Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Η λύση; Παύση πληρωμών


Οι σύγχρονοι Ευρωπαίοι Σάυλωκ (και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι), προκειμένου να ευνουχίσουν τον ελληνικό λαό και να τον υποχρεώσουν σε μόνιμη υποταγή, παίζουν, κυριολεκτικά, με τη φωτιά. Μια φωτιά που θα κάψει σύμπασα την Ευρωζώνη από εδώ και εμπρός, διότι η χώρα μας είναι, ήδη, μισοκαμένη…
Πρόκειται για αβυσσαλέα γυφτιά, ανευθυνότητα και παράνοια!
Την ώρα που τα δημόσια ελληνικά σχολεία δεν έχουν κιμωλίες για τους μαυροπίνακες ή χαρτί για φωτοαντίγραφα, την ώρα που τα μισά σχεδόν ιατρικά μηχανήματα στα κρατικά νοσοκομεία είναι χαλασμένα και ανεπισκεύαστα λόγω οικονομιών, την ώρα που οι τουαλέτες των υπουργείων δεν έχουν χαρτιά καθαριότητας και που η αγορά εργασίας έχει γίνει άγρια ζούγκλα, την ώρα που το Πολεμικό Ναυτικό μας -ο άγρυπνος φρουρός του Αρχιπελάγους- ξεμένει από καύσιμα και ακινητοποιείται, την ώρα που το δημόσιο αναστέλλει, κατά σύστημα, όλες τις πληρωμές του προς τρίτους (χρωστά, ήδη, γύρω στα 10 δισ. ευρώ!), την ώρα που οι πλατείες της χώρας κατακλύζονται από οργισμένους πολίτες και που οι 24ωρες και 48ωρες απεργίες διαδέχονται η μια την άλλη, …- αυτήν ακριβώς την ώρα επέλεξαν οι Λύκοι της Ευρώπης να μπήξουν τα δόντια τους στον λαιμό της Ελλάδας.
Και αξιώνουν από αυτή να αντλήσει με όλα τα μέσα καταναγκασμού και έννομης βίας, από τους πολίτες της τεράστια ποσά και μάλιστα οριζοντίως: δηλαδή από μισθωτούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, από τους συνταξιούχους του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, από τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες, από τους πέρυσι εργαζόμενους και φέτος απολυμένους και άνεργους, από τους νοικοκυραίους που διαθέτουν ένα σπιτάκι (κι ένα εξοχικό) για τις φαμελιές τους, από τους μικρομεσαίους (των λουκέτων και της απελπισίας), από τους αγρότες (που μοιράζονται μόνο το 3,2% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος).
Και δεν έμπηξαν τα δόντια τους οι Λύκοι της Ευρώπης μόνο στην Κυβέρνηση. Δάγκωσαν στον λαιμό και την Αξιωματική Αντιπολίτευση. Και καλούν κι αυτήν να γίνει εξωμότης, να ορκιστεί πίστη στα συμφέροντα των Σάυλωκ και να συγκατανεύσει στην άγρια δίωξη του ελληνικού λαού.
Φυσικά, τόσο οι Ευρωπαίοι Σάυλωκ (και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι), όσο και οι εγχώριοι ξυλοσχίστες, το γνωρίζουν, άριστα, ότι η συνεχιζόμενη και ασκούμενη πεισματικά οικονομική πολιτική και δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο στην καταστροφή, και υπονομεύει σύμπασα την Ευρωζώνη.
Δική τους, είναι, άλλωστε, η κ. Βάσω Παπανδρέου, η οποία, σ’ ένα ξέσπασμα ειλικρίνειας και αλήθειας, κάλεσε την κυβέρνηση να δηλώσει στις Βρυξέλλες ότι κηρύσσει στάση πληρωμών, - ώστε με την κίνηση αυτή της Αθήνας, να μετατεθεί το πρόβλημα, εκεί που όντως υπάρχει:
* Στην Ευρωζώνη, στους τραπεζίτες και στους «ηγετίσκους» της. (Ακόμη και οι «ηγετίσκοι» σε εισαγωγικά, διότι και το υποκοριστικό τούς μεγαλώνει!). 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου