Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Να τους περιμένουμε;

Στο περιθώριο της εξέγερσης, που λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή στην Αίγυπτο είχαμε και το περιστατικό της μαζικής απόδρασης από κάποια φυλακή της χώρας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φώς της δημοσιότητας 700 περίπου καταδικασμένοι κατάφεραν να διαφύγουν από κάποια φυλακή, σκοτώνοντας μάλιστα και τον διευθυντή του σοφρωνιστικού ιδρύματος.
Σύμφωνα δε με άλλες πληροφορίες, τα άτομα που απέδρασαν δεν είναι μόνο 700 άλλα ανέρχονται σε χιλιάδες. Κατά πάσα πιθανότητα, αυτοί οι άνθρωποι θα θελήσουν να εγκαταλείψουν την Αίγυπτο, προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψή τους, όταν η αστυνομία δεν θα έχει να κάνει με το εξαγριωμένο πλήθος. Και κατά πάσα πιθανότητα θα προσπαθήσουν να έλθουν στην Ευρώπη για να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή. Είναι δηλαδή σχεδόν σίγουρο, ότι η συντριπτική τους πλειοψηφία θα βρεθεί σε λίγο καιρό στην χώρα μας, αφού είμαστε η χώρα που λόγω ελλιπούς φύλαξης των συνόρων μας και γενικευμένου μπαχάλου στο εσωτερικό, προτιμά το 80-85% των παρανόμως εισερχομένων στην ΕΕ λαθρομεταναστών.
Είναι βέβαιο ότι όλοι θα δηλώσουν ότι διώκονταν πολιτικά από το καθεστώς Μουμπάρακ και αμέσως θα σπεύσουν στο πλευρό τους οι ντόπιοι αριστεριστές και μεταναστολάγνοι, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν θα επαναπροωθηθούν.
Οπότε καλό είναι οι ... σύντροφοι να αρχίζουν να ετοιμάζουν δωμάτια σε κάποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα προκειμένου να υποδεχθούμε και τους νέους καλεσμένους μας, που κατά την υφυπουργό εργασίας κ. Νταλάρα θα δώσουν υπεραξία στην ελληνική κοινωνία!

elkosmos
Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου