Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Εκλογή Σαμαρά! … με "δανεικαριά*" από του ΠΑΣΟΚ.!

Θέλω να αναφερθώ στην εκλογή του Αντώνη Σαμαρά ως νέου προέδρου του κόμματος στις τελευταίες εκλογές της ΝΔ. το 2009 γιατί μετά από όλα αυτά που ζούμε τελευταία, αισθάνομαι αηδία και αποτροπιασμό για τα δύο μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο και είναι συνυπεύθυνα για την κατάντια μας!
Δυστυχώς… κάποτε θα πρέπει να λάμψει και η αλήθεια και να ξεστραβωθεί ο κόσμος, γιατί με τις πράξεις ή παραλήψεις τους, οδήγησαν τη χώρα ολοκληρωτικά στην χαοτική καταστροφή που ζούμε σήμερα.
Δηλώνω δε πολιτικά άστεγος και θέλω να ενώσω τη φωνή μου με όλους αυτούς που αρχίζουν και "ξυπνάνε!" σιγά-σιγά!
Υπάρχει δημοσίευμα στην athensvoice. gr τεύχος:275 - 14/10/2009 που αναφέρει πως, όταν ρωτήθηκε η Ρηγίλλης για πόσα άτομα πιστεύετε να έρθουν να ψηφίσουν για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της ΝΔ, η απάντηση ήταν: "περιμένουμε γύρω στις 300.000 με 350.000 μέλη"
Τελικά ενθυμούμαστε όλοι …πως έγιναν οι εκλογές.
Εκλογές εκτός καταστατικού του κόμματος, με ανοιχτή την εκλογή βάση, που σήμαινε όποιος ήθελε… ή όποιος περνούσε απ΄εξω από τα εκλογικά τμήματα μπορούσε να ψηφίσει.
Το σχέδιο ήταν του Δημήτρη Αβραμόπουλου και βεβαίως το αποδέχθηκε με ενθουσιασμό ο κ. Σαμαράς, αφού ήξερε πως θα λειτουργούσε η "δανεικαριά" που έκαναν οι νεοδημοκράτες, όταν πήγαν και ψήφισαν τον "συμφοιτητή" και "συγκάτοικό" του, Γιώργο Παπανδρέου και τον ανάδειξαν ως αρχηγό του ΠΑΣΟΚ με 1.000.000 ψήφους (!)
Αυτή η "δανεικαριά" λειτούργησε και για την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά και πολλοί Πασοκτζήδες αλλά και αριστεριστές, πήγαν να ψηφίσουν τον νέο αρχηγό της ΝΔ με προφανής στόχο …να πετάξουν έξω την άλλη υποψήφια και φαβορί κα Ντόρα Μπακογιάννη.
Πάνω από 750.000 ήταν οι ψήφοι που συγκέντρωσαν μαζί ο Σαμαράς με τη Μπακογιάννη. Που σημαίνει πως περισσότερους από 400.000 ήταν ξένοι ψηφοφόροι άλλων κομμάτων και όχι μέλη της ΝΔ.
Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη νέου προέδρου, στις εσωκομματικές διαδικασίες στη ΝΔ ψήφισαν 782.136 πολίτες.
Έλαβαν: Ο κ. Αντώνης Σαμαράς 386.400 ψήφους και ποσοστό 50,06%, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη 306.625 ψήφους και ποσοστό 39,72% και ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης 78.870 ψήφους και ποσοστό 10,22%.
Και ύστερα βγήκε ο κ. Σαμαράς και πανηγύρισε πως 800.000 τον εξέλεξαν αρχηγό της ΝΔ. Όχι κ. Σαμαρά δεν σε ψήφισαν 800.000 άτομα αλλά μόνο 79.375 περισσότερα, από όσα πήρε η κα Μπακογιάννη και αυτά ήταν η "δανεικαριά" του φίλου σου που ήρθε "μονοκούκι" και σε έβγαλαν νέο αρχηγό της ΝΔ.
Δεν μας είπε όμως ο κ. Σαμαράς για την πολιτική ατιμία που παίχτηκε προς την κα Μπακογιάννη, που ήταν το φαβορί γι αυτή την εκλογή.
Τώρα ο κ. Σαμαράς, προσπαθεί να τα αλλάξει όλα κάνοντας μια νέα Νέα Δημοκρατία, ως συνέχεια της άλλοτε Πολιτικής Άνοιξης, που έριξε την την κυβέρνησή του το '93!.
Προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια με δόντια στην ηγεσία της ΝΔ, αλλάζοντας ονόματα, χρώματα και συνθήματα!
Όμως ο λαός έχει μνήμη! Απόδειξη είναι πως ο Εφιάλτης και ο Ιούδας έμειναν στην αιωνιότητα!

Ένας αναγνώστης νεοδημοκράτης …που ψάχνεται!
____________________________
* Δανεικαριά σημαίνει, Δουλεύω τώρα εγώ για σένα …και εσύ μετά για μένα!

tro-ma-ktiko
Bookmark and Share

24 comments:

  1. Κείμενο μπερδεμένου και απογοητευμένου οπαδού της ξεχασμένης και ξεπεσμένης μητσοτακοκόρης που ψήφισε το μνημόνιο (και μάλιστα δημοσιευμένο το antitroktiko!!!).
    Γιαννιώτη σε είχα για πιό εκλεκτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μνημόνιο σας μάρανε
    Εσείς την βρίζατε απο την εποχή που ήταν υπουργός του Καραμανλή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λε ρε παγκαβακα πανοπτη....τι εισαι εσυ; ο δεξιος αλαβανος που μοιραζει πιστοποιητικα επιλεκτικοτητας στα μπλογκς; Α τραβα στην Συγγρού σου....Αι σιχτιρ σαμαροβληματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ..ΝΤΟΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την αλήθεια όσο άν προσπαθείτε δέν μπορείτε να την κρύψετε, ο καθένας μας γνωρίζει απο πρώτο χέρι τί έτρεξαν πρώτοι απο όλους οι βαμμένοι πρασινοφρουροί να ψηφίσουν στις εσωκομματικές της ΝΔ. Εγώ τουλάχιστον όλοι όσοι γνωρίζω γράφτηκαν προσωρινά στην ΝΔ για να ψηφίσουν Σαμαρά, άν πεί κανείς απο σάς οτι ψήφισε έστω ένας Ντόρα ο επιεικέστερος χαρακτηρισμός είναι ψεύτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοβαρέψτε !!!!
    Η παραταξη μας ειναι σε πλήρη απαξίωση....
    Ο Σαμαράς απεδείχθει λίγος, η Ντόρα, σαν γνήσια Μητσοτάκη κόρη, δεν της βγήκε κι έφυγε, - πάντα ξενο σώμα ηταν στην ΝΔ, πλήρης απογοήτευση !!!!
    Γιακουματοι, Παναγιωτόπουλου, Αρούλιδες, Λυκουρέζοι, Βαρβιτσιώτιδες, πάντα οι ίδιοι !!!
    Κι απ΄την άλλη, ο ονειροπαρμένος ο Γιωργάκης με τον αδελφό του Νικο να διαπραγματεύεται στα σκοτεινά ποιός ξέρει τι, η Χαζο- ξενογιαννοπούλου, Πεταλωτής ο μπούλης, ο Τσοχατζόπουλος ελεύθερος...
    Μαγκες, η Ελλάς πεθαίνει... κι εσείς ασχολέισθε με ....... !
    Συνέλθετε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Panoptis.

    Θα προτιμούσα να τοποθετηθείς επί του κειμένου και όχι να ασκήσεις κριτική για το μέγεθος της ...εκλεκτικότητός μου.
    Αν ήμουν από τους "αγύρτες" bloggers, δεν θα μάθαινες ποτέ ότι το συγκεκριμένο άρθρο το αναδημοσίευσα από το antitroktiko.
    Υποθέτω ότι αν το αναδημοσίευα από το antinews λ.χ. - δεν έχω τίποτε με τους ανθρώπους - όλα θα ήταν ...μέλι-γάλα.!
    Βλέπεις έχω το κακό κουσούρι να αναφέρομαι πάντα στις πηγές μου και μάλιστα με ενεργό λινκ πάνω στην είδηση χωρίς να αφήνω τον αναγνώστη να περιφέρεται άσκοπα σε όλο τον διαδικτυακό ιστότοπο για να βρει την είδηση.
    Θα το γράψω για μια τελευταία - ίσως - φορά ότι δεν πρόκειται να χαϊδέψω τα αυτιά κανενός.
    Το gianniotis blog δεν είναι προσωπικό ημερολόγιο.
    Θέλεις απόδειξη;
    Στείλε μου ένα δικό σου άρθρο που να στρέφεται κατά της "μητσοτακοκόρης" όπως την αποκαλείς, και αν δεν το ανεβάσω, έχεις το λόγο μου ότι θα πατήσω delete στο ιστολόγιο.
    Ξέρεις,
    μπορεί να είμαι και ο μόνος που κτύπησε "χοντρά" την ...μητσοτακοκόρη, ιδίως τότε με το Σκοπιανό αεροπλάνο που επί των ημερών της μολύνθηκε το Κερκυραϊκό έδαφος από τα σκοπιανά απόβλητα.
    Τέλος πάντων...
    Ας φρεσκάρουμε και λίγο τη μνήμη μας.

    http://gianniotis.blogspot.com/2009/06/blog-post_4917.html

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3 Φεβρουαρίου 2011 6:53 μ.μ.

    Η Ντόρα σάν γνήσια κόρη Μητσοτάκη, δηλαδή τί έχει κάνει ο Μητσοτάκης, μήπως μπορείς να μας πείς τα "εγκλήματα" του να γελάσουμε λίγο;
    Ξένο σώμα στην Νέα Δημοκρατία δηλαδή τί εννοείς ποιός εκλεγόταν εδώ και 25 χρόνια πρώτος βουλευτής σε σταυρούς απο τον λαό του κόμματος στην Α' Αθηνών;
    Η Ελλάδα πεθαίνει γιατί γιατί έχει τα μυαλά τα δικά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://tsopanis.files.wordpress.com/2007/11/mitsotakis-the-magician.pps

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον Αντώνη Σαμαρά στήριξαν όλοι αυτοί που δε θέλουν το ξεπούλημα της πατρίδας μας:
    -Αυτοί που δεν ξεχνάνε τη στάση κανενός για το σχέδιο Ανάν.
    -Αυτοί που δε ξεχνάνε ποιος πριόνιζε με τις γνωριμίες του στα ΠΑΣΟΚο-ΜΜΕ της διαπλοκής τον Κ. Καραμανλή
    -Αυτοί που δε ξεχνάνε τη στάση κανενός στο εθνικό ζήτημα της ονομασίας των Σλαβοσκοπιανών.
    Ό,τι και να λέει ο κάθε πικραμένος που θεωρούσε δεδομένο ποιος θα ήταν ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ, ο Α. Σαμαράς είναι ο Πρόεδρος της ΝΔ και αυριανός πρωθυπουργός.
    Οι ΝΔάτες είναι μάγκες και γνωρίζουν το ρόλο καθενός. Θυμάστε την υπόθεση με το βιβλίο της Ιστορίας και πως δεν εξελέγη βουλευτής στις επόμενες βουλευτικές η αρμόδια υπουργός; Κάτι ανάλογο έγινε και εδώ (σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα βέβαια). Ο απλός πατριώτης μέσος ΝΔάτης περίμενε την κατάλληλη στιγμή και έδωσε την απάντησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Φιλοι" σαμαρικοι: ολα τα παραπανω σχολια σας εξηγουν καλλιστα την καταντια στην οποια εχει οδηγησει την Νεα Δημοκρατία_ ο δολοφονος της παραταξης με το σφουγγαρι. Να τον χαιρεστε. Αλλα να ξερετε οτι ειστε αποκρουστικοι. Και δεν θα πιασετε ΠΟΤΕ 47%. Και ξερετε γιατι; διοτι ειστε αυτοι οι οποιοι εν ετει 2011 δικαιολογουν την υπαρξη συνθηματων οπως ο Λαος δεν ξεχνα τι σημαινει Λαϊκη Δεξιά του κερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε πρωην Νεοδημοκρατες του 90 καταλάβετε το και χωνεψτε το, Οι σαμαροφρονες δεν ειναι Νεοδημοκρατες ειναι σεχτα. Και καμμια σεχτα στην ιστρία δεν εμεινε ή εγινε μεγαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eδω ο κόσμος καίγεται και σεις τσακώνεστε για την μητσοτακοκόρη.
    Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεε
    Ο πανήβλακας george μας έχει παστελώσει γιατί εκείνο που νας απασχολεί είναι η εκλογή του σαμαρα
    Τελικά οι πανήβλακες είμαστε εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Oh yes...why hide it αλλωστε; και αρχηγός των πανυβλάκων ο πανυβλακας με το σφουγγαρι. Εκλεγεις από πανυβλακες πολανοδημοκρατεσ και πανεξυπνους πασοκους. Ζωη σε λογου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το σχόλιο λέει τις πασίγνωστες αλήθειες της απάτης που παίχτηκε από τα συστεγασμένα φαρμακεία Γιωργάκης - Αντωνάκης για να διαλυθεί η Ν.Δ. όπως σακατεύτηκε και το 1993.

    Και φυσικά οι γνωστοί άγνωστοι υπάλληλοι του antinews άρχισαν αμέσως το μεροκάματο με τις γνωστές μαλακίες.

    Ομως για να μαθαίνουν οι ψυλλιασμένοι, χρειάζεται να θυμήσω ότι ο γίγας της πολιτικής Σιούφας, ώς πρόεδρος της επιτροπής των εκλογών είχε πάρει απόφαση μετά το πέρας της διαδικασίας να στείλει τα μηχανογραφημένα αντίγραφα των εκλογικών καταλόγων στις κατά τόπους νομαρχιακές επιτροπές για να επικοινωνήσουν με τα "νέα" μέλη και να τα δραστηριοποιήσουν.

    Όσο είδατε εσείς τους καταλόγους άλλο τόσο τις είδαν και οι νομαρχιακές. Οι καταστάσεις αυτές δεν κυκλοφόρησαν ποτέ μέσα στο κόμμα γιατί θα φαινόταν με μιά ματιά ο τεράστιος αριθμός των διπλοψηφιών.

    Δεν ενοχλεί τόσο ότι ψήφισαν χιλιάδες Πασόκοι όσο οι διπλοψηφίες που επιτράπηκαν από ένα κολοσύστημα που δεν πρόλαβε να στηθεί γιατί ο χοντρός βιαζόταν να φύγει. Τα τελευταία κοτσουμπολιά λένε ότι όλο το υλικό με το που έκλεισε ένα έτος καταστράφηκε για να μην υπάρχει πλέον κανένα στοιχείο από την απάτη του Σαμαρά.

    Μήπως ξέρει κάτι παραπάνω καμιά από τις γνωστές πορδές του antinews να μας φωτίσει ; Λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και για να μην έχετε καμμία αμφιβολία του βρώμικου παιχνιδιού που παίζεται μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Αντωνάκη, στο antinews υπάρχει απάντηση του Μαγκριώτη σε ένα σικέ σχόλιο για τα διόδια.

    Εχουν κάνει την αλλαξοκ... και θέλουν να μας το παίξουν και παρθένες.

    Δεν θυμάμαι να απάντησε ποτέ εδώ ο Μαγκριώτης ; Ή μήπως κάνω λάθος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί.........
    Τώρα εξηγείται ο συνωστισμός τόσων ντορήδων στο Γιαννιώτη
    Dimitri θεωρείς το GIANNIOTIS ντορικό blog, γιαυτό η συντριπτική πλειοψηφία των σχολιαστών θάβει τον έρημο το σαμαρά;
    Ο διαχειριστής τι άποψη έχει;
    Αν ισχύει κάτι τέτοιο να σχολιάζουμε οι υπόλοιποι στο antinews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στο antinews σχολιάζουν μόνο οι υπάλληλοι του, οι άλλοι απλώς κόβονται.

    Εδώ στον giannioti ότι και να γίνει δεν σε κόβουν ποτέ !!!!!!!!!!

    Εχει μία διαφορά υπάλληλε, έτσι δεν είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο τρόπος που λειτουργούν οι οπαδοί αντικατοπτρίζει το ΠΟΙΟΝ του αρχηγού. Στα Ντορικά blog ποτέ δέν κόβονται σχόλια, τα ηλίθια σχόλια των Σαμαρικών παραμένουν πάντα και παίρνουν την αντίστοιχη απάντηση απο τον διαχειριστή. Στο Αντινέα όποιο σχόλιο δέν είναι υβριστικό στην Ντόρα ή τον Μητσοτάκη κόβεται ναζιστικά απο τον διαχειριστή φάκτορα ακόμα και χωρίς να περιέχει την παραμικρή χυδαία ή υβριστική λέξη.
    Άν κάνει τα ίδια και ο Σαμαράς σάν πρωθυπουργός ... έτσι εξηγείται γιατί είναι ακόμα πίσω απο το ΠΑΣΟΚ πηγαίνοντας σε μονοψήφια ποσοστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγπητέ 11:50 μμ.
    Είχα την εντύπωση πως θα σε κάλυπτε το προηγούμενο σχόλιό μου (6:59) που απηύθυνα προς τον αγαπητό φίλο Panoptis.
    Μια και ζητάς την άποψη του διαχειριστή (εμού δηλαδή), αφού ως "υπερντορικό" blog που δεν μπορεί να κρύψει την ..."πουτανιά του, σε παρακαλώ θερμά να μου στέλνεις "υπερσαμαρικά" άρθα για να διαπιστώσεις αν θα τα ...θάψω μαζί με τον "έρημο" - όπως τον αποκαλείς - Σαμαρά.
    Αγαπητέ μου φίλε, όταν ο διαχειριστής του blog "αναλώνεται" στη σελίδα των σχολίων απαντώντας ξεχωριστά στον κάθε φίλο αναγνώστη, να 'σαι σίγουρος ότι θα μείνω στη σελίδα των σχολίων, αλλά θα χάσω την σελίδα των αναρτήσεων.
    Και μια συμβουλή (αν μου επιτρέπεις).
    Η Ν.Δ. εδέησε να αλλάξει επτά αρχηγούς. Μην μένεις λοιπόν στα πρόσωπα, αλλά προσπάθησε να κάνεις κάτι καλό για την παράταξη, αν φυσικά την πιστεύεις και την πονάς.
    Προσωπικά, ο διαχειριστής, μάτωσε γι' αυτήν, και δεν ανέχεται τις ...σαμαροντορικές ταμπέλες.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητοι φιλοι, σταματηστε πλεον να βριζετε την Ντορα και ολους εμας που την ακολουθουμε.Οσο για τον Μητσοτακη, επι 10 χρονια προεδρο της Ν.Δ. και πρωην πρωθυπουργο αφηστε τον. Γραφτηκε στην ιστορια. Η Ν.Δ. θα ειχε διαλυθει πληρως αν δεν ειχε αρχηγο τον Μητσοτακη να αντιμετωπισει τον Ανδρεα Παπανδρεου και οχι τον Γιωργακη. Τον Ανδρεα που εξοντωσε ο Μητσοτακης και ξανανεστησε ο Σαμαρας το '93. Κοιταξε πλεον το κομμα σας που διαλυετε σαν το αλατι στο νερο του μυλου του Γιωργακη. Συντομα θα καταλαβετε το λαθος να βγαλετε προεδρο τον Αντωνη και οχι την Ντορα. Δεν διαβασατε τιποτε φαινετε για τον Μεγαλο Ευαγγελο Αβερωφ που αγαπουσε το κομμα και βοηθησε στην εκλογη Μητσοτακη. Βεβαια μερικους απο σας δεν σας πειραζει αυτο. Απο ΠΟΛΑ του 3% γινατε ΝΔ του 23%.Πολυ σας ειναι. Εμας πειραζει που αγωνιστηκαμε γι αυτο το κομμα, να το κανουμε μεγαλη φιλλευθερη παραταξη του 47%. Αλλα να θυμαστε, συντομα θα μας φωναξετε να σωσουμε την κατασταση, οπως μας φωναξε και ο Κωστας το 2000 που μολις ειχε κανει την εκαθαριση του κομματος αλλα δεν του βγηκε! Καντε αγωνα και οχι πολεμο αν θελετε να κρατησετε κατι απο τα κομματια του κομματος που τα πεταει η ηγεσια σας απο τα παραθυρα της Συγγρου. Καλημερα. Κωστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συναγωνιστες της μεγαλης παραταξης, αφηστε να λυσουν τα προσωπικα τους η Ντορα και ο Σαμαρας. Ελατε ολοι στην Δημοκρατικη Συμμαχια να ξαναστησουμε την ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΕΛΕΘΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. Ολοι μαζι να δωσουμε οραμα και ιδεες στην Ελλαδα. Μην περιμενετε τιποτε πια απο την ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ_. Αυτη απο μονη της εβαλε στην ιστορια της παυλα(_) και τελεια(.). Κωστας Ευθυμιου. (Συναγωνιστης και Συμμαχος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μαλακία που δέρνει τον μικρό μας πλανήτη είναι εντελώς αληθινή είδα κάπου. Ασφαλώς αφού για κάθε κακό μόνος ένοχος είναι ο Μητσοτάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καιρό είχα να δω τόσα πολλά σχόλια σε ανάρτηση του blog. Kαι ο λόγος να κονταροχτυπηθούν οι ""-ικοί" από εδώ με τους "-ικούς" από εδώ. Κοινώς... να βγάλουμε τα μάτια ΜΑΣ . Λίγη ψυχραιμία δεν βλάπτει, γιατί μην μου πείτε ότι υπάρχουν ιδεολογικές διαφορές! Και μην μου πείτε ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι αν δεν υπάρξει κάποιος τρόπος συνεννόησης το ΠΑΣΟΚ θα μακροημερεύει κι ο τόπος θα βουλιάζει. Πιθανώς ακόμα είναι νωρίς αλλά οι διάφοροι "-ικοί" ας σκεφτούν ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να συνεργαστούν μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή