Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Το άνοιγμα της ..."αγοράς" των Ναρκωτικών.!


Ηγετική παράκρουση; Πολιτική σχιζοφρένεια; Προσπάθεια εξίσωσης του Κοινοβουλευτισμού με το κοινωνικό υπέδαφος; Ή καλά οργανωμένο σχέδιο για τη νόθευση και την παράλυση του δημοκρατικού και αγωνιστικού φρονήματος του ελληνικού Λαού;..
Αμείλικτα ερωτήματα τα οποία θέτει η εξαγγελία της κυβέρνησης ότι θα αποποινικοποιήσει τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών, – όπως θα αποποινικοποιήσει και την καλλιέργεια, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, εφόσον προορίζονται για ιδία χρήση!
Στα αμείλικτα αυτά ερωτήματα όλες οι εκδοχές είναι πιθανές. Με πιθανότερη εκείνη της εσκεμμένης παράλυσης του αγωνιστικού και δημοκρατικού φρονήματος του ελληνικού Λαού. Κατεχόμενη αποικία, άλλωστε, μας κατάντησε η Διακυβέρνηση Γ. Παπανδρέου. Και όλοι γνωρίζουμε από την Ιστορία πώς σκέπτονται οι αποικιοκράτες!
Η μητέρα πάσης αποικιοκρατίας, η Μεγάλη Βρετανία, ακόμη και πολέμους διεξήγαγε προκειμένου να επιβάλει σε πολυπληθείς αποικίες της τη χρήση ναρκωτικών. Είναι γνωστοί οι δυο "Πόλεμοι του Οπίου" εναντίον της Κίνας για να επιβάλει την παπαρούνα στους Σινικούς Λαούς και οι ωμότητές της στην Ινδία για να επιβάλει τη χρήση της ινδικής κάνναβης στους Λαούς των Ινδιών –Ινδούς και Πακιστανούς.
Εκείνο που δημιουργεί στους πολίτες έντονο προβληματισμό είναι το εξής: Η Διακυβέρνηση Γ. Παπανδρέου υιοθέτησε την Αντικαπνική Πολιτική της Ν.Δ. και δεν δίστασε να έρθει αντιμέτωπη με εκατοντάδες χιλιάδες καταστηματάρχες και πολίτες που αντιδρούσαν στην απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους κλειστούς χώρους – καφενεία, μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες, ταξί, αεροπλάνα, τρένα, λεωφορεία κ.λπ. κλπ. Και σωστά έπραξε, παρά τις μερικές υπαναχωρήσεις της και παρά το γεγονός ότι από τη φορολογία καπνού εισέπραττε σημαντικά ποσά, – τα τρία τέταρτα, περίπου, της τιμής κάθε πωλούμενου πακέτου τσιγάρων. Τώρα, με τη νέα ρύθμιση που ετοιμάζει, έρχεται να δώσει τη χαριστική βολή στον φοροπαραγωγικό τομέα του καπνού, διότι, με το νέο καθεστώς, το κυρίαρχο ναρκωτικό δεν θα είναι ο καπνός, αλλά το χασίς, η μαριχουάνα, η κόκα και όλα τα συμπαρομαρτούντα "ευγενή φυτά" Ασίας τε και Αμερικής!

Τρεις – και μόνο τρεις – εκδοχές μπορούν να αποτελέσουν απάντηση στα ερωτήματα, που, εκ προοιμίου, διατυπώσαμε:
  1. Ή, όντως, κατέλαβε την κυβέρνηση ομαδική παράκρουση και πορεύεται χωρίς μπούσουλα...
  2. Ή πιστεύει ότι η μαστούρα αποτελεί διέξοδο σε μια Νεολαία η οποία δεν έχει εργασία, δεν έχει ελπίδα και δεν της δίνεται όραμα και η οποία, αντί να βγαίνει στους δρόμους, θα συνωστίζεται στα καταγώγια...
  3. Ή ανοίγει η κυβέρνηση και την "αγορά των Ναρκωτικών", προκειμένου να αρπάξουν τις χρυσοφόρες φυτείες της οι πάσης φύσεως "ημέτεροι" – εγχώριοι και ξένοι...
Χρήστος Θεοχαράτος
Bookmark and Share

3 comments:

  1. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ? ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΗΣΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή/έ φίλε 6:34 μμ.
    Το βιβλίο δεν πωλείται σε βιβλιοπωλεία ή άλλα καταστήματα, καθόσον δεν εξεδόθη για ιδιοτελή σκοπό.
    Απλώς χαρίζεται από τον συγγραφέα του (gianniotis) και προορίζεται για ενήλικες αναγνώστες, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει - όσο αυτό είναι δυνατό - τους όποιους χρήστες από τα σακατιλίκια.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν, εγώ είμαι υπέρ της απελευθέρωσης των ναρκωτικών : παίρνεις την ..δόση σου και τα βλέπεις ΟΟΟΛΑ καλά και ρόδινα!

    Ο Τζέφρυ υπερασπίζεται με σθένος και αυτοθυσία την Ελλάδα, ο Παπακωνσταντίνου είναι υποψήφιος για το Νόμπελ Οικονομικών, ο Βενιζέλος στίς επάλξεις για μια ελεύθερη Ελλάδα !
    Κι εμείς υπερήφανοι, αντάξιοι των αρχαίων προγόνων μας, σε αντίθεση με τον λοιπό κόσμο ευημερούμε ! Οικονομικά και κοινωνικά. Χωρίς φόβο για το αύριο των παιδιών μας.
    Στρατιές ολόκληρες Ελλήνων της διασποράς επιστρέφουν μόνιμα στα πάτρια εδάφη, στο υπουργείο εξωτερικών υπάρχουν λίστες με αιτήσεις μετανάστευσης Γερμανών, Αγγλων κτλ, είμαστε η όαση στην παγκόσμια κρίση.
    Στα σύνορα με την Τουρκία τα επεισόδια πληθαίνουν, ήδη τα διεθνοί μέσα ενημέρωσης ομιλούν για επικειμενη απόβαση του ελληνικού Στρατού στη Σμύρνη και ατυτόχρονη επίθεση στον Εβρο, η Τουρκία τρομοκρατημένη ζητά την προστασία του ΟΗΕ.
    Η Ελληνική Αστυνομία χωρίς αντικείμενο, αφού δεν υπάρχουν κλοπές, μετατρέπεται σε Ελληνική δύναμη φυσικών καταστροφών, οι πόρτες, τα παράθυρα ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας ανοικτά, - κάτι ιστορίες μόνο λένε οι μανάδες στα μικράα παιδιά για να φοβούνται και να τρώνε το φαγητό τους, παλαιότερα ήταν το "θάρθει ο μπαμπούλας"
    , τώρα το " θάρθει ο Αλβανός ή ο Πακιστανός" ...
    ...................

    Σε δυό ώρες υπολογίζω να τελειώσει η " ατομική" μου δόση, θα στείλω τον μικρό μου γιό να αγοράσει από το περίπτερο μιαν ακόμα, άρχισα να συνηθίζω το όνειρο !

    ΥΓ κι ας καπνίσει και λίγο το παιδί, φερνοντάς μου την, για να νομίσει ότι πέρασε το μάθημα, δεν πειράζει.......

    Στα σοβαρά τώρα, ΦΡΙΚΗ, κυριολεκτικά ΦΡΙΚΗ !!! Πότε θα ξεκουμπιστεί Ο Γιωργάκης, Ο Νικολάκης κι η μαμά η Μάργαρετ ;;;
    ΝΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή