Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Η σαπίλα της εγχώριας show business.!

Είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, μετά από σύλληψή του στην Καραϊβική (και συγκεκριμένα στην Αρούμπα) για κατοχή και απόπειρα μεταφοράς ποσότητας κοκαΐνης. Τότε, κρατήθηκε επί ένα μήνα και τελικά αθωώθηκε. Τώρα, φτου κι από την αρχή, με τα πράγματα να είναι πολύ πιο δύσκολα! Σύμφωνα από τη Δίωξη Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ πριν από λίγο στην οικία του στο Γαλάτσι, ο ηθοποιός - τραγουδιστής Φράνκο Αλφόνσο (έγινε γνωστός από την πολύχρονη σχέση του με την Αννίτα Πάνια) για κατοχή ναρκωτικών. 
Η σαπίλα της εγχώριας show business, δεν κρύβεται και αυτό είναι γενικό συμπέρασμα, άσχετα από τη νομική έκβαση της υπόθεσης, μιας και ο...
γνωστός καλλιτέχνης διατηρεί το τεκμήριο της αθωότητας.
Είχε προηγηθεί ο εντοπισμός δύο φορτηγών, το ένα στον Ασπρόπυργο και το άλλο στην Ηγουμενίτσα, που μετέφεραν συνολικά 260 κιλά ινδικής κάνναβης, από την Αλβανία. Υπενθυμίζουμε τα ρεπορτάζ του «ΕΚ» τις προηγούμενες ημέρες, για τα προβλήματα ασφάλειας στην ελληνο-αλβανική μεθόριο και την έλλειψη ελέγχων, που έχουν ως αποτέλεσμα να «τιγκάρει» η χώρα μας στην πρέζα, ενώ η Αθήνα έχει καταστεί από τους Αλβανούς και διεθνές διαμετακομιστικό κέντρο για την υπόλοιπη Ευρώπη.
Τα φορτηγά είχαν ενοικιαστεί από ιρλανδική εταιρεία για τη μεταφορά εσπεριδοειδών, αλλά αλλού ήταν το πολύ «κέρδος». 120 κιλά κάνναβης στο ένα φορτηγό, 18 στο άλλο και 130 κιλά σε αποθηκευτικό χώρο στον Ασπρόπυργο...
Η συνεργασία ελληνικών-βρετανικών-ιρλανδικών αρχών ασφαλείας απέφερε καρπούς και έτσι εξαρθρώθηκε διεθνής σπείρα κακοποιών, η οποία εισήγαγε στη χώρα μας μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία. Από τις ποσότητες αυτές, μεγάλο μέρος διοχετευόταν και στις βρετανικές νήσους και στην Ιρλανδία. Συλλήψεις στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, έγιναν και στο Μπέλφαστ, στη Βόρεια Ιρλανδία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου