Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένος από τους ..."αγανακτισμένους"

"Αφρήτωρ, αθέμιστος, ανέστιος έστιν εκείνος, ος πολέμου έραται επιδημίου οκρυόεντος..." 
Ιλιας: Ενατο βιβλιο γραμμη 62 
"χωρίς γενιά, ακοινώνητος, χωρίς πατρικό σπίτι να 'ναι αυτός π' αγαπά το φρικτό εμφύλιο πόλεμο".

Από τον Ιάσωνα 

Παπουλη, 
διαβαζοντας το κειμενο σου διερωτηθην.! Πού "κυρηττεις"; Στον Ριζοσπαστη ή στον οικο του Θεου;
Πού είναι η προτροπη σου για αγαπη και ειρηνη, για Εργασια για Ομονοια, για Συναινεσι και συμφιλιωσι;  Μονο μισος εναντιον ολων ακομη και οσων συνετελεσαν με τους φιλοτιμους ελληνες της παλαιας κοπης την ελευθερη οικονομια της Ελλαδος, εως οτου η λαιλαπα της μεταπολιτευσεως την καταστρεψει με τους κρατικοδιαιτους...
Περεπιπτοντως Παπουλη,
κι εμεις μεγαλωσαμε με ένα ζευγαρι παππουτσι που μεγαλωνε μαζι με τα δακτυλα μας.!
Όμως εργασθηκαμε μεταναστευσαμε ξαναγυρισαμε ξαναμεταναστευσαμε και θα ξαναμεταναστευσουμε ΠΑΠΟΥΛΗ.!
Ομως Παπουλη με συγκινησε το γραμμα σου και θα ηθελα να σου πω οτι κι εμεις  ειμαστε αγανακτισμενοι από:
  • τους "αγανακτισμενους", τους απεργους, τους συνδικαλιστες, τους δημοσιογραφους, τους ανταρτες που δολοφονουν, τους κουκουλοφορους που καινε ζωντανους ανθρωπους (χωρις να σου καιγεται καρφι), τους μεταναστες που κλεβουν και σκοτωνουν για 5 ευρω Παπουλη... Γιατι καταστρεφουν την Ελλαδα και οπως οι κηφηνες την κυψελη... Παπούλη.!
  • τους λαικιστες πολιτικους που μας κοροϊδευουν και θετουν το ασημαντο κομματικο οφελος πανω απου την Ελλαδα και τους Ελληνες,  αντι να συναινεσουν για την σωτηρια μας.!
  • Αλλα και από τους λαοπλανους  πολιτικαντηδες που εκμεταλλευονται την δυστυχια μας,  την οργη μας, τον φοβο μας, την αγωνια μας για να ενσταλαξουν την ιδεοληψια τους, το μισος εμφυλια αυτό καταστροφη.!
Ομως Παπουλη, παρ ολη την αγανακτησι μας και την οργη μας, σεβομεθα την Δημοκρατια μας με τα ελαττώματα της  κι οταν δεν το αξιζει, αλλα και περισοτερο από όλα τιμαμε ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας και την ευθυνη μας οπως αυτη εκφραζεται και με την ψηφο μας και με οποιον καλως ή κακως δυττυχως εκλεγουμε. Που η ελευθερια αυτη κινδυνευει να γινει πυραναλωμα από την αναρχια  την ανομια και τον εμφυλιο πολεμο που "κηρύγματα" σαν και τα δικα σου υποθαλπτουν..
Δεν θεωρουμε λυσι τον δειλο θρασυ οχλο που προπηλακιζει ακομη και οποιον θα αξιζε να προπηλακισθη, αλλα την Δικαιοσυνη που αποδιδεται με νηφαλιοτητα.!
Δεν θεωρουμε λυσι την καρκινικη λερναια υδρα του σοβιετικου κρατισμου –της μεταπολιτευτικης Ελλαδας  που μας οδηγησε εδω, αλλα την ελευθερια μας από τον φρικωδη εναγκαλισμο του. 
Αν και οπου σ αυτό το μνημονιο βοηθα, το αποδεχομεθα Παππουλη. Αν και οπου δεν βοηθα το αρνουμεθα.

Χαιρε Παππουλη

ΥΓ. Να προσευχεσε και για μας στις προσευχες σου στην Εκκλησια,  να ζητας ειρηνη και όχι αιματοχυσια και να κυρηττεις με αγαπη - όχι με μισος - ακομη και γι αυτους που χαρακτηριζεις με "χριστιανικη – κομμουνιστικη" αγαπη ταριχευμενα πτωματα.! Ολόιδιοι με το θάνατο!!! Επειδη διαφωνουν με την δικη σου  σοφια ...Παπουλη.!
Bookmark and Share

1 comments:

  1. και ο ριζοσπαστης και ο οικος του θεου,απο την ιδια μητρα εξηλθανε.
    προς τι λοιπον η απορια περι του παππουλη?
    ο μεν ριζοσπαστης πειθει καποια κοροιδα για τον επι της γης παραδεισο,ο δε παππουλης πειθει καποια αλλα κοροιδα,για τον επουρανιο παραδεισο.
    καλα να ειναι τα κοροιδα,την υγεια τους να εχουνε,να πινουνε αυτες τις διανοητικες πρεζες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή