Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Στο έλεος της Αφρικανικής πορνείας και των ναρκωτικών το "κλεινόν" άστυ.!

Ασχολούνται με τα "χωροταξικά κριτήρια" των οίκων ανοχής και αφήνουν ανεξέλεγκτες τις αφρικανές πόρνες που σκορπούν το AIDS.
Με τους παράνομους οίκους ανοχής, ασχολούνται τις τελευταίες ημέρες τόσο ο Δήμος Αθηναίων, όσο και το υπουργείο Εσωτερικών, διοχετεύοντας μάλιστα στον τύπο, στατιστικές και "επιχειρήσεις" τους, που θέλουν να μειώσουν το πρόβλημα. 
Η είδηση, λόγω και του "καυτού - καλοκαιρινού" χαρακτήρα της, αναπαράγεται σε όλα τα μήντια και μας δίνει την εικόνα του "Δήμου" και του "Υπουργείου" που μάχεται εναντίον της ... παρανομίας. 
Σύμφωνα με αυτήν την είδηση λοιπόν, η Δημοτική Αστυνομία έχει προχωρήσει μέσα στο 2011 σε 71 σφραγίσεις και 128 επανασφραγίσεις οίκων ανοχής. Ενώ όπως πληροφορούμαστε από έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών, στα όρια του δήμου Αθηναίων λειτουργούν μόνον τρεις οίκοι ανοχής με άδεια εγκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι, περίπου 300, οι οποίοι λειτουργούν χωρίς άδεια εγκατάστασης, έχουν σφραγιστεί από την αρμόδια υπηρεσία, όπως προβλέπεται από το νόμο, αναφέρει στο έγγραφό του ο υπουργός Εσωτερικών.
Και προσθέτει ότι "στη συντριπτική τους πλειονότητα οι εκμεταλλευτές των σφραγισμένων οίκων (μισθωτές, ιδιοκτήτες κ.λπ.), παραβιάζουν τις σφραγίδες και συνεχίζουν την παράνομη λειτουργία τους. Αυτό έχει ως συνέπεια το αρμόδιο γραφείο του δήμου να πραγματοποιεί συνεχείς επανασφραγίσεις".

Για την ταμπακιέρα όμως ούτε κουβέντα!

Λόγος δεν γίνεται όμως από τα έγγραφα του Δήμου και του Υπουργείου Εσωτερικών για το πραγματικό πρόβλημα, που δεν είναι οι διαδικασίες αδειοδότησης των οίκων ανοχής, αλλά η ανεξέλεγκτη πορνεία, που έχει επιφέρει άνοδο στα κρούσματα AIDS και ηπατήτιδας στην χώρα μας.
Και αναφερόμαστε φυσικά στις εκατοντάδες πόρνες - κυρίως Αφρικανές αλλά και κάποιες τοξικομανείς - που κάθε βράδυ πλημμυρίζουν το κέντρο της Αθήνας. 
Φορείς σε μεγάλο ποσοστό των παραπάνω ασθενειών αποτελούν θανατηφόρες παγίδες, για όσους κάνουν το λάθος να πιαστούν στα πλοκάμια τους. Στον αντίποδα, οι περισσότερες από τις εργαζόμενες στους "οίκους ανοχής" ακόμη και εάν αυτοί δεν έχουν όλα τα τυπικά προσόντα για την άδεια (που συνήθως είναι χωροταξικά) έχουν κάνει τις εξετάσεις τους και είναι υγιείς.
Η κυβέρνηση όμως του ΠΑΣΟΚ - και ο Δήμος Αθηναίων - συνεχίζουν να ασχολούνται με τα τυπικά και αφήνουν για ακόμη μια φορά στην άκρη τα ζητήματα ουσίας, όπως η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Αλλά από την άλλη, εάν τολμούσαν να "μαζέψουν" τις αφρικανές πόρνες, θα τους κατηγορούσαν για ρατσιστές! Και είμαστε για τέτοια τώρα;
Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου