Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Διώχνουν τους Έλληνες από τα νοσοκομεία για να νοσηλεύονται οι αλλοδαποί με λοιμώδη νοσήματα.

Με αμείωτη ένταση και θράσος συνεχίζεται το επικίνδυνο (προεκλογικό) σόου ολόκληρου του κυβερνητικού θιάσου του ΠΑΣΟΚ γύρω από το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
 Πρωταπριλιάτικα, οι Ανδρέας Λοβέρδος και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδωσαν νέα παράσταση, με το γνωστό δραματικό τους ύφος και τους πολιτικούς θεατρινισμούς, ανακοινώνοντας και άλλα μέτρα στο πλαίσιο της αδίστακτης επικοινωνιακής πλειοδοσίας, στην οποία... επιδίδονται εσχάτως για να αναδείξουν το δήθεν ενδιαφέρον τους σε ένα πρόβλημα που τα προηγούμενα χρόνια είχαν αμελήσει προκλητικά. Από κοντά και η (επίσης αποτυχημένη από όποιο υπουργείο κι αν πέρασε) Αννα Διαμαντοπούλου, επικρότησε τις δηλώσεις των δύο συναδέλφων της, όχι βέβαια από λόγους συμπάθειας, αλλά γιατί αγωνιά και η ίδια μήπως δεν μπορέσει να επανεκλεγεί στην Α' Αθηνών λόγω των εκρηκτικών διαστάσεων του προβλήματος.

Τεράστιο προσωπικό άγχος για την επανεκλογή του στη Β' Αθηνών (λόγω της αποτυχίας του στο υπουργείο Ανάπτυξης, αλλά και των απανωτών λαθών του στην εσωκομματική κούρσα για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ) έχει και ο κ. Χρυσοχοΐδης, που είδε το θέμα των λαθρομεταναστών σαν σανίδα προσωπικής σωτηρίας. Αυτοί που, ωστόσο, θα την «πληρώσουν» πάλι είναι οι Ελληνες, για τους οποίους δεν θα υπάρχουν (στο ήδη διαλυμένο ΕΣΥ) καθόλου κρεβάτια (που άλλωστε ήταν ήδη ελάχιστα), ύστερα από την πρόχειρη κυβερνητική απόφαση να νοσηλεύονται σε δημόσια νοσοκομεία οι αλλοδαποί με λοιμώδη νοσήματα!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου