Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Η Ντόρα καταγγέλλει τον Συνασπισμό για το αίσχος της εγκατάστασης των λαθρομεταναστών στη Νομική Σχολή.!

Τη νεολαία του Συνασπισμού καταγγέλλει για την εγκατάσταση δεκάδων λαθρομεταναστών στη Νομική Σχολή, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.
"Οι γνωστοί άγνωστοι, κατ' επάγγελμα παρανομούντες της μηδενιστικής Αριστεράς, έπιασαν πάλι δουλειά", παρατήρησε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς Ντόρα Μπακογιάννη. "Εγκατέστησαν στρώματα και παπλώματα και το μετέτρεψαν σε χάνι κάνοντας επίδειξη τζάμπα φιλοστοργίας. Όλα αυτά στην πλάτη των φορολογουμένων, οι οποίοι πληρώνουν το λογαριασμό, αλλά και της ακαδημαϊκής κοινότητας και των φοιτητών που βλέπουν τα ΑΕΙ να απαξιώνονται ακόμη πιο πολύ", πρόσθεσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Η κ. Μπακογιάννη κατηγόρησε και την κυβέρνηση ότι αδράνησε και κρύφτηκε από τις ευθύνες της, καλώντας τη να δράσει άμεσα αποκαθιστώντας την ομαλή λειτουργία της Σχολής.
Σε ανακοίνωσή της η προσκείμενη στη ΝΔ φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ κατηγόρησε κι αυτή τη νεολαία του Συνασπισμού. "Οι ανθρωπιστικές μας ιδέες κατανοούν το δράμα που ζουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι μακριά από τις πατρίδες τους, ωστόσο κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταλαμβάνει χώρους του ιστορικότερου Πανεπιστημιακού ιδρύματος της χώρας μετατρέποντας το σε μια βόμβα για τη δημόσια υγιεινή και ασφάλεια" αναφέρει μεταξύ άλλων η ΔΑΠ.
Στη δική της ανακοίνωση η ΠΑΣΠ καταγγέλλει τα μέλη της νεολαίας του Συνασπισμού και της ΡΕΝ, του κομματικού της βραχίονα στα πανεπιστήμια, επειδή , "αποφάσισαν με το "έτσι θέλω" και δίχως καμία νομιμοποίηση να εγκαταστήσουν στο κτίριο της Σχολής 250 μετανάστες, που αιτούνται νομιμοποίηση χωρίς προϋποθέσεις. Μάλιστα, αδιαφόρησαν προκλητικά για την απόφαση της Κοσμητείας της Νομικής, που απέρριψε το εν λόγω αίτημα από την περασμένη εβδομάδα".
Bookmark and Share

3 comments:

  1. ΠΟΙΟΣ αληθεια πληρωσε τα εκατονταδεσ στροματα -κουβερτεσ ...φαι...και αλλα...ποιοσ καθαριζει τησ τουαλετεσ ....μια απαντιση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tsipra ante kathariseis tis toualetes tis nomikis min pathoun tipote oi metanastes kai trexoume.... ante mori filipineza tou kolou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή