Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ρόλο κυβερνητικού ..."ακόλουθου"

ΠΡΟΕΔΡΕ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ;
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΩΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
Αν είχαμε αυταπάτες, θα περιμέναμε αυτήν την ώρα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την επικίνδυνη αδίεξοδη πορεία της χώρας και αναλαμβάνοντας τον εθνικό του ρόλο, να ζητήσει ριζική αλλαγή γραμμής πλεύσης. 
Επειδή, όμως, δεν έχουμε αυταπάτες, θα περιμέναμε, ίσως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να κρατήσει μια στοιχειώδη "ουδετερότητα" από τις καταστροφικές επιλογές κυβέρνησης - τρόικας.
Δυστυχώς, όμως, ο κ Κ. Παπούλιας, διέβη τον Ρουβίκωνα!
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, τόνισε απερίφραστα "την ανάγκη για πανεθνική συστράτευση στην προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα"!
Οι δηλώσεις αυτές του κ. Κ. Παπούλια ελάχιστα απέχουν από τις όψιμες εκκλήσεις της κυβέρνησης για ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ στα νέα κατεδαφιστικά μεσοπρόθεσμα προγράμματα και τα νέα μνημόνια που ακολουθούν!
Το ερώτημα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι απλό: Πού να συστρατευτεί κ. Κ. Παπούλια ο ελληνικός λαός;  Ποιά είναι η πανεθνική προσπάθεια που καταβαλλει η χώρα;
Ο δρόμος προς τον γκρεμό που μας εξωθεί η κυβέρνηση; 
iskra
Bookmark and Share

3 comments:

  1. TI NA MAS PI O KIRIOS PAPOYLIAS, O DANISTIS TOY ANTREA KAI DIOKTIS TON POLITIKON TOY ANTIPALON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ.. ΑΛΟΙΜΟΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή