Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Πολεμική ατμόσφαιρα στον Άγιο Παντελεήμονα

Όπου το κράτος δεν μπορεί, επιστρατεύεται το παρακράτος!
Ο λόγος για τον Άγιο Παντελεήμονα, περιοχή στην οποία βρίσκεται σε εξέλιξη ένα ανίερο και αντεθνικό πείραμα κοινωνικής μηχανικής, χορηγία της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της ΕΛΑΣ του "πράσινου" (και ανθρώπου του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη), Λ. Οικονόμου.
Το ιστορικό
Προσέξτε εδώ: η συναυλία του κατεστημένου (εθνομηδενιστές, Εκκλησία παρατρεχάμενων του Φαναρίου και... Βόζενμπεργκ), που συνοδεύτηκε από ξυλοδαρμούς κατά των κατοίκων από την ΕΛΑΣ, ΑΠΕΤΥΧΕ ΟΙΚΤΡΑ. Μία τα συνθήματα για Γουδί, μια το απρεπές σταυροπόδι της "γαλάζιας" κυρίας μέσα στην Εκκλησία, μια οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι που πλήττονται από την παρουσία των ορδών των λαθρομεταναστών, δεν έπεισαν, παρά την επιστράτευση εφεδρειών (βλέπετε ο συμμετέχει και ο Νταλάρας και ο Φαναριώτης στη λογική και νοοτροπία Αναστάσιος Αλβανίας). Και στο κυβερνητικό & εθνομηδενιστικό στρατόπεδο, επικράτησε προβληματισμός για το "γαλατικό χωριό" της ευρύτερης περιοχής του κέντρου, τον Άγιο Παντελεήμονα.
Και επιστράτευσαν τα αριστεριστικά & αντιεξουσιαστικά καταγώγια, βλέπε ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Για άλλη μια φορά, σε μια καθ' όλα προβλέψιμη συμπεριφορά εκ μέρους της (απελπισμένης) εξουσίας. Οι λοιποί τεθλιμμένοι συγγενείς, οι καταληψίες της Βίλα Αμαλίας, η "χρυσή εφεδρεία", το προκεχωρημένο φυλάκιο των εξουσιαστών της Νέας Τάξης, θα είναι και αυτοί εφ' όπλου λόγχη, για να καμφθεί η αντίσταση των κατοίκων της περιοχής. Και εξηγούμαστε: ανακοινώθηκε αντιρατσιστική συγκέντρωση (κατόπιν "συνεννόησης" με την ΕΛΑΣ;) το Σάββατο 15 Ιανουαρίου και ώρα 2:00, στα Προπύλαια, που θα βαδίσει μέχρι τον Άγιο Παντελεήμονα. Κάποιοι αλλοδαποί πονηρεύτηκαν και καθώς προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των κατοίκων και να αποκτήσουν ερείσματα, απέχουν με σχετική ανακοίνωση. Όμως, αυτό δε λέει κάτι...
Η μεθόδευση
Από την πλευρά τους, οι κάτοικοι, προκειμένου να γλιτώσουν τη γειτονιά από την αριστεριστική νεοταξική πανούκλα, η οποία που θα σπάσει πάλι τα μαγαζιά τους και θα χτυπήσει, με την έμπρακτη στήριξη της ΕΛΑΣ του Λ. Οικονόμου (που εξελίσσεται πλέον σε στρατό κατοχής της Νέας Τάξης) Ελληνίδες γυναίκες και Ελληνόπουλα, ακριβώς όπως και πριν από λίγο καιρό, οργανώνουν συγκέντρωση στην πλατεία ΤΟΥΣ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, για να προστατεύσουν τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους.
Η ΕΛ.ΑΣ δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια. Προκειμένου να μειώσει την προσέλευση των κατοίκων, έσπειρε φήμες μέσω των "ανθρώπων" της για ..."σκληρή καταστολή" και προγραμματισμένες "συλλήψεις Ελλήνων", ώστε οι τελευταίοι να κάτσουν σπίτια τους και να παρακολουθήσουν άπραγοι τις προκλήσεις και τις καταστροφές.
Με λίγα λόγια, η ΕΛ.ΑΣ του Λ. Οικονόμου, θέλει να διαφυλάξει το ελεύθερο της παρακρατικής συμμορίας να τρομοκρατεί κατά το δοκούν τους Έλληνες!
Αμ δε..., ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.!

elkosmos
Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου