Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή στους επίορκους πολιτικούς… στα "γαλλικά" όμως!

Γράφει ο Αντώνης
Καλα μας παιδια, λαμογακια, προδοτακια, δοσιλογακια μας.
Εχω κουραστει να βλεπω και να ακουω να σας βριζουν. Ενα πραγμα θα σας πω σαν συμβουλη. Αν και αποδειχθηκατε πολυ μαλακες, μια και σας πηραν ολοι πια χαμπαρι, εν τουτοις, στεγνα στεγνα, εχετε κανει ενα πολυ καλο μπαγιοκο, που θα εχουν να φανε και τα 13σεγγονα σας.
Μια και ο Ελληνας ειναι πλασμα δυσκολο να ζυγιαστει, και εκει που τρωει σφαλιαρα και λεει κι ευχαριστω, τον χτυπα μια ακτινα και γινεται ανημερο θεριο που τρωει και σιδερα, δεν την κανετε σιγα σιγα με ελαφρα πηδηματακια, δηλαδη να πατε στον αγυριστο, μην σας... βρει καμμια λαχταρα, κι απο κει που νομιζετε οτι μας πηδατε, βρεθειτε με κανα μουγκρι στον κωλο ??? Εγω για το καλο σας το λεω. Μονο μην τραβηξετε ολοι μαζι σε ενα μερος.
Οποιο κι αν ειναι αυτο το μερος, δεν προκειται να σας δεχτει ολους μαζι. Ενας εδω, αλλος πιο κει, καπως μελετημενα, μην τα κανετε “αμελετητα”, οπως κανατε 30 χρονια τωρα.
Εμεις βεβαια ειτε γινωμε αγρια θερια, ειτε οχι, η μαλακια που εχωμε στο DNA μας θα μας κανει να σας συγχωρησωμε και δεν θα κανωμε σαν τους οβριους, να στελνωμε να σας βρουν και να σας γυρισουν να σας δικασωμε. Διοτι και να σας γυρισουν, κακο θα ειναι. Αμα λειπετε εσεις, και πρωτα ο Θεος ψοφησετε εκει στις αμμουδιες που θα παραθεριζετε, η Ελλαδα δεν χρειαζεται ουτε ΔΝΤ, ουτε ΕΚΤ, ουτε τιποτα. Απο την μια μερα στην αλλη θα ξεκινησει το τρενο και θα γκαζωνει και θα ξαναρθωμε στα ισια μας. Αυτοματα. Μαγικα. Ακουραστα. Φτανει να λειπετε εσεις.
Βεβαια προβλεπω οτι δεν θα ακουσετε τη συμβουλη μου, γι’ αυτο θα σας δωσω αλλη μια
(ε ρε χουβαρντοσυνες που 'χω σημερα). Αν το καθυστερησετε για να μεγαλωσει το μπαγιοκο, αφ’ ενος θα παθετε αυτο που καματε σ’ ολους εμας με το χρηματιστηριο, αφ’ εταιρου, θα την βρειτε απο κει που δεν το περιμενετε. Θα γουρλωσετε τα ματια σας (καλα εσυ παγκαλο με τις διπλες αστο καλυτερα) αλλα θα 'ναι αργα.
Εγω παντως σας συμβουλευσα, κι εχω τη συνειδηση μου αναπαμενη, και σαν χριστιανος και σαν δαρμενος Ελληνας.
Καλααααααααααα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου