Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Προς "σοσιαλιστικά & αριστερίζοντα" ...βοοειδή.!

Πατήστε για μεγέθυνση
Στους προοδευτικούς συντρόφους που στήριζαν τον Καντάφι επί σειρά ετών - και δεν ήταν μόνο οι ΠΑΣΟΚΟΙ αλλά και οι αριστερίζοντες - αλλά και στους ελαφροδεξιούς φρεσκάρουμε τη μνήμη τους υπενθυμίζοντάς τους μια είδηση απο το πρόσφατο παρελθόν, τέτοιες μέρες το 2006:

"Την βούληση της Ελλάδας για περαιτέρω επενδύσεις στα πετρέλαια της Λιβύης, υπογράμμισε ο Πρ. της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα στην Τρίπολη με τον πρωθυπουργό της Λιβύης Αλ Μπαγντάτι αλ Μαχμούτι και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει ανταπόκριση και από πλευράς Λιβύης.
Κατά την τελετή υπογραφής δύο διακρατικών συμφωνιών στον τομέα του Τουρισμού και των μορφωτικών ανταλλαγών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε σημαντική τη σημερινή ημέρα της επίσκεψής του για τις δύο χώρες.
"Ελλάδα και Λιβύη μπορούν να συνεργαστούν επίσης στη Βαλκανική και στις χώρες του Ευξείνου Πόντου" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπούλιας.
Ο Λίβυος πρωθυπουργός από την πλευρά του δήλωσε ευτυχής για την επίσκεψη του κ. Κ. Παπούλια τον οποίο χαρακτήρισε αγαπητό φίλο του ηγέτη της επανάστασης, ενώ μίλησε και αυτός για μια νέα περίοδο οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και κάλεσε τους έλληνες επιχειρηματίες να επενδύσουν στη Λιβύη.
Αργά το βράδυ ο πρόεδρος τη Δημοκρατίας αναμένεται να συναντηθεί με το Μουαμάρ Καντάφι.
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν ο Υπουργός Πολιτισμού Γεώργιος Βουλγαράκης, οι υφυπουργοί Εξωτερικών Γ. Βαληνάκης και Ευρ. Στυλιανίδης και ο υφυπουργός Οικονομικών Π. Δούκας".


Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε απο παλαιότερη επίσκεψη του Καντάφι επί εποχής σοσιαλισμού Ανδρέα Παπανδρέου, με τον Κάρολο Παπούλια όρθιο...

stoxos
Bookmark and Share

3 comments:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΟΣΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ Ο ΓΑΠ. ΖΗΤΩ & ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΤΑΙΜΙΝΓΚ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΑΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΥΔΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

    Καθολου τυχαια δεν ειναι φυσικα η χρονικη στιγμη που κκε συριζα αναρχικοι και υποκοσμος εστησαν το συμβολικο σκηνικο με απεργους παρανομους εποικιστες.

    Εγινε ΜΕ ΣΑΦΗ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΛΟΥΤΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ακριβως για να αναιρεθει ντε φακτο καθε προσπαθεια αλλαγης ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ υποβοηθησης της απο την πολιτεια!!!

    Αλλαγη που υπαγορευεται ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΔΙΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΣΩΡΕΥΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΙΩΝ ΧΑΛΑΡΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΥ (ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑ Α-) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΛΑΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΓΙΝΟΝΤΟ ΣΩΡΕΥΜΑ ΥΠΗΚΟΩΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

    Αδιεξοδα που φαινονται στις δημοσκοπησεις οργης των πολιτων για την δολια υποκινουμενη απο ολο το πολιτικο φασμα λαθρομεταναστευση,αναγκαζοντας την κυβερνηση να εξαγγειλει στα λογια διακοπη πολιτικης αυτοχειριας μας ως ελληνων!
    Ομως αυτο ενοχλει την ελλαδικη αριστερα και τους μασκαρεμενους ποτε σε αριστερους ποτε δεξιους δηθεν εκσυγχρονιστες που τα δινουν ολα στις ταχα σοφες αγορες χωρις συνορα,υποκαθιστωντας συνταγμα πολιτικη και λαικη κυριαρχια.

    ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΥΠΟΚΟΣΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 90 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ?
    Οι διακινητές (δηλ. το βαθύ κράτος της Τουρκίας) θα αποκομίσει πάλι τεράστια ποσά από την προώθηση του νέου εντονότερου ρεύματος εποικιστικης λαθρομετανάστευσης.

    Η ελλας θα βυθιστει ακομη πιο βαθια στο εγκλημα τη μιζερια και την αποσυνθεση,στοχο και της τουρκιας που κατευθυνει και πληρωνει συμμαχους εντος της χωρας,οπως και των εξτρεμιστικων ισλαμικων κεντρων για προγεφυρωμα κατακτησης της ευρωπης.

    Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να σταματήσει την διακίνηση στον Έβρο,μαζι με την πραγματικη αλλαγη βουλησης και εφαρμογης επιτελους πολιτικης που θα πειθει οτι δεν ειναι πλεον νεοφιλελευθερη πολιτικη επιλογη ο εποικισμος της ελλαδας, είναι η κατασκευή της "αντιαρματικής" τάφρου που δεν θα μπορεί στο εξής να την διαβεί κανένας (άρμα ή άνθρωπος).Η δε εμπροσθεν στο εσωτερικο της γραμμης αυτης κατασκευη φρακτη ως δευτερη αμυνα θα σταματησει οριστικα απο εβρο την ιστορια αυτη.

    Ωστοσο αυτο δεν φτανει,απαιτειται αλλαγη νομικου πλαισου που θα αποτρεπει το κινητρο εισβολης και θα καθιστα σαφες το δυσκολο πλεον μαζικης νομικης "νομιμοποιησης",απεμπλοκη απο τις οδηγιες δουβλινο και 108,109 /2003 του σημιτη καθως και ελεγχος απο το στρατο ,με δυνατοτητα εμπλόκης , των συνορων σε αιγαιο και φυρομ -αλβανια

    Εάν γίνει η μελέτη τώρα και το έργο δοθεί σε πολλούς μικρούς κατασκευαστές οι οποίοι θα κατασκευάσουν από 1 έως 5 χιλιόμετρα ο καθένας τους στα 120 χιλιόμετρα των χερσων συνόρων, μπορεί να ολοκληρωθεί η τάφρος μέχρι το τέλος του ετους,καθως μετα και ο εσωτερος φρακτης.

    ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΣΤΟΧΟΣ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ,Ο ΔΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ,ΚΑΘΟΣΟΝ ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σχόλιο του ανωνύμου 5 Μαρτίου 1:15μμ είναι καταπληκτικό.Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή