Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Είθε να κατανοήσει σύντομα ο Ελληνικός λαός την "κηδεία" που του ετοιμάζετε...

Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν 
«Στη δραματική συνεδρίαση του Λουξεμβούργου, ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας ομολόγησε την αδυναμία της χώρας να βγει στις αγορές, την αποτυχία της να μειώσει το έλλειμμα στα χρονικά περιθώρια που έχουν τεθεί, την αποτυχία της να πετύχει δημοσιονομική εξυγίανση»
Αυτά δεν ομολόγησες, ενώπιον της Ευρωπαϊκής οικονομικής νομενκλατούρας, στην «υπόγεια» σύσκεψη του Λουξεμβούργου γελοιωδέστατε και ανίκανε Παπακωνσταντίνου; Έναν ολόκληρο χρόνο εσύ και ο ακατανόμαστος, υπό εθελουσία πολιτική αιχμαλωσία, πρωθυπουργός της υπό κατοχή χώρας μας, αφού βάλατε στην πρέσα τον ελληνικό λαό και του βγάλατε το λάδι, μας διαβεβαιώνατε, με αβανταδόρους τις ρεζιλοφυλλάδες και τα βοθροκάναλα, για την σούπερ επιτυχία του μνημονίου… που ανάθεμα και αν γνωρίζατε τι ήταν αυτό που υπογράψατε!
Αποδεικνύεται, βέβαια, ότι γνωρίζατε πάρα πολύ καλά αυτό που, εσείς και οι «Ναι-σε-όλα-τζήδες» βουλευτές του κόμματός σας, υπογράψατε…
Εσύ δεν ήσουν που έλεγες βλακίστατε ότι το 2001 «θα βγούμε στις αγορές» και συμφωνούσε μαζί σου και ο άλλος αρλεκίνος, ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και νυν σύμβουλος του Πρωθυπουργού Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος μάλιστα προέβλεπε «σημαντική βελτίωση της ελληνικής οικονομίας το 2011;»
Χθες ακόμα από το βήμα του τέταρτου Πανελληνίου Συνεδρίου Μικρών Νησιών, στο Μεγανήσι, ο τσακμακόμυαλος Minnesota boy, ενώ γνώριζε για ποιο λόγο πηγαίνεις και τι πρόκειται να πεις στο Λουξεμβούργο, εξανέστη με τους «εχθρούς της Ελλάδας» και διαμαρτυρόμενους, σε υψηλούς μάλιστα τόνους, κάλεσε ο «τους πάντες, ειδικά στην ΕΕ, να αφήσουν την Ελλάδα ήσυχη να κάνει τη δουλειά της».
Και ποια εντέλει είναι η δουλειά σας ανεπαρκέστατοι, να ψεύδεστε ασυστόλως εμφανίζοντας δια του παπαρολόγου αντιπροέδρου της ανύπαρκτης κυβέρνησής σας το τρισκατάρατο μνημόνιο ως «ΕΥΤΥΧΙΑ» και τους Έλληνες ως συνδαιτυμόνες σας στο τσιμπούσι των κλοπιμαίων; Ένα μόλις χρόνο μετά το Μνημόνιο που δήθεν θα μας έσωζε από τη χρεοκοπία, ετοιμαζόμαστε για νέο επαχθέστερο Μνημόνιο, υποθηκεύοντας τη χώρα, για την ελευθερία και ακεραιότητα της οποίας έχυσε ποτάμια αίμα ο Ελληνικός λαός… 
Είθε να κατανοήσει, όσο γίνεται συντομότερα, ο ελληνικός λαός το μέγεθος της «κηδείας» που ετοιμάζεται σ’ αυτόν, στα παιδιά και στα εγγόνια του και εξεγειρόμενος να σας στείλει όλους μαζί εκεί που μοίρα των προδοτών και των δοσίλογων ορίζει… 
Bookmark and Share

1 comments:

  1. Αν και η πολυφωνικη μονοφωνια δεν επιτερεπει αλλη αποψι πλην εκεινης του καθε κλυυυν υπαρχουν ισως μερικοι ακομη που σκεπτονται..΄Δν εριχνουν τα βαρη στους αλλους αλλα στον κακο μας εαυτο τους πολιτικους μας την υποκρισια μας. Ο κος κλυννκια η πλειονοτης των ομοιων του δεν εχουν αντιληφθη το διλημμα.Μερκελ ή ερντογαν?
    Ελληναρας θα μου πητε..
    Ναι βεβαιως αλλα με δανεικα δεν γινεται.
    Ενας αλλος μυθος ειναι η απουτυχα του μνημονοιυ..
    Το μνημονιο δεν εφαρμσοθηκε.Σοσιαληστρικη φαρσικομωδια ναι. Οχι ομως μνημονιο.Ποια ειμαι τα κλειστα επαγγελμαρτα ποθ ανοιξαν, ποιες δεκο κρατικοποιηθησαν ποι τεμεπλαραδες απελυθησαν..Ουδεις..

    Ιασων


    http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1967400

    Παραδοχή
    Για πρώτη φορά από το Μάιο του 2010, που συμφωνήθηκε το μνημόνιο, οι εταίροι παραδέχθηκαν στη διάρκεια της συνάντησης ότι τα αποτελέσματα του ελληνικού προγράμματος δεν είναι εκείνα που θα καταστήσουν δυνατή την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές το 2012, όπως προέβλεπε η συμφωνία του μνημονίου. «Πιστεύουμε ότι θα χρειαστεί ένα πρόσθετο πρόγραμμα προσαρμογής», δήλωσε ο κ. Γιούνκερ αποδεχόμενος ουσιαστικά την παραπάνω διαπίστωση.
    Οι εταίροι προσκάλεσαν και τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, να ακούσουν και την επίσημη ελληνική θέση, και κυρίως να του εκφράσουν την έντονη ανησυχία και δυσφορία τους για την πορεία του ελληνικού προγράμματος τόσο στο δημοσιονομικό τομέα όσο και σχετικά με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
    Σύμφωνα με κοινοτικές πηγές, ο κ. Παπακωνσταντίνου απέδωσε τις αποκλίσεις στο δημοσιονομικό τομέα στη σφοδρή ύφεση που πλήττει την οικονομία και τα φορολογικά έσοδα. Οι εταίροι αναγνωρίζουν ότι η ύφεση επηρεάζει αρνητικά τη δημοσιονομική εξυγίανση, αλλά πιστεύουν ότι η κατάσταση έχει επιδεινωθεί εξαιτίας της αναποφασιστικότητας της κυβέρνησης.
    Του μετέφεραν σε όλους τους τόνους και τον προειδοποίησαν, ότι δεν θα μπορέσουν να πείσουν την κοινή τους γνώμη για νέα στήριξη της Ελλάδας το 2012, εάν η κυβέρνηση δεν εξαντλήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της. Κατέστησαν σαφές ότι η στήριξη θα δοθεί στη βάση ενός νέου προγράμματος, που θα προβλέπει αποφάσεις-εξπρές στο δημοσιονομικό τομέα, διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και πραγματικές ιδιωτικοποιήσεις, όχι όπως τις σχεδιάζει η κυβέρνηση με μετοχοποιήσεις και μακροχρόνιες παραχωρήσεις της ακίνητης περιουσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή