Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Συνεχιστής της πολιτικής του ΓΑΠ ο "γαλάζιος" ΥΠΕΞ Σταύρος Δήμας

Να τα βλέπουν αυτά όσοι στήριξαν και εξακολουθούν να στηρίζουν τον Αντώνη Σαμαρά.Λίγο καιρό μετά τις κυνικές ομολογίες του Μεσούτ Γιλμάζ, περί εμπρησμών ελληνικών δασών από Τούρκους πράκτορες, ο «γαλάζιος» ΥΠΕΞ Σταύρος Δήμας, θα συναντηθεί με το προεδρείο του Ελληνοτουρκικού Φόρουμ. Και συγκεκριμένα σήμερα, στις 14:00, στη Ζαλοκώστα. 
Στη Συγγρού προσπαθούν μήνες τώρα να πείσουν το πόπολο, πως τα υπουργεία τα...
οποία απέσπασαν στην κυβέρνηση, το Εθνικής Άμυνας και το Εξωτερικών, δίνουν το στίγμα των εθνικών «ευαισθησιών» τους. Αλλά, οι μάσκες πέφτουν...
Τελικά, ο «μνημονιακός» Σταύρος Δήμας, πρώην (διορισμένος) επίτροπος της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει την απαράδεκτη πολιτική του ΓΑΠ και των Δρούτσα & Λαμπρινίδη, στο ΥΠΕΞ. Τα προσωπεία πέφτουν και οι εναπομείναντες στη ΝΔ καταλαβαίνουν και αυτοί σιγά-σιγά, ότι το κόμμα τους, δεν διαφέρει σε τίποτα από το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ. Πάντως, όσο πιο γρήγορα φύγει αυτή η κυβέρνηση-παρωδία, τόσο το καλύτερο για τον τόπο. Διότι μόνο κάτι καλύτερο μπορεί να προκύψει, μετά από αυτόν τον τραγέλαφο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου