας αυτής, ο γνωστός και μη εξαιρετέος, εκλεγμένος πλέον δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Κωνσταντίνου.



    Διαρτύρονται για την στάση της δημοτικής αστυνομίας που προβαίνει σε κατάσχεσεις των παράνομων προϊόντων που πωλούν σε ολόκληρο το κέντρο των Αθηνών, ενώ επαναλαμβάνουν το σκηνικό σκισίματος ιερού μουσουλμανικού χειρόγραφου!

    Πήραν θάρρος φαίνεται από την χτεσινή απουσία.... συντεταγμένης αντίδρασης από τους Αθηναίους, που τους επέτρεψαν να μετρέψουν το ιστορικό κέντρο σε απέραντο τουρκομαχαλά και παράρτημα της Μέκκας στην Ελλάδα. Τα ψέμματα τελείωσαν την περασμένη Κυριακή...

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν πολυπληθείς ομάδες αλλοδαπών επέδραμαν στο παντοπωλείο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Σοφοκλέους. Κατά τη διάρκεια της εισβολής και της λεηλασίας προσπάθησαν να παρέμβουν δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες δέχθηκαν μαζική επίθεση από τους λαθρομετανάστες με ξύλα και μαχαίρια. Είναι επιβεβαιωμένο ότι 4 τουλάχιστον αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί.
    ΩΡΑ 14.20: Ο λόγος είναι ότι, κατά την διάρκεια αντιρατσιστικής πορείας, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους κάποιος αστυνομικός πάτησε ένα κοράνι. Κανένας δεν ξέρει τίποτε για το συμβάν αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες μας αστυνομικός ξυλοκοπήθηκε άγρια από εξαγριωμένο πλήθος μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

    ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΩΡΑ 15.30: ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 200-300 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΙΓΑ, ΣΙΓΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ: ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ –
    ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ… ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει πλεόν να δεχτούμε ότι η Ελλάδα ως έθνος.... τελειώσε. Πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι. Εγώ είμαι έτοιμος να δώσω αγώνα για να τα σταματήσω όλα αυτά..... αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι και να τα πετύχω θα βρεθώ κρεμασμένος σε κάποια πλατεία από τους ίδιους που έσωσα. Αυτός δυστυχώς είναι ο νεο-Έλληνας. Άρα δεν αξίζει πλέον να αγωνιζόμαστε για την σωτηρία της πατρίδας. Ας την θυμόμαστε μέσα από βιβλία και ιστορίες. Καληνύχτα Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑ ΤΗΣ ΧΑΧΟΛΙΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.
    ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν ενα χρόνο κανείς δεν δεχόταν να γινει τζαμί στον χώρο που παραχωρηθηκε απο το Π.Ν, σήμερα ολοι παρακαλάνε!
    Τυχαίο?
    Μήπως ειναι εμφανές οτι η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση δουλευει αψογα?
    Μήπως να αναθεωρήσουμε τα περι ελευθερης σκέψης και Δημοκρατίας? Κάποτε ίσως υπήρχαν, οχι πια
    Εγώ μονο καθοδηγούμενες κινήσεις και αποδοχή μη αποδεκτων, βλέπω! Λυπάμαι Ελληνες, αλλά είμαστε ντιπ ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή