Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Όλοι οι τραπεζικοί υπάλληλοι υπό ιδιωτικό καθεστώς.

Πατήστε για μεγέθυνση
Ενώ:
οι εργασιακές σχέσεις των υπάλληλων στις κρατικές τράπεζες, οδεύουν προς ιδιωτικό καθεστώς και είναι προ των πυλών η αναδιάρθρωση τους,( bankingnews )

Στην ΑΤΕ:

Η πλειοψηφούσα παράταξη ΔΗ.ΣΥ.Ε-ΑΤΕ(Δημοκρατική Συνδικαλιστική Ενότητα), αρνείται την σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων. Χαρακτηρίζει τους κ.κ Γ. Παπακωνσταντίνου, Θ. Πανταλάκη και Γ. Προβόπουλο, ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ !..(Κάντε save στη ΦΩΤΟ και δείτε τον τίτλο της-nekrothaftes2)( seate.gr )

Παπαγαλάκια σε ρόλο Κοράκων !

15-2-2011

Κανείς δεν είπε πως τα πράγματα είναι εύκολα και απολύτως ευοίωνα, γι αυτό και η δράση του Συλλόγου για την υπεράσπιση της τράπεζας, της απασχόλησής μας και των δικαιωμάτων μας συνεχίζεται αμείωτη και εμπλουτιζόμενη. Από το σημείο αυτό, όμως, μέχρι την επιστράτευση κάθε δημοσιεύματος, σχετικού ή άσχετου δημοσιογρά-φου, προκειμένου να δημιουργήσουμε κατάσταση κατακλυσμού, πάει πολύ ! Και, φυσικά, καταντάει γελοία, πια, η επίκληση σε κάθε ευκαιρία του ...επαναστατικού αιτήματος της σύγκλισης "έκτακτης Γενικής Συνέλευσης", που θα αντιμετωπίσει όλα τα ζητήματα και θα λύσει όλα τα προβλήματα.

Τόχουμε ξαναγράψει, πως η ενημέρωση των εργαζόμενων γίνεται πόρτα - πόρτα, κατάστημα - κατάστημα, περιοχή - περιοχή, από κοντά ! Οι μέχρι τώρα περιοδείες και οι περιφερειακές συνελεύσεις, με την επιτυχία που σημείωσαν, είναι η περίτρανη απόδειξη, πως η πλειοψηφία του ΣΕΑΤΕ, κόντρα στις ανεκδιήγητες "επανα-στατικές" διαφωνίες των "αριστερών" παρατά-ξεων, έκανε τη σωστή και την ωφέλιμη επιλογή.

Τα εσωτερικά διαχρονικά παπαγαλάκια των διαφόρων φυλλάδων, που ψάχνουν, βρίσκουν κι αναπαράγουν κάθε δημοσίευμα, του κάθε μίσθαρνου ή διατεταγμένου δημοσιογραφίσκου, αρκεί νάναι κατά της ΑΤΕ και της πορείας της και αρκεί να πλειοδοτεί σε σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς, μετά από μια μικρή περίοδο εφησυχασμού, ξεσάλωσαν πάλι με κορώνες τρόμου :
ΛΕΗΛΑΣΙΑ !....

Γιώργος Δημόπουλος
Bookmark and Share

3 comments:

  1. Γιαννιωτη εχεις μεγαλο κολλημα με το Μικη. Να το κοιταξεις!

    Δε με ενοχλουν καθολου οι δημοσιες παρεμβσεις του, η μονη διαφωνια μου ειναι ως προς το ονομα του "κινηματος". Το ονομαζει "Σπιθα", εχω ομως την εντυπωση πως το ονομα "Αλτσχαιμερ" θα ηταν καταλληλοτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο φίλε μου.
    "Έκατσε" λάθος τίτλος σε άλλη ανάρτηση.
    sorry...

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλιστα!!!
    έζησα για να το δω και αυτό.!
    φίλε Γιαννιώτη προς τι η ανάρτηση. Μη μου πείς ότι συμπάσχεις με τον καταπράσινο ΣΕΑΤΕ !!
    Φοβούνται οι αλήτες ότι ήρθε η ώρα να τους κοπεί το φαγοπότι?? γιατί κάποιοι σε αυτή τη χώρα ακόμα τρωγοπίνουν στη υγεία των κορόϊδων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή