Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Οι Μυωπικοί "ενεργοί-ευκοίλιοι πολίτες» στο "... Καράβι για την Γάζα..." και η Επιλεκτική αποσιώπησις των βιασμών στο Ιράν.!


Η παραπληροφορησι των Μεσων Εξαπατησεως Μαζων

Από τον Ιάσωνα

Μεγαλο τηλεοπτικο καναλι παρουσιασε και διαφημισε σημερα 26 06 2011 γνωστο προοδευτικο «ενεργο πολιτη», του κινηματος «Ένα Καράβι για τη Γάζα»  που  μιλησε για  τον ενδεχομενο αποπλου  το ερχομενο Σαββατο, από ελληνικο λιμανι, του στολισκου με «ανθρωπιστικη»βοηθεια  στην Γαζα… 
Επειδη με λιγα λογια οι πανεπιστημονες « ιστορικοι»  των Μεσων Εξαπατησεως  Μαζων,  ενεφανισαν τους κους αυτους, τουλαχιστον ως  αγιους και ιεραποστολους, καλο θα είναι προκειμενου σχηματισουμε ολοκληρωμενη αποψι  για τους νέο -αγιους των αναρχικων,  να πληροφορηθουν οι καλοπιστοι συμπολιτες μας και  τα εξης..Εφ οσον   σημερα ..ΑΓΝΟΕΙ Μονον, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗ ..
1. Το ελληνικό παράρτημα της “Free Gaza” αποτελείται από ακροαριστερούς ακτιβιστές που έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους για την Χαμάς, έχουν νομιμοποιήσει αυταρχικά καθεστώτα όπως το Ιράν, έχουν εκφράσει συμπάθεια για ύποπτα μέλη ελληνικών και διεθνών τρομοκρατικών οργανώσεων και στο παρελθόν έχουν συμμαχήσει με την ακραία τουρκική οργάνωση IHH.
 Ουσιαστικα οι ακροαριστεροι αυτοι αυτοαποκαλουμενοι, «ενεργοι»πολιτες  συμμετέχουν σε ένα διεθνή στολίσκο με απώτερο σκοπό να προχωρήσουν σε μία προκλητικη επιθετικη εκδηλωσι 
εναντίον του Κράτους του Ισραήλ για να πλήξουν τις νέες στρατηγικές σχέσεις μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 11 Ιουλίου αναµένεται η επίσηµη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια στο Ισραήλ, όπου, σύµφωνα µε πληροφορίες, θα συναντηθεί µε το σύνολο της ισραηλινής ηγεσίας. Στο ταξίδι αυτό, µάλιστα, αναµένεται να συνοδεύεται από τον νέο υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Λαµπρινίδη.

2. Ο Βαγγέλης Πισσιάς ο επικεφαλής του ελληνικού παραρτήματος της “Free Gaza”, που  συμμετείχε ως μάρτυρας υπεράσπισης στην δίκη του Χρήστου Τσιγαρίδα, ( αποδεδειγμενο μέλος της τρομοκρατικης οργανωσεως Επαναστατικού Λαϊκού Αγώνα-ΕΛΑ ) σε εμφανισι του στην δημόσια τηλεόραση ΕΡΤ-3, εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στη βελτίωση των Ελληνο – Ισραηλινών σχέσεων «κάνοντας έκκληση για επιστροφή στις “παραδοσιακές σχέσεις της Ελλάδας με τον αραβικό κόσμο”. 
Δήλωσε ότι η νέα αποστολή του στολίσκου αποτελεί “μέρος αυτής της προσπάθειας”.
 Ενώ ο   Χρήστος Τσιγαρίδας (αρχηγος του ΕΛΑ κατά δηλωσι και ομολογια  του)  αναφέρεται στον κατάλογο των επιβατών του ελληνικού πλοίου “Σφενδόνη”, που συμμετείχε στον τελευταίο στολίσκο τον Μάιο του 2010.
(http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=63879

3. Εκτός, όμως, από τους «φιλειρηνικους» αναρχοτρομοκρατες Πισσία και Τσιγαρίδα, παρον δηλωνει και  ο κος 
Πέτρο Γιώτης, «γνωστή προσωπικότητα του ελληνικού αναρχικού χώρου». ο οποίος συμμετείχε στο πρώτο ταξίδι του κινήματος «Free Gaza» τον Αύγουστο του 2008.. Για τον κο Πετρο Γιωτη είναι γνωστον ότι:
α) συμμετείχε ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Δημήτρη Κουφοντίνα, μέλους της 17 Νοέμβρη που έχει καταδικαστεί  και είναι φυλακισμενος για τρομοκρατικες διολοφονιες. 
β) ηταν ο  εκπρόσωπος της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης» στην υπόθεση της μεταφοράς 300 παράνομων μεταναστών στην Αθήνα από την Κρήτη, οι οποίοι αρχικά κατέλαβαν το Πολυτεχνείο και έπειτα άρχισαν απεργία πείνας όταν μεταφέρθηκαν σε άλλο κτήριο». http://nationalpride.wordpress.)

Επιλογος ..

Η τραγικη ειρωνεια για τους  επιλεκτικα ευαισθητους  μυωπικους δημοσιογραφους  που παρουσιασαν την εκπομπη αλλα και για τους απατεωνες   ψευδο -ενεργητικων-ευκοιλιων  πολιτων που δηθεν αποστρέφονται την βια και μαχονται για την  ελευθερια είναι η   κουφοτης η τυφλα και η μουγκαμαρα όταν προκειται για την βια και την καταπατησι των ανθρωπινων δικαιωατων από τους ισλαμιστες φιλους τους..

Διοτι ενώ βουιξε ο τοπος  για τους συστηματικους βιασμους των παρανομα φυλακισμενων πολιτικων κρατουμενων στο Ιραν , εκεινοι δεν βρηκαν να πουν ουτε μια λεξι .

Όπως  αποκαλυφθηκε  στον διεθνη τυπο, σε μια σειρα δραματικων επιστολων  προς τους συγγενιες τους,οι φυλακισμενοι πολιτικοι κρατουμενοι του θεοκρατικου καθεστωτος του «προσφιλους» μας Αχμαντινεζαντ, καταγγελλουν επανειλημμένους  βιασμους που υφιστανται  από συγκρατουμενους τους εγκληματιες.

Στις ενεργειες τους αυτές οι εγκληματιες συγκρατουμενοι κατευθυνονται από τους δεσμοφυλακες , οι οποιοι διδουν προφυλακτικα στους καταδικους εγκληματιες προκειμενου δια του βιασμου των πολιτικων αντιπαλων του καθεστσωτος Αχμαντινεζαντ να τιμωρησουν το αντικαθεστωτικό κινημα.. 
  
«Σε πολλά κελιά μέσα στη φυλακή, ο βιασμός έχει γίνει συνήθης τακτική και αποδεκτή» γράφει σε μία επιστολή του που δημοσιεύτηκε στον επίσημο δικτυακό τόπο του Ιρανού αντιπολιτευόμενου ηγέτη Μιρχοσεΐν Μουσαβί.

Όπως περιγράφει ο ίδιος και άλλοι κρατούμενοι σε επιστολές τους, οι πολιτικοί κρατούμενοι φυλακίζονται μαζί με τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες, δολοφόνους και πρώην μέλη ένοπλων συμμοριών. Οι Δεσμοφύλακες μοιράζουν προφυλακτικά σε εγκληματίες και τους ενθαρρύνουν να βιάζουν συστηματικά τους ακτιβιστές της αντιπολίτευσης
Οι πολιτικοί κρατούμενοι αναφέρουν στις επιστολές τους ότι οι Αρχές χρησιμοποιούν τους βιασμούς ως «όπλο» απέναντι στα μέλη της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Guardian.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=5256834
  
Αληθεια η θεοποιησις της βλακειας, η ανοησια, ή αδυναμια συλλογισμου, η παντοδυναμια των ηλιθιων  θα μπορουσε να δικαιολογηθει και χθες και σημερα...και παντα..

Ομως αυτο που δεν μπορει πια  Σημερα να εξηγηθει και να γινη αποδεκτο ειναι η Αγνοια..

Σημερα .ΑΓΝΟΕΙ Μονον, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗ , ιδιαιτερα στην Βλκανοταλιμανια του Ελλαδισταν..
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Εχω την υποψια οτι σε αυτο το ..καραβι συμμετεχει και μια αγωνιστρια κυρια ,πρωτοστατουσα στους 300 του Συντάγματος. Εάν στους αγανακτισμενους συμπεριλαμβανονται και λουλουδια της 17ν και του ΕΛΑ , Ε! Τότε ,χαιρετε και καλη...επιτυχια χωρις εμενα. Αρκετά με εχει ταλαιπωρησει το ΠΑΣΟΚ εδω και 50 χρονια. Ας πανε να ξεροσταλιασουν αυτοι που μας το φορεσανε στο σβερκο . Τ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΣΩΝΑ, ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΙΑΣΩΝΑΣ ΤΗΣ OLYMPIAS? ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΠΟΥ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ...ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ..ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!! ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ , ΕΝΩ ΟΙ...ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ!!! ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΧΥΔΑΙΑ? ΑΣΤΟ , ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. -ΕΛΛΗΝΙΔΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή