Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Να φύγουν τα άθλια "πράσινα" παράσιτα ΤΩΡΑ!

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο. Και συνέβη. Η πίεση, η ένταση, η εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων & χημικών, στέρησαν τη ζωή από έναν αγωνιζόμενο συμπολίτη μας. Και πολλά πλέον αλλάζουν. Η κυβέρνηση αυτή, έχει αρχίσει να φορτώνεται πολλά, πάρα πολλά. Και όσο παραμένει και δεν κάνει στην άκρη, τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα…
Την ίδια ώρα, το μίσος για τους πολιτικούς αγύρτες του ΠΑΣΟΚ, συσσωρεύεται. Δεν ξέρω αν...
είμαι οξύς, αν εκπέμπω «εχθροπάθεια», που θα έλεγε και το ΠΑΣΟΚικό υπουργείο Δικαιοσύνης. Δεν ξέρω αν απώλεσα την όποια νηφαλιότητά μου. 
Ξέρω όμως ένα πράγμα: αυτή η κυβέρνηση των ανδρείκελων της διαπλοκής, των πρώην κατάδικων, των πρώην εξτρεμιστών που κάποτε στην Θεσσαλονίκη άφησαν ανθρώπους ανάπηρους, πρέπει να φύγει. 
Και είναι σημαντικό να ξέρει κάποιος πότε πρέπει να φύγει.
Είναι δύσκολο για τους ΠΑΣΟΚους. Δεν έχουν μάθει να δουλεύουν, να παράγουν. Έχουν μάθει μόνο να παρασιτούν, να ζουν εις βάρος του συνόλου. Και μπόλιασαν και πολλούς άλλους με αυτή τη λογική, δημιουργώντας συνενόχους. Διάχυση λοιπόν από τους «πρασινοφρουρούς» της τεμπελιάς, της ανευθυνότητας, της οκνηρίας, του ωχαδερφισμού και της αρνησιπατρίας. 
Αυτή ήταν η «προσφορά» του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία.
Τώρα, είναι αντιμέτωποι με τα έργα τους, ακόμα και με κακές νοοτροπίες που εκείνοι καλλιέργησαν. Δεν ενδιαφέρουν όμως τους υπόλοιπους, τα υπαρξιακά θέματα του κυβερνώντος κόμματος της διαφθοράς και της διαπλοκής. ΠΑΣΟΚ, τέλος οριστικό. 
Να φύγουν τα άθλια παράσιτα και να φύγουν ΤΩΡΑ. 
Αλλιώς, "μια νύχτα μαγική, σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί".
Νίκος Χιδίρογλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου