Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ελλάδα γίνεται κομμουνιστική χώρα…

Κλιμακώνεται η επίθεση κατά της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων
Ό,τι δεν κατάφεραν την περίοδο 1947-49, νομίζουν κάποιοι ότι θα το πετύχουν τώρα. 

Ο στόχος της Πολιτείας των «σοσιαλιστών», είναι πλέον εμφανής: να βάλει στο χέρι την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων και δη σε μια χώρα όπου το ποσοστό της ιδιοκατοίκησης, είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη. 

Κι εκεί που οι Έλληνες παρακολουθούν άναυδοι την επιβολή σφαγιαστικών τελών κατά της ακίνητης περιουσίας τους, άκουσαν σήμερα ότι το μέτρο του ειδικού τέλους επί αυτής, η τρόικα ζητά να παραταθεί ως και το 2014. Λίγοι πλέον από αυτούς που άκουσαν το τελευταίο, έχουν αμφιβολίες για το αν θα εφαρμοστεί ή όχι, αν παραμείνει η «πράσινη» κυβέρνηση των yesmen...
Κι ενώ ήδη αναγγέλθηκε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για την ερχόμενη Κυριακή, στις 19:00, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, πάλαι ποτέ επικριτής του μνημονίου (μέχρι φυσικά να υπουργοποιηθεί), μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε στους Έλληνες πολίτες "να μην ακούσουν τις Σειρήνες" και να σπεύσουν να καταβάλουν το τέλος ακίνητης περιουσίας. Γιατί έτσι θέλουν όλοι όσοι στην ΕΕ, στο ΠΑΣΟΚ και εκτός αυτού, κρύβουν επιμελώς κάτω από το πέτο τους το σφυροδρέπανο.
Θέλουν λοιπόν να μας μετατρέψουν όλους σε νομάδες. Αρχικά, θα προσπαθήσουν να αφήσουν χωρίς ρεύμα όσα νοικοκυριά δεν πληρώσουν το τέλος ακίνητης περιουσίας, το οποίο θα περιλαμβάνεται στον λογαριασμό της ΔΕΗ. Ούτως ή άλλως, σπρώχνουν τον κόσμο στην απείθεια. 
Μετά τι θα κάνουν; 
Θα μας κατάσχουν τα σπίτια για να τα δώσουν κοψοχρονιά στους αλλοδαπούς, τους νέους "αγαπημένους" του συστήματος; 
Θα μετατρέψουν τους Έλληνες σε εσωτερικούς πρόσφυγες και νομάδες, μέσα στην ίδια τους την πατρίδα;
Πολύ ανεχτήκαμε αυτή την ιστορία. 

Είναι καιρός να αντιδράσουμε και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στους γραφειοκράτες της ΕΕ, ότι δεν θα ανεχτούμε στο όνομα της «δημοσιονομικής εξυγίανσης», να δούμε τη μετατροπή της χώρας μας σε κολαστήριο και κακέκτυπο της ΕΣΣΔ.

1 comments:

  1. χε!χε!χε!.....
    τουτοι εδω ρε γιαννιωτη κοιμουνται με τα τσαρουχια.τωρα ξυπνησανε αυτοι? εαν η λεγομενη "δεξια" σε τουτη την χωρα εκπροσωπειται (και) απο δαυτους,αλοιμονο στα διποδα που νομιζουν οτι ψηφιζουν δεξια στο προσωπο της νδ,του λαος και δεν ξερω τι αλλο....
    ----------------------------------
    αιντε ρε γιαννιωτη,για πες μας σε ποιον ανηκουν αυτες οι δηλωσεις που βρωμανε κομμουνιστιλα?

    «Η ελευθέρα οικονομία στην οποία πιστεύει η Νέα Δημοκρατία, δεν ημπορεί να αποκλείσει την διεύρυνση του οικονομικού τομέως τον οποίο ελέγχει το Κράτος» . Επίσης, μετά από δύο μήνες στην Βουλή, δήλωσε ότι: «επιβάλλεται, όπου συμφέρει κοινωνικά και οικονομικά, η ανάληψη οικονομικών και μάλιστα επενδυτικών πρωτοβουλιών από το ίδιο το Κράτος, ακόμα και στον τομέα της βιομηχανίας»
    ----------------------------------
    και μεταξυ μας ρε γιαννιωτη,εαν αυτη η πολιτικη ηταν λαθος,θα διαφωνησεις οτι ηταν λαθος εις την νιοστην,οτι οι πολιτικοι επιγονοι αυτου του ανθρωπου,ενταξανε ενα τετοιο κρατος,που βρωμαγε κομμουνιστιλα,σε μια νομισματικη ενωση ενος πολυ σκληρου νομισματος?
    και το χειροτερο? σημερα εμμενουν απροκαλυπτα σε αυτην την επιλογη.
    θυμασαι ωρε γιαννιωτη την κουβεντα που ειπε ο αρχιταυλαμπας του πειραια σεραφειμ στους καθεστωτικους γκαιμπελισκους καμπουρακη-οικονομεα?
    ειπε "το λανθανειν ανθρωπινο,το μετανοειν θειον,το εμμενειν σατανικον"......

    ειτε απο βλακεια,ειτε για γεωστρατηγικους λογους,η ενταξη στην νομισματικη ενωση του ευρω ηταν οχι μονο ασυμβατη με την φυση του μεταπολιτευτικου κρατους,αλλα ηταν ενα στρατηγικα και ιστορικα οικονομικο και πολιτικο λαθος,το οποιο το πληρωνει ηδη,και θα το πληρωσει ακομα πιο ακριβα ο λαος/εσμος των κοροιδων που με την ψηφο τους στηριζαν την Γ' ελληνικη δημοκρατια,που τελικα ουτε δημοκρατια,και ουτε ελληνικη ηταν.

    αιντε γιαννιωτη,αρχισε σιγα-σιγα να βραζεις κολυβα απο πληγουρι παραμυθιωτικο για τους τεθλιμμενους συγγενεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή