Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Η Α.Μ. η Υποκρισία!


Πανθολογούμενο είναι – εντός και εκτός Ευρώπης – ότι στον Γάλλο σοσιαλιστή και επικεφαλής μέχρι προχθές του ΔΝΤ κ. Ντομινίκ Στρος – Καν άρεσε ο ποδόγυρος. Και αυτή του η αδυναμία προς το «ωραίο φύλο» υπήρξε, τελικά, και η «αχίλλεια πτέρνα» του.
Και καμιά σημασία δεν έχει αν η Αμερικανίδα καμαριέρα βρέθηκε τυχαία στη σουίτα του ξενοδοχείου που διέμενε ο κ. Στρος – Καν ή αν κάποιοι (εντός και εκτός των ΗΠΑ), γνωρίζοντας την αδυναμία του, έστησαν παγίδα στην οποία πιάστηκε ο ευφυέστατος Γάλλος πολιτικός.
Σημασία έχει η απύθμενη υποκρισία η οποία συνοδεύει αυτό το γεγονός. Υποκρισία η οποία μάλιστα χαρακτηρίζεται ως αρετή και εξαίρεται ως θρίαμβος της δημοκρατίας στην αμερικανική δημόσια ζωή και στη συμπεριφορά της Δικαιοσύνης έναντι όλων των πολιτών.
Ο κ. Στρος – Καν πιάστηκε μέσα στο αεροπλάνο με το οποίο αναχωρούσε για το ραντεβού του με την κ. Μέρκελ στη Γερμανία, τον κατέβασαν από το αεροσκάφος, τον οδήγησαν βιαίως στο Ειδικό Αστυνομικό Τμήμα του Χάρλεμ, όπου και πέρασε 30 ώρες με πάσης φύσεως ποινικούς και περιθωριακούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα βασταζόμενος από δυο γορίλες – αστυνομικούς.
Και αυτά όλα γιατί;
Διότι μια Αμερικανίδα καμαριέρα του ξενοδοχείου «Σοφιτέλ» πήγε και κατέθεσε στην Αστυνομία ότι μπήκε κατά λάθος στη σουίτα του Στρος – Καν και εκείνος αποπειράθηκε να τη βιάσει και τη συνέλαβε… όμηρο! Και διότι είχαν μια ακόμη ευκαιρία οι Αμερικανικές Αρχές να δείξουν, με καμάρι, ότι στη χώρα τους ισχύει η ισονομία!
Μόνο τους ανόητους μπορούν να πείσουν, φυσικά. Δεν πάνε τρία χρόνια που ορισμένοι Τραπεζίτες – με όνομα, επώνυμο και διεύθυνση – και ορισμένα «Γκόλντεν Μπόις» (με γνωστά όλα τα στοιχεία τους) με την εγκληματική πολιτική που άσκησαν στα χρηματοπιστωτικά, – ενώ οδήγησαν:
  • Δεκάδες χιλιάδες γυναίκες στην εκπόρνευση
  • Εκατομμύρια νοικοκυριά στην ανεργία, τη φτώχεια και την επαιτεία. Και,
  • Εκατομμύρια παιδιά στον δρόμο και στην εξαθλίωση…
…κανένας από αυτούς δεν φυλακίστηκε ούτε μια ώρα, δεν φόρεσε χειροπέδες, δεν διασύρθηκε. Αντιθέτως, η κυβέρνηση των ΗΠΑ (όπως και οι κυβερνήσεις της Ευρώπης) τους ενίσχυσαν, συνολικά, με 3,2 τρισεκατομμύρια δολάρια…
Αλλά και οι Διοικήσεις Κλίντον και Μπους (του Νεωτέρου), οι οποίες πυρπόλησαν τη Γιουγκοσλαβία και έστειλαν τις κόρες της σε όλα τα πορνεία του κόσμου και οι οποίες σκότωσαν ή κατέστησαν ανάπηρους ένα εκατομμύριο Ιρακινούς και Αφγανούς ούτε έναν ονειδισμό δεν εισέπραξαν για τα εγκλήματά τους.
Μόλις, όμως, διανοήθηκε ο Κλίντον να δημιουργήσει μια «ανάρμοστη σχέση» με μια γραμματέα του, ξεσηκώθηκαν στρατιές υποκριτών στη Βουλή, στη Γερουσία, στο Κογκρέσο και στη Δικαιοσύνη και ανάγκασαν ολόκληρο Πρόεδρο να ομολογήσει δημοσίως τη σχέση του και να ζητήσει συγγνώμη για τη σχέση του!
Αυτή η χώρα (οι ΗΠΑ) και αυτό το καθεστώς (των ΗΠΑ) σέρνει δυο μέρες τώρα σιδηροδέσμιο τον κ. Ντομινίκ Στρος – Καν, – στα 62 του χρόνια – ως κοινό κακούργο και ως κοινό κλεφτρόνι! Ε, λοιπόν, κύριε Κακλαμάνη, το φαινόμενο δεν είναι προς έπαινο, αλλά προς ψόγο!

Bookmark and Share

4 comments:

  1. Ξερω δεν θα δημοσιευθει.
    Εκλογες Γαλλιας-Στρως Καν φαβορι-Σαρκοζι Εβραιος=ΗΠΑ εργολαβος κηδειων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολος ο κόσμος έχει γίνει ένα φτηνό σήριαλ, σαν ένα ατελείωτο Ελληνικό πρωινάδικο στην τηλεόραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε 4:06 μ.μ., νόμισες πως ο Στρός-Καν είναι Χριστιανος και του την πέσαν οι Εβραίοι; Απο ποιόν πλανήτη ήρθες ωρέ πατριώτη. Το Καν από το Κοέν βγαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τέως Πρόεδρος του ΔΝΤ, όπως και οι παρόμοιοι του managers, τροφοδοτούνται κανονικά με κυρίες στα ξενοδοχεία για να ξεσκάσουν και λίγο. Μεταξύ μας τίποτε το ιδιαίτερο και επιπλέον κυκλοφορεί και το χρήμα (ρεσεψιόν, ρεσεψιονίστ, πασσαδόρος και μαντάμ).

    Τον τέως Πρόεδρο και τους παρόμοιους του power people, παρακολουθούν Αμερικάνοι, Άγγλοι, Ισραηλίτες, Ρώσσοι και όλες οι φυλές που το παίζουν υπερδυνάμεις, εκτός από τους κλασσικούς αντιπάλους που διαθέτουν την σχετική υπηρεσία δωρεάν.

    Θα ήταν επίσης άκρως αντιεπαγγελματικό αν στις σουίτες που "έχουν ενδιαφέρον" δεν υπάρχει μόνιμος εξοπλισμός για συλλογή υλικού πρός επεξεργασία (εδώ τον Ζαχόπουλο είχαν καλωδιωμένο, τον Βαλερύ θα αφήνανε).

    Συνεπώς το ερώτημα είναι γιατί και γιατί τώρα.

    Η απάντηση έχει να κάνει φυσικά με τον ρόλο του Βαλερύ στο Ελληνικό project.

    Ενα project που ξεκίνησε πολύ παλιά, που επί τη ευκαιρία κάποτε ο αντίστοιχος "φίλος" έβαλε τους Τούρκους μέσα στην Κύπρο, όπου μετά ο "φίλος" καθηγητής της επαρχιακής Minessota "έδιωξε" τις βάσεις και έβαλε τα θεμέλια της καταστροφής της Ελλάδας, όπου ο "εχθρός" που ενδιαφερόταν για την Γιουγκοσλαβία ειδοποιήθηκε προφορικά και δημοσίως από τον κοντό τον ξυνισμένο ΥΠΕΞ της "φίλης" μας ότι τον καθαρίζουν σε δύο μήνες και όπου δύο "φιλικοί" συμφοιτητές έχουν αναλάβει από κοινού την εργολαβία να πετάξουν την χώρα έξω από την Ευρώπη.

    Ο Βαλλερύ κάρφωσε δημοσίως ότι ο ένας "φίλος" δούλευε κανονικά τους πάντες εκτελώντας το συμβόλαιο της μεγάλης μας φίλης και οδηγούσε τα πράγματα στο πλήρες αδιέξοδο με τον θίασο που παρίστανε την Ελληνική κυβέρνηση. Θανάσιμο λάθος Βαλλερύ, απορώ με την αφέλεια σου. Χάλασες την κρέμα δεκαετιών.

    Ο άλλος "φίλος" συμφοιτητής κρατάει με επιτυχία τα μπόσικα, έχει ζαλίσει την χώρα με τις οικονομικές του μαπαρούφες και μόλις μας εξωπετάξουνε θα είναι ο πρώτος που θα βγεί να το παίξει Ελληναράς "ότι ο σπόρος δεν πεθαίνει".

    Που να πεθάνει όταν θα μας ξαναφέρουνε την δραχμή σε σταθερή ισοδυναμία με το δολλάριο.

    Θα είμαστε σαν την Βουλγαρία του 1949 αλλά θα είμαστε εθνικά υπερήφανοι. Ασε που μπορεί και να δούμε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Βαλκανικής όπου όπως και να το κάνουμε θα έχουμε τον πρώτο ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή