Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Στα ...τσακίδια.!

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο G. Papandreou ως Πρόεδρος της ..."Σοσιαλιστικής Διεθνούς".
Ο πρώην πρωθυπουργεύων θα "προεδρεύσει" σε συνεδρίαση της «Επιτροπής Στίγκλιτς» που έχει συστήσει εδώ και λίγα χρόνια η Διεθνής για τη ..."διεθνή οικονομία".
Στη συνεδρίαση, που θα γίνει την Τετάρτη, στο κτίριο του ΟΗΕ, θα πάρουν μέρος αρχηγοί κρατών και κομμάτων που μετέχουν στη Σοσιαλιστική Διεθνή, στελέχη διεθνών οργανισμών και επιφανείς... οικονομολόγοι.
Στο πλαίσιο της συνεδρίασης θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην ευρωζώνη, οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο, οι προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας, η ανάγκη μεταρρυθμίσεων των διεθνών χρηματοπιστωτικών οργανισμών και οι προοδευτικές στρατηγικές και πολιτικές για την αντιμετώπιση της κρίσης και η επιστροφή στην ανάπτυξη.

3 comments:

  1. Και στον αγύριστο να πας Τριμάλακα ακόμα καλύτερα. Αξιόπουστα εξαφανίζεσαι για να γλυτώσεις την τσιπούρα στον κώλο, όμως...να το ξέρεις - καρκίνο στην οικογένειά σου - δεν θα την γλυτώσεις όπου κι αν κρυφτείς γαμημένε, γαμώ τον λάκκο που θα σε χώσουνε, ξεκωλιάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι θα πει για την παγκόσμια διακυβέρνηση, για την πράσινη ανάπτυξη και για την κλιματική αλλαγή. Καλά συνέδριο Σοσιαλιστικής Διεθνούς είναι αυτή ή...συγκέντρωση καθυστερημένων με σκοπό τις διακοπές τους στη υγειά των κορόιδων; Αν κρίνω από τον πρόεδρό της....εεεεεερε γλέντια. Κλωτσιές με πέταλο στη μούρη που θέλουν όλοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή