Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατί εξανάγκασαν σε παραίτηση τον Καραμανλή από την προεδρία της ΝΔ;


Ενώ ήταν σίγουρη η εκλογική ήττα, όλα αυτά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για απίστευτα και εφιαλτικά συμβάντα με στόχο τον πρώην πρωθυπουργό, τις απειλές (και φωτογραφίσεις βεβαίως βεβαίως) της Νατάσας, τις έντονες φήμες για εγκληματική ενέργεια εις βάρος της οικογενείας δύο ημέρες προ των εκλογών, τον εκρηκτικό μηχανισμό λίγα μέτρα από την εξέδρα, την “αυτοκτονία” του σωματοφύλακα του, μόνο σε ένα συμπέρασμα οδηγούν… Το πρώτο τρίμηνο της “νέας διακυβέρνησης”, έγινε το μεγάλο έγκλημα της πώλησης του CDS, αλλά και οι προδοτικές πράξεις (Τ10, μίζα στην Goldman Sachs κλπ) για τις οποίες έχει το λόγο η δικαιοσύνη. 
Ο Καραμανλής είχε δηλώσει ότι δεν επρόκειτο να παραιτηθεί, ανεξάρτητα το αποτέλεσμα των εκλογώνΜήπως εν' τέλει δεν ήταν το συντριπτικό αποτέλεσμα που τον έκανε να φύγει; 
Μήπως ο σκοπός ήταν ακριβώς να μην υπάρχει αντιπολίτευση εκείνο το κρίσιμο τρίμηνο
Διότι όλοι θυμόμαστε πως το κύριο θέμα ήταν η εσωκομματική κόντρα και το σφυροκόπημα στον “άχρηστο πρώην πρωθυπουργό”, την ίδια στιγμή που η συμμορία "κένταγε" και τον Νοέμβρη ο ΓΑΠ συναντιόταν με τον Σόρος… 
Μήπως έτσι εξηγείται και η σπουδή του ΚΚ να τελειώνει το θέμα της διαδοχής το συντομότερο
Μήπως όλο το σύστημα ήθελε διαλυμένη την αντιπολίτευση για να γίνουν τα εγκλήματα σε απόλυτη σιωπή;

9 comments:

  1. Πότε είχε πει ότι δεν θα παραιτηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Γιαννιώτη.
    Το θέμα δεν είναι ούτε οι εσωκομματικές κόντρες ούτε οι ξένοι. Μια ζωή προτεκτοράτο είμαστε και αυτά τα ξέρουμε όσον αφορά τους ξένους. Για την μαφιόζικη οικογένεια Μητσοτάκη και πάλι τα ξέρουμε και δεν μας εντυπωσιάζουν. Η απορία είναι γιατί ο Κ.Κ. δεν απευθύνθηκε στην βάση της ΝΔ, στον λαό της Ελλάδος. Εκεί θα έβρισκε την δύναμη να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση και ο λαός θα τον στήριζε. Έκανε όμως το ίδιο λάθος που έκαναν και κάνουν όλοι οι πολιτικοί. Μας θεωρούν ανώριμους και ανάξιους πληροφόρησης ή έστω και απλής ενημέρωσης. Ήδη ο Κ.Κ. και μαζί του η παράταξη και η χώρα πληρώνουν γι αυτή τους την θεώρηση. Να μην συνεχισθεί άλλο αυτή η νοοτροπία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά σε 'μάς τους Έλληνες μας τα κάνουν όλα οι ξένες μυστικές υπηρεσίες. Ακόμα και το χέρι μας πιάνουν μέσα στην κάλπη για το τί θα ψηφίσουμε. Έχουν όλοι καταλάβει τι γελοίοι είμαστε και παίζουν τα παιχνίδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα τι βλακας...δλδ οι ξενες μυστικες υπηρεσιες τον καναν ο,τι ήθελαν... αρε ξεφτιλα...αλλα μην σκιαζεστε εχετε ψωνισει απο σπιτι με τον γυαλακια τον υπηρετη της πρεσβείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TI ΛΕΣ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ 9.54 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ!!! ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ, ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ.ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, (ΑΝΑΝ, ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΙ)???? ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ?????ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πιό χειρότερο απο όλα ήταν η απίστευτη διχόνοια που έπεσε μέστην ίδια την Νέα Δημοκρατία. Η Ντόρα Μπακογιάννη πώς έγινε ξαφνικά τόσο μισητή μέσα στο ίδιο της το κόμμα; Γιατί έφτασαν σε σημείο να βγάλουν αρχηγό άνθρωπο που είχε ρίξει στο παρελθόν κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TON PRASINORAGIA TOY 9:54 THA TOY PO MONO OTI O DIKOSTOY KIKLOFORI ME AMERIKANIKO DIAVATIRIO GIATI TETIOS EINAI. O KARAMANLIS FILOI MOY ETSI POY IRTHAN TA PRAGMATA EINAI TO MONADIKO APOKOYMPI TOY TOPOY KAI TOY LAOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε γελοία τομάρια βοθρολύματα και σαλιωτές φακέλλων ψηφοδελτίων που φέρουν αυτοκόλλητη ταινία 1:50 & 11:06, τι ανακατεύετε τις βούρτσες με τις πούτσες; Αμ βέβαια που να καταλάβετε αφού διαθέτετε μυαλοθήκη με περιεχόμενο σκατά πράσινης αλεπούς. Τι σχέση έχουν αυτά που έγραψα με τις μαλακίες σας; Εγώ για το ελληνικό σκατόμυαλο μίλησα που του φταίνε πάντα άλλοι και στην κάλπη ψηφίζει αρχίδια. Αλλά μάλλον και σεις το ίδιο είστε σαν κι' αυτούς που γεμίζουν σάλια τα φάκελλα στην κάλπη, παρά τις προειδοποιήσεις ότι φέρουν αυτοκόλλητη ταινία και τα καταντάνε άκυρα. Ούστ βρωμύλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή