Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Έλεος.! "Σκοντάφτουμε" πάνω σε ...όπλα και ναρκωτικά.!

Για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας και Σουδάν, οι οποίοι διατηρούσαν στο Γαλάτσι και εργαστήριο νόθευσης ηρωίνης.
Στη κατοχή τους βρέθηκαν 21 κιλά ηρωίνη, 2 κιλά κοκαΐνη, ένα πιστόλι και 3 ζυγαριές ακριβείας.
Αλλά και στο Παλαιό Φάληρο και στο Μενίδι, συνελήφθησαν ένας Ελληνας και ένας αλλοδαπός αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι είχαν στη κατοχή τους 14 κιλά χασίς.
Δύο 18χρονοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, την ώρα που προχωρούσαν σε πώληση 436 γραμμαρίων κάνναβης. Άλλοι 12 συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις κατοικίες τους, την Παρασκευή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 594,5 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικές με αγοραπωλησίες ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.
Οι δράστες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Εξάλλου, στα χέρια αστυνομικών βρίσκονται εννέα άτομα, που συνελήφθησαν στις περιοχές των Αμπελοκήπων και Σταυρούπολης για κατοχή ναρκωτικών και όπλων.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την Παρασκευή σε δημοτικό χώρο στάθμευσης των Αμπελοκήπων, ύποπτες κινήσεις ενός 36χρονου περιμετρικά δύο σταθμευμένων οχημάτων, στο ένα από τα οποία επέβαιναν πέντε άτομα, ηλικίας 24, 31, 36, 22 και 29 ετών.
Σε έλεγχο που διενήργησαν στα οχήματα βρέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 2,128 κιλά χασίς και ένα μαχαίρι.
Επίσης, οι δύο από τους συλληφθέντες κατείχαν συνολικά 7.225 ευρώ, προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Εν τω μεταξύ, τρία άτομα, ηλικίας 24, 26 και 28 ετών, συνελήφθησαν την Παρασκευή το βράδυ στην περιοχή της Σταυρούπολης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν 21,5 γραμμάρια χασίς, τρεις μεταλλικές αλυσίδες, ένας μεταλλικός σωλήνας εκτόξευσης φωτοβολίδων, ένα μαχαίρι, τέσσερις αντιασφυξιογόνες μάσκες, 13 πυρσοί, οκτώ φωτοβολίδες χειρός, οκτώ βεγγαλικά χειρός, ένα καπνογόνο, 15 κροτίδες, δέκα ξύλινα ρόπαλα και μία σιδερογροθιά.
Σε βάρος των συλληφθέντων και των δύο περιστατικών σχηματίζεται δικογραφία και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου