Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Η τσογλαναρία και το χρυσοπληρωμένο κηφηναριό της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Αγαπητέ συν Έλληνα και αδελφέ Γιαννιώτη.
Πέρασαν μόλις πέντε λεπτά από την στιγμή που αλήτικη κάστα της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αποφάσισε να ανεβάσει τους διακόπτες και να επανέλθει το ρεύμα στο διαμέρισμα πολυκατοικίας όπου διαμένω εγώ και ο σχεδόν ημιθανής πατέρας μου που κρατιέται στη ζωή με μηχανική υποστήριξη (ηλεκτρική παροχή οξυγόνου) κ.λ.π.
Αυτό το χρυσοπληρωμένο και ρουσφετολογικώς διορισμένο κηφηναριό – δυστυχώς – αποφασίζει για το πότε θα πεθάνει ο πατέρας μου, και όχι ο Θεός ή η Ιατρική επιστήμη.
Προ μηνών, το κυβερνητικό αδερφάτο - ιερατείο για λόγους οικονομίας, λέει, αποφάσισε να αντικαταστήσει την φιάλη παροχής υγρού οξυγόνου στον πατέρα μου με αυτή την ηλεκτρική συσκευή για να μας αποτελειώσει και οικονομικώς, ενώ προ ημερών όταν ο Πετσάλνικος επικαλέσθηκε πρόβλημα υγείας (κι’ αυτό για να αποφύγει συζήτηση στη βουλή) επιστρατεύθηκε ολόκληρο σούπερ Πούμα για να τον μεταφέρει στην Αθήνα ωσάν να επρόκειτο περί επείγοντος περιστατικού ζωής και θανάτου.
Επανέρχομαι αγαπητέ μου Γιαννώτη για να σου πω ότι επί ένα δίωρο οι λοιποί ένοικοι της πολυκατοικίας ανέχτηκαν τον θόρυβο της γεννήτριας που παρείχε ρεύμα στην ηλεκτρική συσκευή παροχής οξυγόνου του πατέρα μου, αφού το ασθενοφόρο που κάλεσα, ήρθε κατόπιν …διακόπτη.
Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την κατανόηση.
Όμως…
Πού θα πάει αυτό το πράγμα;
Η "Δημόσια" Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ονομάζεται "δημόσια" διότι, νομίζω, ότι ανήκει και σε μένα και δεν είναι ιδιοκτησία 5-10 πεζοδρομιακών τσογλαναράδων που αποφασίζουν ωσάν να πρόκειται για ιδιωτικό και ...περιφραγμένο τους τισφλίκι.
Ως εδώ και μη παρέκει…
Κύριοι του κυβερνητικού αδερφάτου…
Σήμερα κιόλας πουλήστε σε ιδιώτες αυτή την έτσι κι’ αλλιώς "ιδιωτική" επιχείρηση, αφού δεν μπορείτε να κάνετε κουμάντο ούτε σ' αυτή την ..."Δημόσια" περιουσία που ανήκει στον Ελληνικό λαό και όχι σ' αυτά τα λιγοστά πράσινα τομάρια και πρώην αφισοκολλητές του καταστροφέα της Ελλάδος Ανδρέα Παπανδρέου. 
Πουλήστε την εν ανάγκη στον Ερντογάν, ή σε όποιον άλλον θέλετε. Έτσι κι’ αλλιώς κάνατε τόση ζημιά σ' αυτή τη χώρα, που δεν θα την έκαναν ούτε οι πιο φανατισμένοι ανθέλληνες.  
Ειλικρινά δεν ξέρω για ποιόν θα πρέπει να ντρέπομαι περισσότερο.
Για μένα που κατάντησα …Έλληνας, ή για όλους εσάς τους κυνοβουλευτικώς σταυλισμένους που θησαυρίσατε κατακλέβοντας τον κοσμάκη και χαϊδεύετε τα αρχίδια του κάθε λαθρομετανάστη που τελούν υπό την προστασία των ...αλληλέγγυων;
Αλήτες….
Π.Ν.
Bookmark and Share

9 comments:

  1. "Απολαύστε" την απόλυτη ξεφτίλα Βενιζέλου...

    http://dodoni-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_8243.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόφοιτοι ..δημοτικού, πήγαιναν στην σχολή μαθητείας της ΔΕΗ κι κανα 6μηνο, και μετα έπαιρναν μισθούς διπλάσιους από τους καθηγητές και δασκάλους,- με τίς ψευτουπερωρίες πάντα, και από τα 48 παίρναν τεράστιες, πάνω από 2.300 Ε συντάξεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΩΓΗ ΜΕΓΑΛΕ.
    ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς μέσω δικαιοσύνης δεν βγάζεις εύκολα άκρη.. Ξέρουν και έχουν τις δικλείδες ασφαλείας τους.. Εγώ εύχομαι όντως να την ιδιωτικοποιησουν την κωλοεταιρια και τους υπάρχοντες 'εργατες- αφεντικα' να τους πετάξουν στο δρόμο!!! Γιατί έχουν την εντυπωση ότι ένα κοινωνικο αγαθό μπορούν να το προσφέρουν αυτοί μόνο οπότε τους καυλωσει!! Λες και τους ανήκει.. Αιντε γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει όλοι αυτοί οι πρώην κολλητοι, που το μυαλό τους είναι μόνο στα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ της τσέπης τους και ' αγωνιζονται' χωρίς όμως να έχουν καμία υποχρέωση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι αυτοί είναι που όταν ξεκίνησε το πανηγυρακι με το ΠΑΣΟΚ πίστεψαν ότι πιάσανε τον παπά απ´τ´αρχιδια, καταστρεψανε το σύμπαν και έχουν τα μούτρα να γυρνάνε και να λένε ότι αυτοί ήτανε μάγκες, γατοι και γαμικουλες ενώ εμείς οι νεότεροι είμαστε μαλακες και άχρηστοι!!! Μιλάνε τα γιδια!!! Τα ζώα!!! Δεν παλευετε πλέον οι κατασταση με αυτά τα ανθρωπαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΥΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βΛΈΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΔΕΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. Ο ΚΑΛΛΗΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΠΟΥΛΗΣΤΕ. ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΣΟΣ ΣΤΗΝ ΣΙΕΜΕΝΣ ΑΦΟΥ ΤΑΡΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ Α Π Ε Ρ Γ Ι Ε Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πρόβλημα δεν το έχω αποκλειστικά με με αυτούς που διοριστικαν ή τους πασοκους. . Το έχω με όλους όσους κοιτάζοντας τη βολή τους μας έχουν φτάσει στο σημερινό αδιέξοδο και ακόμη δεν μπορούν να καταλάβουν (ή δεν θέλουν) που έχουν φταιξει οι ίδιοι.. Το πρόβλημα το έχω πρώτα απ´ολα με τον εαυτό μου για τα λάθη που εγώ έχω κάνει και για την αδυναμία μου να τα διορθωσω.. Αλλά τουλάχιστον σκέφτομαι και προσπαθώ.. Αυτοί; Τι κάνουν; Όσο για το ξεπούλημα που λες φίλε μου, δυστυχώς είμαστε ήδη ξεπουλημενοι.. Άλλοι μας κάνουν κουμάντο.. Το όνομα Ελλαδα απλά μας έμεινε.. Όταν σ´αυτο τον τόπο γεννήθηκε η Δημοκρατία, είχε κάποιες βάσεις.. Εμείς όμως τις ξεχάσαμε και ουσιαστικά τη βιασαμε.. Όλοι μας!!! Όχι οι άλλοι!! Μάλλον είναι καιρός να βάλουμε αυτό που λεγετε μυαλό να δουλέψει και να προσπαθήσουμε για το σήμερα ο καθένας αποτην πλευρά του.. Δεν χρειάζονται ομάδες και αρχηγοί να μας πουν τι πρέπει να κάνουμε.. Αρκεί να μπορούμε να κατανοούμε το σωστό και το λάθος.. Που τελειώνουν τα δικαιώματα μας και που αρχίζουν οι υποχρεώσεις μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή