Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Συνάντηση "κορυφής" Πεταλωτή - φονιά Κουφοντίνα στον Κορυδαλλό

Συνάντηση-έκπληξη είχε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Πεταλωτής με το ηγετικό στέλεχος της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται ο τελευταίος.
Ο "Λουκάς" της οργάνωσης, ζήτησε από τον κ. Πεταλωτή, να μη χωρίσουν οι οκτώ της 17 Νοέμβρη, που εκτίουν βαριές ποινές.
Ο 53χρονος κρατούμενος, όπως σημειώνει το "Έθνος", παρουσιάστηκε κατατοπισμένος για τις εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις.
Ως παλιός φοιτητής της ΑΣΟΕΕ, είχε να μιλήσει ακόμα και για την κερδοφορία των τραπεζών σε συνθήκες χρηματοπιστωτικής κρίσης.
Ο κ. Πεταλωτής, από την ανάληψη των καθηκόντων του, έχει συστηματοποιήσει αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε φυλακές ώστε να πραγματοποιεί ελέγχους, ενώ την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, ξεκλείδωσε την πόρτα στο μοναδικό σωφρονιστικό κατάστημα που εξακολουθεί να λειτουργεί στο πολεοδομικό συγκρότημα τηςΑθήνας
Σχεδιάζει με προσοχή τη μετεγκατάστασή του και για το λόγο αυτό πήρε μαζί τον δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη.
"Στις επισκέψεις μου στις φυλακές συναντώ κρατούμενους. Όταν βρέθηκα στην πτέρυγα της "7 Νοέμβρη ζήτησαν να μιλήσω με έναν από τους κρατούμενους.
Ήρθε ο κύριος Κουφοντίνας. Ανέφερε αρκετά ζητήματα της φυλακής. Απ΄ όσα μου είπε, δεν συμπέρανα πως έχει ιδιαίτερα παράπονα. Επεκτάθηκε σε ειδικότερα ιδεολογικά θέματα. Από τα σχόλια που έκανε έδειχνε ενημερωμένος για την επικαιρότητα. Μου δήλωσε, μάλιστα, "αγανακτισμένος", ανέφερε ο Γιώργος Πεταλωτής.
"Μιλούσε με επιχειρηματολογία που έδειχνε πως δεν έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψης. Και φυσικά δεν επιθυμώ, σε καμιά περίπτωση, να αναπαράγω τις, γνωστές άλλωστε, θέσεις του", σημείωσε.
"Του είπα ότι με ενδιαφέρει μόνο ό,τι σχετίζεται με το σωφρονιστικό σύστημα και τις συνθήκες κράτησης. Αυτό που τελικά ζήτησε είναι να μη μετακινηθούν σε άλλες φυλακές. Είπε ότι άκουσε να συζητιέται πως επίκειται μετακίνησή τους.
"Λογικό είναι οι κρατούμενοι να θέλουν να παραμένουν σε φυλακές κοντά στον οικογενειακό τους περίγυρο. Ωστόσο, υπάρχει ένα σύστημα που ορίζει ποιος θα πάει σε ποια φυλακή. Εάν υπάρχει λόγος να μετακινηθεί, αποφαίνεται η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών του υπουργείου Δικαιοσύνης", κατέληξε ο κ. Πεταλωτής.
Bookmark and Share

1 comments:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=zOAC1Wd8sC8&feature=channel_video_title

    Και στο «Lathro Κύπρος hotel» οργιάζουν οι Λάθρο Eποικοι βαρβαροι συμμοριτες!

    Συριοι εποικοι,αναγκαιοι για την κατασκευη κυπριακου εθνους απο αυριανους μιγαδες,διασκεδαζουν επι της αναρχουμενης πολιτειας,ελλαδος και κυπρου.


    43χρονος λαθροκυπριος από την "φιλη" Συρία έχασε την ζωή του στις 1.30 το μεσημέρι της 5ης Αυγούστου 2011 στην Λεμεσσό, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με κλεμμένο Ι.Χ. που οδηγούσε άλλος Σύρος λαθροελλην με συνοδηγό επίσης Σύρο νεοφιλελευθερο εποικο !!Όπως θα ακούσετε στο βίντεο, οι δύο Σύροι που ήταν στο κλεμμένο Ι.Χ. αντί να βοηθήσουν τον συμπατριώτη τους που ψυχορραγούσε στο έδαφος, βγήκαν από το κλεμμένο όχημα και εξαφανίστηκαν!

    Λαθραιοι εποικοι κλεμμενα αυτοκινητα,πλιατσικο επι μιας αναρχουμενης ελλαδος και κυπρου που λεηλατουνται απο ορδες βαρβαρων που μαζευουν απο την διαλυση τους λαφυρα...

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο κομμουνισταράς Χριστόφιας έχει μπουρδελοποιήσει εντελώς και την Κύπρο, με τα αθρόα νεοοθωμανικου τυπου εποικιστικα επιδόματα που δίνει στους αγαπημένους του επιβητορες δημιουργους του νεου "εθνους": Στο Νησί της Αφροδίτης τόσο πολύ βουρβουλακιάζουν οι βαρβαροι επιδρομεις, που συγκρούονται μεταξύ τους στούς δρόμους με τα κλεμμένα οχήματα που οδηγούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή