Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Εμπάργκο στην Εκκλησία.

Εμπάργκο στις Εκκλησίες.
Μην ρίχνετε ούτε ένα λεπτό στο παγκάρι.
Δεν μπορεί εμείς να δίνουμε χρήματα στην Εκκλησία και αυτή να βγάζει συσσίτια για τους λαθρομετανάστες (μουσουλμάνους) και να κάνει συναυλίες μέσα στον Άγιο Παντελεήμονα.
Σταματείστε να δίνετε χρήματα ούτε καν για το κερί παρά μόνο σε ενορίες που κάνουν σοβαρό έργο αν και από εκεί πάλι στην Μητρόπολη πάνε...
Οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα να πηγαίνουν σε γειτονικές εκκλησίες να εκκλησιάζονται και να δηλώσουν την αντίδρασή τους έμπρακτα στον "προοδευτικό" εφημέριό τους.
Ίσως αν κοπεί η ροή των χρημάτων δούν τα πράγματα από άλλη σκοπιά...
thermopilai
Bookmark and Share

3 comments:

  1. Τωρα εσυ εισαι χριστιανος νομιζεις ? Ισως επειδη σε βαφτισανε , αλλα το μυαλο σου ειναι χειροτερο των ταλιμπαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ που είσαι καλός Χριστιανός, μάζεψε μερικούς από αυτούς στο σπίτι ΣΟΥ! Οχι στο δικό μου, ή στην πόλη μου! Ξυπνήστε! Είμαστε υπό κατοχή λαθραίων κατακτητών. Μην τους δίνετε χρήματα στα φανάρια. Μην ψωνίζετε τίποτε από αυτούς. Μην τους δίνετε δουλειά ούτε σπίτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννιωτη οταν βριζω τους παπαδαρεους με λογοκρινεις. Λουσου τους τωρα!
    Μονο ο "Ισταμπουλιωτης" πρακτορας ελειπε να ολοκληρωθει το σοου. Προφανως μας τιμωρει, τους ξεβρακωτους που καταστρεψαμε την ειρηνικη συμβιωση με τους κωλοτουρκους, και γι'αυτο απουσιασε. Την αλλη φορα ισως ειναι κι αυτος παρον. Aν παραδωσουμε τη Θρακη και το Αιγαιο, οπως επιθυμει, για να ανοιξουν οι τουρκοι το πατριαρχικο μαγαζακι του στη Χαλκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή