Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επίθεση αγνώστων σε υποψήφιο της Χρυσής Αυγής στα Γιάννενα.!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στα Γιάννενα Ιάσων Μπίμπος (φωτο), ο οποίος αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων "Γ. Χατζηκώστα"
Σύμφωνα με πληροφορίες, περί την 11.30΄ώρα της σήμερον, άγνωστοι δράστες του έστησαν καρτέρι πίσω από το 2ο Λύκειο Ιωαννίνων, τον ξυλοκόπησαν αγρίως και στη συνέχεια εξαφανίσθηκαν.
Η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς.
Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας. 


10 comments:

  1. Όπως οι τραμπούκοι του τότε είχαν την υποστήριξη σκοτεινών κύκλων χρηματοδοτούμενων από μυστικά κονδύλια και κάναν τον τσάμπα κόκκορα με τα λεφτά της CIA. Οι τραμπούκοι του σημερινού ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ έχουν την υποστήριξη των ανωτάτων κομματικών ηγεσιών της Αριστεράς ή τουλάχιστον την ανοχή τους. Οι κάποιοι μάγκες δεν πέτυχαν πλήρη ασυλία με τον μπαμπούλα της Δεξιάς. Έχουν ασυλία γιατί κάποιος τους την παρέχει. Οι πολιτικές κακουργίες του σημερινού ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ έχουν πολιτική κάλυψη, την ίδια πολιτική κάλυψη που είχαν οι πολιτικές κακουργίες του παρακράτους του 60.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. --
      Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο ΤΑΜΠΟΥΡΙ τη 5/28/2012 11:43:00 πμ

      Διαγραφή
    2. http://tabouri.blogspot.com/2012/05/blog-post_3962.html

      Διαγραφή
  2. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΝΕΟ
    ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΝΩΣΤΩΝ,ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ,
    ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΜΠΕΛΟΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΟΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ 2 ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ,ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΛΙΑ,ΚΑΙ 7 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΙΔΙΑΤΕΡΟ ΜΕΝΟΣ,Η ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ,ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΟΓΩ ΒΑΡΕΩΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΗΣ ΠΟΔΙ,ΕΝΩ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένετε τις εκλογές και τότε θα δείτε πόσο χώμα θα φάνε αυτά τα πουλητάρια που παριστάνουν τους μάγκες. Κάθε χρυσαυγίτης θέλει 30 από δαύτα, τα πληρωμένα και χασικλωμένα πουστρ@κια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...άντε ρε πούστη μου να περάσει η κωλο17 Ιούνη και τότε θα τα δούμε όλα τα ζητήματα απο την καλή...κάντε τώρα ότι προλαβαίνεται ανθέλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειχα την αισθηση οτι οι χρυσαυγιτες ειναι γνησιοι αντρακλες και οχι φλωροι, και δεν το βαζουν στα ποδια για να τρεξουν στα νοσοκομεια επειδη εφαγαν δυο σφαλιαρες! συναγωνιστες νομιζω οτι κακως δημοσιευουμε τετοιες ειδησεις καθοτι οι απλυτοι θα χαιρονται και θα νομιζουν οτι κατι εκαναν με τις δυο σφαλιαρες που του εριξαν

    και ειναι ντροπη για εμας που δε χαμπαριαζουμε απο τους ψευτομαγκες τεμπεληδες να μασαμε απο τετοια σκηνικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σύνελθε ανόητε (αν δεν είσαι προβοκάτορας).

      Για να είναι στο νοσοκομείο σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερα άσχημα (αλλιώς σε περιθάλπουν και πας σπίτι). Δεν είναι δυνατόν να κινδύνεψε ή να κινδυνεύει η ζωή του ανθρώπου και να γράφεις δεν έπρεπε να μαθευτεί η είδηση.


      Το σύστημα δεν φοβάται ούτε τους πρώην ΠΑΣΟΚους που βρήκαν ώρα καταφύγιο στο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τη ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε φυσικά τη ΔΗΜΑΡ που εκλιπαρούν ως νέος Καρατζαφέρης να συνκυβερνήσουν.
      Το σύστημα στην παρούσα φάση φοβάται μόνον τη Χρυσή Αυγή.
      Γιατί εντός της βουλής δεν θα τους ανεχθούν για πολύ να ξεπουλάνε την πατρίδα μας. Σε κάθε προδοσία θα κινδυνεύουν να φάνε σφαλιάρα. Γι αυτό και τους εκτόπισαν στα πίσω έδρανα.

      Διαγραφή
  7. να ξερεται οτι ειμαστε μια αγελη λυκων που ερχετε και θα κατασπαραξει οποιον βρεθει εμποδιο στο δρομο μας...και τωρα ξερετε τι θα βλεπετε στους τοιχους ανθελληνικα σκουλικια; ΑΠΛΥΤΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ...!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή