Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Δεξιά ...παροικία.!

Φωτεινή Πιπιλή κατά ΔΑΚΕ. Άνω-κάτω η ΝΔ γενικώς, από την κάθε ή την κάθε απρόβλεπτη ή τον κάθε απρόβλεπτο που απασφαλίζει και στήνει σαματάδες. Δεν υπάρχει γραμματέας εκεί;
 Η στήλη διαφωνεί πολιτικά & ιδεολογικά ΚΑΘΕΤΑ με τη Ντόρα Μπακογιάννη, σχεδόν σε όλα. Όμως, αυτή η ιστορία με το εκατομμύριο εις βάρος της και εις βάρος του συζύγου της, ήταν ΑΙΣΧΡΗ. Τελεία και παύλα.
«Θέματα» πολύ σοβαρά, έχει δημιουργήσει ο Προκόπης Παυλόπουλος με την παραδοχή... του για την αντισυνταγματικότητα των μεθοδεύσεων της «κοινοβουλευτικής Χούντας», για να χρησιμοποιήσουμε την έκφραση του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά Δημήτρη Σταμάτη, για το τι συνιστά μια κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Ανέκδοτο: η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, είναι υπηρεσιακή! Χαχαχα!!! 
Κι άλλο ανέκδοτο: σύντομα θα γίνουν εκλογές! Χαχαχα!!! ΟΚ, σταματάω, μην μου πάθετε και τίποτα από τα γέλια. Τα δύο παραπάνω, κυκλοφορούν ως... τοποθετήσεις, στη Συγγρού. Όταν μάλιστα πάνε στελέχη και φωνάζουν, τους λένε από πέρσι το καλοκαίρι, «κάντε δύο-τρεις μήνες υπομονή». Ναι και αυτό το λένε, αλλά είναι και ανέκδοτο συνάμα το ότι το λένε! Χαχαχα!!! Κι όμως, όλα τα παραπάνω ειπώθηκαν ή λέγονται! Το τυρί στη φάκα, η νομή των οφικίων μετά τις εκλογές...

Κάτι τύποι, όπως πχ κάποιος εν ονόματι Δημήτρης Κ., αλλά και άλλοι, βγαίνουν στο διαδίκτυο και μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Facebook, τα βάζουν με άκομψο τρόπο με όσους ασκούν κριτική στον Αντώνη Σαμαρά.

Επίσης, πολλά δυσάρεστα ακούγονται για κάποιον εν ονόματι Γιώργο Π., ο οποίος είναι στέλεχος του Οργανωτικού της ΝΔ και συγκεκριμένα περιφερειάρχης, αλλά ασχολήθηκε στο παρελθόν και με το διαδίκτυο, προκαλώντας με τη στάση του πολλούς. Δεν ξέρουμε τι επαγγέλλονται και αν επαγγέλλονται όλοι αυτοί κάτι.

Ο τρόπος με τον οποίο όμως κινούνται πολιτικά, προκαλεί ζημιά στη ΝΔ, σε μια εποχή που τα social media αναδεικνύονται σε βασικό μέσο επικοινωνίας. Η τοποθέτηση της Δέσποινας Μπακάλη εκεί, ως συμβούλου για θέματα κοινωνικών μέσων, που ξεσήκωσε (δικαιολογημένα) θύελλα διαμαρτυριών, μάλλον δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, αφού στελέχη που μάλιστα αμείβονται από το κόμμα, συνεχίζουν να δημιουργούν προβλήματα, μιλώντας εν ονόματι της ΝΔ και να διώχνουν κόσμο.

Κάποιοι ενεχυροδανειστές & τοκογλύφοι, βάζουν μπράβους να δέρνουν άσχημα όποιον εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την παρουσία τους στη γειτονιά του. Γιατί αδιαφορούν οι αρμόδιοι, σε ΕΛΑΣ & Δικαιοσύνη;

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στο Ρ/Σ City International: «Ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Παπακωνσταντίνου έπρεπε να είχαν ήδη συλληφθεί, διότι εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και τον συκοφάντησαν στο εξωτερικό.

Μιλούσαν για πράσινη ανάπτυξη και πράσινες μπούρδες και τελικά έφεραν το ΔΝΤ και το μνημόνιο... Τα έσοδα του ελληνικού λαού θα μεταφέρονται στην Ευρώπη και εμείς τελειώσαμε. Εχτές με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου αποφασίστηκε η μείωση των μισθών του ιδιωτικού τομέα. Τότε γιατί έχουμε την Βουλή; Μήπως είναι θυγατρική του Γερμανικού Κοινοβουλίου;»

Νίκος Χιδίρογλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου