Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Αν ξαναπείτε για την πισίνα μου, θα καταφύγω στη δικαιοσύνη!

Θιγμένος βαθύτατα είναι ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχετικά με τις "τερατώδεις", όπως τις χαρακτηρίζει, "ανακρίβειες", σχετικά με την κατοικία του στη Σέριφο, γι’ αυτό και δηλώνει αποφασισμένος να προσφύγει στη δικαιοσύνη!
"...Η κατοικία μου στη Σέριφο έχει κτιστεί νομίμως για νέα διώροφη κατοικία με πισίνα. Οι σχετικές οικοδομικές εργασίες, κατά την έγγραφη βεβαίωση της οικείας πολεοδομίας, έχουν ολοκληρωθεί σύμφωνα με την άδεια, η οποία δεν θίγεται από το μεταγενέστερο προεδρικό διάταγμα της Σερίφου...".
Αυτό, προφανώς, αποτελεί απάντηση στο γεγονός ότι η κατασκευή πισίνας στη Σέριφο απαγορεύεται και επιτρέπεται μόνο εντός τουριστικών μονάδων και εφόσον η αναγκαιότητά τους έχει διαπιστωθεί από το αρμόδιο Υπουργείο! 
Αλλά, μάλλον, αυτά είναι "ψιλά γράμματα" για τον κ. Παπακωνσταντίνου…

2 comments:

  1. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ??? ΦΤΩΧΟΥΛΗ!!!!ΕΚΟΨΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ!!!!ΞΕΧΑΣΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!ΟΥΣΤ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ρέ ποντικομαμή να γίνει άρση της ασυλίας σου και να δικαστείς σάν κοινός θνητός για τις ληστείες σου, επειδή είσαι δηλαδή μεγαλουπουργός και κολλητός του πανηλίθιου έχεις ασυλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή