Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Περί άχρηστων και τεμπέληδων ομίλησε ο ...Καρατζαφέρης.!

Με σταθερό βηματισμό, και όχι και τόσο αργό, ο Γιώργος Καρατζαφέρης επιχειρεί να παρουσιάσει τον εαυτό του, και τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ως την «3η λύση». Που βρίσκεται απέναντι στον ιστορικό δικομματισμό του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, και διεκδικεί μερίδιο από τους πολίτες που εμφανίζονται στις δημοσκοπήσεις δυσαρεστημένοι και με τα δυο κόμματα εξουσίας.
Έτσι, και με τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του «Real Fm», ο Γιώργος Καρατζαφέρης προσπάθησε και πάλι να μιλήσει «απέναντι από το σύστημα». Έβαλε στο ίδιο τσουβάλι το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, άφησε εκ νέου αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά και της σημερινής ηγεσίας της Συγγρού, ενώ δεν εξαίρεσε από την κριτική του ούτε τον Κώστα Καραμανλή.
«Άχρηστοι και τεμπέληδες κυβέρνησαν τη χώρα, γι’ αυτό και φτάσαμε εδώ. Δώστε στον Παπανδρέου και στον Καραμανλή ένα περίπτερο, και θα το διαλύσουν το ίδιο γρήγορα. Εγώ περνάω στην επίθεση, και θα τους καταργήσω», σχολίασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει τη διμέτωπη επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, προσδοκώντας να γίνει δεξαμενή υποδοχής δυσαρεστημένων.
Παράλληλα, συνεργάτες του Γιώργου Καρατζαφέρη επισημαίνουν με νόημα ότι ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού θα επιμείνει στη γραμμή της «εθνικής ευθύνης», και θα στηρίζει όποιες προσπάθειες της Κυβέρνησης κρίνει ο ίδιος ότι συμβάλλουν στην έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Bookmark and Share

4 comments:

  1. ΠΡΩΤΑ ΝΗΣΤΕΥΟΥΜΕ ,ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν έχει καθόλου άδικο ο Γίγαντας
    Νίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σαμαρας με την ανερματιστη και εθνοφθόρα συμπεριφορα του καταφερε να κανει τον Καρατζαφυρερ απο σοβαροφανη σοβαρο για το ακροατηριο της Λαϊκης και λαϊκιζουσας Δεξιας. Μπραβο Αντωναρα. Good job που θαλεγαν και αυτοι που σ' εχουν στο payroll. Good job my friend.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καρατζαφέρης έπρεπε να ονομάσει το κόμμα του αντί ΛΑΟΣ Ο.ΦΥ.ΑΝ.
    Όπου φυσάει ο άνεμος συμμαχούμε δηλαδή άν χρειαστεί ακόμα και με τον διάολο αρκεί να αυξήσουμε τα ποσοστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή