Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Έχουμε τους καλύτερους πιλότους στο ΝΑΤΟ.!

Οι Έλληνες αξιωματικοί διακρίνονται και προκαλούν αμηχανία στην εθνομηδενιστική πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Και την υποχρεώνουν να ρίξει τα μούτρα της και να τους συγχαρεί. 
Οι σμηναγοί Λουκάς Θεοχαρόπουλος και Χαρίλαος Νίκου, διακρίθηκαν τον περασμένο Μάιο σε επιχειρησιακό σχολείο του ΝΑΤΟ που διεξήχθη στην Ισπανία, γνωστό ως Tactical Leadership Programme, χαρακτηριζόμενοι ως οι καλύτεροι της εκπαιδευτικής τους σειράς από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. 
Οι προαναφερόμενοι αξιωματικοί μας, οι οποίοι υπηρετούν στην 343 Μοίρα κατέκτησαν την πρώτη θέση σε ρόλο Εναέριας Υπεροχής (Air to Air), ενώ σε αποστολές Καταστολής Εχθρικής Αεράμυνας (Suppression Enemy Air Defense-SEAD) εκτέλεσαν με απόλυτη επιτυχία και ακρίβεια βολές Harm, εξουδετερώνοντας όλους τους στόχους.
Φυσικά, στο Πεντάγωνο κάποιοι ένιωσαν αμήχανα, καθώς προσπαθούν εδώ και καιρό να απαξιώσουν το στράτευμα, διαδικασία στην οποία τα στελέχη αντιστέκονται, προτάσσοντας τις αναμφισβήτητες δυνατότητές τους σε διεθνές επίπεδο. 

Κακοπληρωμένοι και αγνοημένοι από την Πολιτεία Ίκαροι, με μισθούς κατά πολύ χαμηλότερους από αυτούς κάποιων "συνεργατών" στη Βουλή, δίνουν με τη στάση τους παραδείγματα αυταπάρνησης, παλεύοντας να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης με την οποία τους περιβάλλει το έθνος. 
Και τα καταφέρνουν περίφημα, δίνοντας σε όλους μας ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Είναι γνωστό ότι θέλουν να διαλύσουν τον Στρατό. Στο πλάισιο ενος σχεδίου όλοι αυτοί οι ανίκανοι, - πέραν και ιδεολογίας, Τζέφρυ, Βενιζέλος και Τσιοχατζόπουλος, Βαρβιτσιώτης κτλ κτλ, ουσιαστικά ΑΚΑΠΝΟΙ, μας οδηγούν στην δημιουργία ενος μισθοφορικού στρατου. Τώρα διαλύουν την ΣΣΑΣ / Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, σε λίγο θα έχουν σειρά και οι άλλες παραγωγικές σχολές.
    Και κανείς δεν μιλάει. Που είναι ο Σαμαράς ; Ο καραγκιοζάκος όπως απεδείχθηκε ο Καρατζαφέρης ;
    Ολοι μέσα στο παιχνίδι.
    Κι αφού δεν υπάρχει Παπαδόπουλος, μάλλον την Χρυσή Αυγή, - με τίς όποιες διαφωνίες που μπορεί να έχουμε σε μερικά ακραία ιδεολογικά σημεία μαζί της, πρέπει να ψηφίσουμε..
    ΝΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΥΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ!!! Η ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΨΗΣ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ, ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΟΥΡΟΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ, ( Ο ΑΕΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ) ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή