Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Strained Yogurt made in Tsipras.!

Ο γιαουρτωμένος γάτος που γαμεί και σκούζει και που παίζει τον ρόλο του ...αντιπροέδρου της "κυβέρνησης" των ανδρεικέλων Θεόδωρος Πάγκαλος (κατά κόσμον κήτος, κοπρίτης και μαζί τα φάγαμε), στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, - την πολιτική του οποίου χαρακτήρισε ως "μπάχαλο" - ανακάλυψε τους "ενόχους" του γιαουρτώματος (μόνο) που υπέστη προ ημερών από αγανακτισμένους πολίτες της Κερατέας (σχετικό θέμα).
Το ανθρωπόμορφο δίποδο της "κυβέρνησης" που χρεώνει στον κοσμάκη τον λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου του ύψους 2.500 ευρώ μηνιαίως (σχετικό θέμα), εμφανίσθηκε σήμερα πρωί πρωί στον Megaλο τηλεοπτικό κάδο απορριμάτων και δήλωσε μετά παρρησίας και μετά πλήρους βεβαιότητος:
"Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας φέρει ακεραία την ευθύνη για ότι συνέβη στην Κερατέα, καθώς επίσης και για οποιαδήποτε δολοφονική επίθεση επιχειρηθεί εναντίον μου"
Έχοντάς τον στο ..."απυρόβλητο" η προσωπική του ασφάλεια, καθώς και οι 4 διμοιρίες των ΜΑΤ που τον συνοδεύουν σε κάθε έξοδό του, "εκτόξευσε" ως συνήθως και τα γνωστά του νταηλίκια:
"Δεν πρόκειται να σκύψω το κεφάλι. Θα πηγαίνω όπου θέλω, όποτε θέλω και θα μιλάω σε όποιον θέλω. Δεν πρόκειται να δεχθώ φασιστικές μεθόδους και θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη - μαζί με τις 4 διμοιρίες - για την ...δημοκρατία μας."

Κοπρίτης Π.Ν.
Bookmark and Share

1 comments:

  1. Με 50 ενσημα/ετος νομιμος η ετεροβαρης Λαθροπεριθαλψις ...

    Αυτοι ειναι νομοι με ευαισθησιαν εις την χρεωκοπιαν...

    Και εζησον αυτοι κακα και ημεις χειροτερα (και μη χειροτερα!)

    «Μίνι» πακέτο ασφαλιστικών ρυθμίσεων -μεταξύ των οποίων είναι και η αναγνώριση πλασματικών ετών για ταχύτερη έξοδο στη σύνταξη- θα συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο για το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ).

    Οι ρυθμίσεις αυτές, που έχει επεξεργαστεί ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, πρόκειται να δοθούν πιθανότατα σήμερα στη δημοσιότητα.

    Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους ανέργους, αλλά και αλλαγές σε επιμέρους συνταξιοδοτικές διατάξεις (π.χ. για γονείς αναπήρων τέκνων) περιλαμβάνονται στο νέο ασφαλιστικό πακέτο.

    Συγκεκριμένα προβλέπονται τα εξής:



    8 Παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε περίπου 500.000 ανέργους και προσωρινά απασχολούμενους για μία διετία. Η κάλυψη θα αφορά μεταξύ άλλων:

    Εργαζομένους που πέρυσι είχαν 50 ημέρες ασφάλισης σε κάποιο Ταμείο.

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=58818964

    ΑπάντησηΔιαγραφή