Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Μπορείτε κ. Σαμαρά;

Ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησις του ΠΑΣΟΚ – η κυβέρνησις της συμφοράς – έχουν κατεδαφίσει τα πάντα σ’ αυτή τη χώρα. Ουδέποτε στην ελληνική Ιστορία, παρουσιάστηκε τόσο κακή, κυνική κυβέρνησις, με τόσα ασύστολα ψεύδη, και τόσην έλλειψιν εθνικής ευαισθησίας.
Ακόμα και οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, στρέφονται εναντίον του κόμματος το οποίον εψήφισαν και δεν αποκρύπτουν την αποστροφήν των, προς τις μεθοδεύσεις που εβύθισαν τον λαόν σε απελπισία.
Η οργή του Λαού γιγαντώνεται, καθώς βλέπει ότι τα κυβερνητικά στελέχη (δεν εξαιρείται και ο υπόλοιπος πολιτικός κόσμος) φροντίζουν να μην πλήττονται από τα επώδυνα οικονομικά μέτρα.
Η σπατάλη στα γραφεία των κυβερνητικών στελεχών, έρχεται σε κραυγαλέα αντίθεση με τις πρωθυπουργικές πομφόλυγες περί «αναδιαρθώσεως του κράτους». Η εφημερίς «Δημοκρατία», εδημοσίευσε φωτογραφίες του Γιωργάκη Παπανδρέου, να ξεφαντώνει παραμονές Πρωτοχρονιάς σε κέντρον της Νέας Κηφισιάς και να χορεύει ζεϊμπέκικο, την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι έκαναν μαύρες γιορτές, εξ αιτίας του.
Ουδέποτε κόμμα και κυβέρνησις, εδέχθησαν τόσον μεγάλη γενική κατακραυγή. Κανονικά, με τέτοιες συνθήκες, η Αξιωματική Αντιπολίτευσις, θα έπρεπε να έχει σημειώσει άνοδον και στις σφυγμομετρήσεις να αποτυπώνεται ένα καθαρό προβάδισμα έναντι του κυβερνώντος κόμματος.
Κι όμως, στην προκειμένη περίπτωση, αυτό δεν συμβαίνει. Μπορεί να μειώθηκε η διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, αλλά η Νέα Δημοκρατία δεν επήρε το προβάδισμα.
Αυτό, δεν σημαίνει ότι ο κόσμος εμπιστεύεται το ΠΑΣΟΚ. Απλούστατα, δεν του εμπνέει εμπιστοσύνη η Νέα Δημοκρατία και αποστασιοποιείται απ’ όλους. Πρέπει λοιπόν να εξετάσουμε, ποιες είναι οι αδυναμίες του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως.
Σαν βάση έχουμε, την καθολική αποδοκιμασία του Λαού, έναντι της πολιτικής του επαίσχυντου «Μνημονίου», το οποίον κυριολεκτικώς μας υποδουλώνει.
Μ’ αυτό το αισχρόν «μνημόνιο» που υπέγραψεν ο Παπανδρέου, η Ελλάς παρεδόθη χειροπόδαρα δεμένη στους τοκογλύφους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Μας απαγορεύουν να δανεισθούμε από την Ρωσία, την Κίνα ή τον Αραβικόν κόσμον, για να είμαστε δούλοι των.
Το Δ’ Ράιχ της Μέρκελ, θέλει να εξουθενώσει τελείως την χώραν μας, ενώ μας οφείλουν «δαπάνες κατοχής» από το 1941. Χρειάζεται, λοιπόν, άλλη πολιτική.
Έγκριτοι οικονομολόγοι έχουν αναφερθεί σε λύσεις μακράν του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και επιστροφήν στο εθνικόν μας νόμισμα, την δραχμήν. Υπήρξε ολέθριον σφάλμα του ευρωλάγνου Σημίτη, να παγιδεύσει την χώρα μας στο ευρώ.
Ευθύνεται για πολλά ο Σημίτης, αλλά και γι’ αυτό. Μπορούμε επίσης να εκμεταλλευτούμε το φυσικόν αέριον και το πετρέλαιον που διαθέτουμε. Δεν τολμά κανείς να κάνει λόγο γι’ αυτά.
Γιατί; Διότι ο πρωθυπουργός που θα λάβει τέτοιες αποφάσεις, πρέπει να είναι αληθινός ηγέτης και να διαθέτει σθένος, διότι θα συγκρουσθεί με τις Βρυξέλλες και με την Ουάσιγκτων. Απαιτείται διπλωματική ικανότης και θάρρος.
Η Νέα Δημοκρατία αρκείται σε επί μέρους ορθές παρατηρήσεις, οι οποίες όμως δεν λύνουν το πρόβλημα. Ουσιαστικά, δεν προτείνει μία άλλη πολιτική. Κι ο κόσμος το βλέπει αυτό. Διακατέχεται από καχυποψία, ότι η άνοδος της Νέας Δημοκρατίας στο κυβερνητικόν πηδάλιον, θα αποτελεί μία απλή «αλλαγή φρουράς».
Ο λαός πείθεται μόνον από σθεναρούς ηγέτες που χαράσσουν καινούργιους δρόμους. Υπάρχει επίσης η πληγή των μεταναστών. Οι πολίτες ζουν υπό τον φόβον και την βίαν των ξένων εγκληματικών στοιχείων. Πόλεις, συνοικίες και γειτονιές, άλλοτε πανέμορφες και ειρηνικές, έγιναν τώρα κτήμα των κάθε λογής τυχάρπαστων από τα πέρατα του κόσμου.
Η ελληνική φυλή νοθεύεται. Μάταια οι πολίτες περιμένουν ν’ ακούσουν από τη Νέα Δημοκρατία αποφασιστικά μέτρα για την απέλαση των ξένων. Για τα εθνικά θέματα που βρίσκονται σε εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο, σποραδικές φωνές ακούονται, χωρίς συντονισμό.
Η κυβέρνησις του ΠΑΣΟΚ, ασκεί μυστική διπλωματία και διακυβεύονται ύψιστα εθνικά μας συμφέροντα. Έχουμε αφήσει ασύδοτους τους θρασείς Σκοπιανούς. Ο Παπανδρέου μεθοδεύει με τον Ερντογάν συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, υπό την καθοδήγηση της Ουάσιγκτων. Οι Τούρκοι συνεχίζουν παραβιάσεις του εναέριου και θαλασσίου χώρου μας.
Σημίτης και Πάγκαλος είχαν υπογράψει με τον Ντεμιρέλ – κατά διαταγήν των Αμερικανών – πλαίσιον αρχών, με το οποίον ανεγνώριζαν στην Τουρκίαν ότι έχει ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίον. Ο Παπανδρέου τώρα, προχωρεί στην συγκυριαρχία και συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους.
Άγκυρα στοχεύει στην δημιουργία πυραυλικής ασπίδας και το σχέδιον Νταβούτογλου περί τουρκικών επεκτατικών βλέψεων στα νησιά μας, υφίσταται και διακηρύσσεται με το βιβλίον του υπουργού Εξωτερικών της γείτονος εξ Ανατολών. Τι λέει η Νέα Δημοκρατία επί όλων αυτών;
Άλλο καίριον θέμα: Η μεθοδευμένη επίθεσις και απαξίωσις της Ορθοδόξου Χριστιανικής Πίστεως και της Εκκλησίας. Άθεοι και απάτριδες έχουν «ξεσαλώσει» εκμεταλλευόμενοι την κυβερνητικήν απάθειαν, την έλλειψιν αγωνιστικότητος από τη Νέα Δημοκρατία και την αθεϊκήν ιδεολογίαν της Αριστεράς.
Στοχεύουν να σβήσουν από το Σύνταγμα, το άρθρον που αναφέρεται σαφώς ότι η Ελλάς είναι κράτος Χριστιανικόν. Και δεν θέλουν να ακούγεται το γεγονός, ότι ο Χριστιανισμός και η Ορθόδοξος περί αυτού αντίληψις υπήρξαν έργον της ελληνικής φυλής κατ’ εξοχήν.
Ο Ελληνισμός είναι και από ιστορικής και βιωματικής απόψεως, αρρήκτως συνδεδεμένος με την Χριστιανικήν Ορθοδοξίαν. Οι εχθροί του Έθνους, θέλουν να τα εξαλείψουν όλα αυτά και τους επιτρέπουν να ασκούν ασύδοτοι την προπαγάνδα τους.
Πότε άνοιξε το στόμα της η Νέα Δημοκρατία να κατακεραυνώσει τους θρασείς κατεδαφιστές; Κι ακόμα: Η Παιδεία παρεδόθη στον κομματισμόν της αναρχοαριστεράς, ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, υποβαθμίζονται και λοιδορούνται από επίσημα χείλη.
Για όλα αυτά και για πολλά άλλα, δεν αρκούν αναιμικές δηλώσεις του κ. Σαμαρά και των βουλευτών του. Ούτε μία συζήτηση στη Βουλή – αν διεξαχθεί – λύει το πρόβλημα. Τι πρέπει λοιπόν να γίνει;
Ο κ. Αντ. Σαμαράς, εάν θέλει να αναδειχθεί σε ηγέτη και όχι σε αρχηγίσκον, και να αλλάξει την καταστροφικήν πορείαν της χώρας, οφείλει:
α) Να πιστέψει ο ίδιος σε μίαν άλλην ξεκάθαρη εθνική πολιτική, την οποίαν να γνωστοποιήσει στον Λαόν.
β) Να επιστρέψει η Νέα Δημοκρατία στην Δεξιάν, χωρίς αυτό να την εμποδίζει να περιλαμβάνει στους κόλπους της και το παλαιόν άστεγον εθνικόν Κέντρον και να αποκηρύξει τα μέχρι τούδε ιδεολογικά της σφάλματα.
γ) Να αλλάξει αγωνιστικήν τακτικήν. Αυτά που είπεν ο δικηγόρος κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, για τους «Ντιντήδες», είχεν απόλυτο δίκιο. Ο κ. Κρανιδιώτης είναι συνεπής εθνικός αγωνιστής. Η αγωνιστική τακτική εκφράζεται με ανένδοτον εθνικόν αγώνα, στις πόλεις, στα χωριά, με συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις. Να αναληφθεί αληθινή εθνική σταυροφορία και να προχωρήσει ο κ. Σαμαράς σε αναδιοργάνωσιν της βάσεως.
Υπάρχει αγωνιστική διάθεσις στην βάσιν. Χρέος της ηγεσίας είναι να την σχηματοποιήσει, να την «πατρονάρει» και να την εκφράσει. Οφείλει να βροντοφωνάξει ο κ. Σαμαράς στον λαόν: «Κατάλαβες τώρα, γιατί σε λένε εθνικιστή, όταν λες ότι αγαπάς την πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα.
Κατάλαβες γιατί σε λένε… ρατσιστή; Σε λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδος σου. Θα είσαι κάτοικος μίας χώρας, που θα ανήκει στους τραπεζίτες και στα αφεντικά τους, που παριστάνουν την Κυβέρνηση. Κατάλαβες τώρα, γιατί σε χώσανε στο Χρηματιστήριο;
Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιχνίδι του Χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε επενδύσεις. Κατάλαβες τώρα, ποίοι έγιναν πάμπλουτοι σε μία νύχτα ανταλλάσσοντας πλούτο με αέρα;
Κατάλαβες τώρα, γιατί επιμένουν στους «νόμιμους μετανάστες»; Για να νοθεύσουν την φυλή μας και να μας κάνουν έναν φυλετικό «αχταρμά».
Κατάλαβες γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες, ούτε στο γένος, ούτε στη σκέψη; Κατάλαβες γιατί παραμορφώνουν την Ιστορία μας και αποκόπτουν τους νέους από τις εθνικές ρίζες τους;
Κατάλαβες γιατί χτυπούν την Ορθοδοξία με λύσσα; Κατάλαβες γιατί θέλουν την παγκοσμιοποίηση και παγκοσμιοποιημένη κυβέρνηση; Κατάλαβες γιατί σε αποκοιμίζουν και σε αποχαυνώνουν από τα μεγάλα κανάλια της τηλεοράσεως;».
Αυτά, πρέπει να βροντοφωνάξει σε μεγάλες πάνδημες συγκεντρώσεις ο κ. Σαμαράς με την επωδό: «ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»!
Μπορεί να αναλάβει τέτοια εκστρατεία ο κ. Σαμαράς; Μόνον μ’ αυτήν την ανένδοτον μαχητικήν αντιπολίτευσιν, θα δώσει φτερά στη Νέα Δημοκρατία. Αφού προηγουμένως, όμως, αποσαφηνίσει στον εαυτό του και στον Λαόν την ιδεολογίαν και την πολιτικήν του γραμμήν.
Εάν δεν μπορεί να διαδραματίσει αυτόν τον ρόλον, και ελπίζει σε μίαν πιθανήν, αβεβαίαν διεκδίκησιν της εξουσίας μετά από μακρόν χρόνον, όταν το ΠΑΣΟΚ θα έχει διαλύσει την Ελλάδα, τότε και ο ίδιος και το κόμμα του, θα συμπαρασυρθούν στο βάραθρον.
Διατυπώνουμε αυτές τις επισημάνσεις, στον κ. Σαμαρά, με ειλικρίνεια και καλήν πίστιν. Διότι δεν δυνάμεθα να αδιαφορήσωμεν διά την εθνικόφρονα Ελλάδα. Απ’ όσα γνωρίζομεν, φαίνεται ότι η θέλησις για ανένδοτον αγώνα υπάρχει στην βάση. Το θέμα είναι, εάν υπάρχει και στην κορυφή…

ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ
Bookmark and Share

4 comments:

  1. Αριστεροτερα Κουροπάτκιν! Πολυ δεξια το πηρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν μπορεί είτε δεν θέλει !!
    Το ίδιο κάνει.
    Παέι η δεξιά παράταξις. Την έκλεισαν κι αυτήν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσκ..δεν μπορει και δεν θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού ρε μάστορα ο Κρανιδιώτης είναι συνεπής εθνικός αγωνιστής, γιατί δεν ρωτάς αυτόν και ασχολείσαι με τον Αντωνάκη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή