Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Σαμαράς: Ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας…

Σε μια εποχή κατά την οποία ο διεθνής Τύπος εμφανίζει τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία ως «ενοχλητικές φωνές», στην ομοφωνία της ενοχικής σιωπής για την εφαρμογή ενός Μνημονίου υφεσιακής ασφυξίας, η "Wall Street Journal" δίνει βήμα στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, για να εκθέσει τις απόψεις του.
Τον παρουσιάζει μάλιστα ως τον, πιθανώς "επόμενο πρωθυπουργό της χώρας", προτού επισημάνει την προοπτική να έλθουν σύντομα η Ευρώπη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αντιμέτωποι με τον "60χρονο απόφοιτο του Χάρβαρντ".
Στη συνέντευξη που παραχωρεί στη διεθνούς κύρους εφημερίδα, ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκει την ευκαιρία να παρουσιάσει τις θέσεις του, τονίζοντας ότι το διεθνές σχέδιο για τη διόρθωση της ελληνικής οικονομίας έχει αποτύχει, και πρέπει να σχεδιαστεί από την αρχή.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επαναδιατυπώνει την πρότασή του για μείωση της φορολογίας, προκειμένου να απελευθερωθούν αναπτυξιακές δυνάμεις, και προβλέπει ότι στο τέλος οι διεθνείς εταίροι της Ελλάδας θα αναγνωρίσουν την ορθότητα αυτών των προτάσεων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η "Wall Street Journal" σχολιάζει, στο περιθώριο της συνέντευξης, πως οι θέσεις του Αντώνη Σαμαρά κερδίζουν διαρκώς και περισσότερο έδαφος στις τάξεις της ελληνικής κοινωνίας, παρά τις αντιδράσεις που συναντά στις επαφές του στο εξωτερικό.

10 comments:

  1. Για αστείο δεν πρόκειται; Αλλλιώς δε φαντάζομαι να σοβαρολογούμε ότι θα εκλέξει ο ελληνικός λαός το συμφοιτητή και μέλος της ίδιας λέσχης με τον πρωθυποτυργό μας, που ψήφισε τα μισά άρθρα του "εφαρμοστικού" για πρωθυπουργό!...
    Με τι προσόντα;
    Εκτός αν έχουμε αποτελέσματα εκλογών τύπου 2000. Ε;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκράτησε την ίδια στρατιά ανοήτων : Σπηλιωτόπουλος, Παυλόπουλος, Γιακουμάτος, Βαρβιτσιώτης, κεφαλογιάννη, Λυκουρεζος κτλ κτλ.. Αν αυτοί συνεχίζουν να σας ..εμπνέουν όταν τους βλέπετε στην τηλεόραση, μαλλον είστε σε άλλο κόμμα....
    ....
    Φανταστήτε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, να ήταν μόνο για μιά ευδομάδα αρχηγός τους.....

    Μαλλον ψάχτε για Αρχηγό.. αν και κατα βάθος όλοι πιστεύουμε πώς το νυν πολιτικό σύστημα απεβίωσε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εαν θα γινει αυτος αρχηγος,θα ξεπουληθει το συμπαν.
    αυτος ηταν υπουργος επι χοντρου,οταν επανιδρυθηκε το κρατος με τις φωτιες,τα δεκεμβριανα,την εκχωρηση εθνικων οδων σε κερδοσκοπους και,και,και,και,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα μόνο ένας πατριώτης πρωθυπουργός θα μπορούσε να βοηθήσει να αρχίσει η πορεία της ανάκαμψης. Έντιμος, δυναμικός, για το καλό της πατρίδας του δέν δίστασε να τα βάλει με ολόκληρη την Ευρώπη να προκαλέσει ακόμα και την διαγραφή του απο το λαικό κόμμα.
    Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς.
    Οσο για σας που τον χλευάζετε επειδή ήταν υπουργός του Καραμανλή άν προτιμάτε τον Τζέφρυ που σας έχει ξεπουλήσει απο την κορυφή ώς τα νύχια εσάς και όλη σας την οικογένεια θέλετε ψυχίατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εκει στη Ν.Ν.Δ. μην φατε...εχουμε γλαροσουπα. κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν παρ'όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που βλέπουν δύο πολιτικούς στην Ελλάδα...
    Ελπίζω να μην είναι πολλοί αυτοί που δεν βλέπουν ότι το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα προσμέτρησε μέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε 2.17,
    εκείνο που γράφεις :
    ¨Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς.¨,
    πολύ μ΄αρέσει..
    μου θυμίζει το ..:
    " Ανδρέα κουνήσου,
    σου τρώνε το πουλί σου .."
    Βρε, δεν συνέρχεστε όλοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα αφεντικά του Αντωνάκη παρακολουθούν με αγωνία την πλήρη απαξίωση του ανθρώπου τους, που φύτεψαν στην ηγεσία του κατακαυμένου κόμματος της Ν.Δ, βοηθούντος βεβαίως και του χοντρού τεμπέλη.

    Πρίν ένα χρόνο τα Αμερικανάκια τρίβαν τα χέρια τους και ανοίγαν σαμπάνιες, γιατί ποτέ ταυτόχρονα δεν είχαν καταφέρει να έχουν αμερικανάκι στην πρωθυπουργία και αμερικανάκι αρχηγό στην αντιπολίτευση.

    Ενα χρόνο μετά ο κόσμος φτύνει πανηγυρικά και τον Γιωργάκη και τον Αντωνάκη, και η αμερικανική ταραχή δεν έχει προηγούμενο.

    Ξεπερνάω τις φωνές των στενών συμμοριτών φίλων του Αντωνάκη για την έξοδο από την Ευρωζώνη και περιορίζομαι στις πραγματικές αρλούμπες της ναυ-ΑΡΧΙΔΑΣ του Αμερικανικού κατεστημένου, της Wall Street Journal.

    Απονέμει εύσχημα στις χαζομάρες του Αντωνάκη για τα φορολογικά μέτρα που αυτός ΘΑ πάρει, όταν ΘΑ γίνει Πρωθυπουργός, μπάς και διασωθεί το ναυάγιο που το παίζει και αρχηγός από την βάση.

    Απελπισμένη προσπάθεια να διασωθεί τουλάχιστον ο Αντωνάκης, επειδή ο άλλος φίλος Γιωργάκης έχει ήδη παραδόσει το μαγαζί στον αχόρταγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή