Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Συνέλληνα Πατριώτη, ψήφισε με το χέρι στο ...μυαλό και όχι στην καρδιά.!

Συνέλληνα Πατριώτη.! 
Δεν σου έχουν απομείνει πολλές επιλογές σε αυτές τις εκλογές παρά μόνο μία, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και ο λόγος είναι απλός:

Ξέρεις πολύ καλά σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα η χώρα μας, από κάθε άποψη, οικονομική, κοινωνική, αξιοκρατική, δικαιοκρατική. Πρέπει επιτέλους στα σοβαρά να αναλογιστείς, προτού φτάσεις στην κάλπη, ποιοι σε έφεραν σε αυτό το σημείο εξαθλίωσης, ποιοι σου...

έφαγαν τους μισθούς και τις συντάξεις, ποιοι σε έστειλαν αγόγγυστα και αδιάφορα στην ανεργία, ποιοι ξεπούλησαν τον πλούτο που παρήγαγες και τον έφαγαν μεταξύ τους, ποιοι ξεπούλησαν την περιουσία, την γειτονιά, την πόλη και την Πατρίδα σου, στους ξένους, τοκογλύφους νταβατζήδες της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και στους λαθροεισβολείς, ποιοι σε ανάγκασαν να ζεις έγκλειστος με σιδεριές και συναγερμούς στο σπίτι σου, που πλέον ούτε και αυτό μπορεί να σου παρέχει ασφάλεια γιατί αυτό το κράτος σε αντιμετωπίζει ως σκουπίδι και σε θυμάται μόνο όταν είναι να κλέβει τον τίμιο ιδρώτα σου, ποιοι σου στέρησαν την βόλτα με την γυναίκα και το παιδί σου στη γειτονιά σου, την βόλτα του παππού και της γιαγιάς σου στην πλατεία, την μόνη "διασκέδαση" που τους απόμεινε τώρα που βρίσκονται στη δύση της ζωής τους και που θα έπρεπε να τυγχάνουν, από αυτό το κράτος, αγάπης, συμπαράστασης, ασφάλειας, γαλήνης και θαλπωρής.

Κάτσε και σκέψου ποιοι είναι αυτοί που οδήγησαν την Πατρίδα στην απόλυτη μιζέρια, παρακμή και θλίψη που οδήγησε 2.500ους συμπολίτες μας, μέχρι σήμερα, στην αυτοκτονία
και διώχνουν ταυτόχρονα, κατά εκατοντάδες χιλιάδες, την ελπίδα και το μέλλον της Ελλάδας μας, την ίδια την νεολαία της, στο εξωτερικό, για να μείνει η χώρα στα χέρια τυχοδιωκτών, μπουκαδόρων, πρακτόρων και στυγνών φονιάδων από την αλλοδαπή!!!

Ποια Ελλάδα νομίζετε πως θα αντικρίσουν τα ξενιτεμένα παιδιά μας, όταν θα γυρίσουν κάποτε στην Πατρίδα;
Ποια Πατρίδα; Το Ελληνιστάν με πρωτεύουσα το Αθηναμαμπάντ; Τα σκέφτηκες ποτέ όλα αυτά στα σοβαρά ή απλά ακούς μόνο ό,τι σου ξεφουρνίζουν και σου πλασάρουν ως μασημένη τροφή και παραμύθι με κακό δράκο, περί τάχα ναζιστών και οπαδών του Χίτλερ;;

Εάν πραγματικά τα σκέφτηκες, τότε θα έχεις πλέον συνειδητοποιήσει πως όλοι αυτοί που μας έφτασαν στο σημείο αυτό σήμερα, δεν είναι άλλοι από την περιβόητη γενιά του Πολυτεχνείου και της Μεταπολίτευσης που κατάφεραν μέσα σε 38 χρόνια να στείλουν την Πατρίδα στην εντατική και να κρίνεται σήμερα από την ψήφο σου, η ταφόπλακα που θα τοποθετήσεις ή όχι στο μνήμα της Ελλάδας.

Τολμάνε και μιλάνε για ναζιστές και για οπαδούς του Χίτλερ ποιοι; Αυτοί που τοποθέτησαν την Ελλάδα στο μνήμα και το μόνο που απομένει είναι η ταφόπλακα;

Τολμάνε και μιλάνε όλοι αυτοί οι ψευτοδημοκράτες νταβατζήδες, κλέφτες, απατεώνες, δωσίλογοι και προδότες που παρέδωσαν την χώρα μας, αμαχητί, στους λαθραίους και την κατοχή των σημερινών Ναζί της Ευρώπης του 4ου Ράιχ;

Όλοι αυτοί, έχουν το απύθμενο θράσος και γιαυτό τολμάνε και αποκαλούν την Χρυσή Αυγή ως νεοναζιστικό κόμμα με οπαδούς του Χίτλερ!! Σύσσωμο το διεφθαρμένο Μεταπολιτευτικό σύστημα, εναντίον ενός και μόνο κόμματος, της Χρυσής Αυγής!! Δεν σου κάνει εντύπωση αυτό;

Κανονικά δεν θα πρέπει να σου κάνει καμία εντύπωση, διότι όλοι αυτοί που εμάς αποκαλούν νεοναζί, είναι αυτοί που επί 38 χρόνια είχαν και ακόμα έχουν την εξουσία στα χέρια τους, τα έφαγαν μεταξύ τους και οδήγησαν την χώρα στο ξεπούλημα και τη διάλυση της, από κάθε άποψη.

Είναι εναντίον μας όχι γιατί είμαστε νεοναζί όπως διακηρύσσουν μέσα στον πανικό τους, αλλά γιατί γνωρίζουν πως η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, η οποία Χρυσή Αυγή δεν συμμετείχε ποτέ στα φαγοπότια τους και τη διαχείριση της Εξουσίας, όντας αποκλεισμένη, φιμωμένη και καταδιωκόμενη πάντοτε, θα σημάνει και το τέλος της διεφθαρμένης και παρακμιακής Ελλάδας που δημιούργησαν και κυρίως θα σημάνει το τέλος της υπόστασης τους, όχι απλά πηγαίνοντας σπίτι τους, αλλά πληρώνοντας παραδειγματικά όλοι τους, για τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά της Πατρίδας Ελλάδας.

Μη ξεχνάς πως ποτέ δεν θα το μετανιώσεις, γιατί εμείς δεν είμαστε κωλοτούμπες αλλά ο λόγος μας είναι διαρκής, σταθερός, δεσμευτικός μέχρι τέλους, έντιμος, ανδρικός.

Θα είσαι από τους υπερήφανους Έλληνες αυτούς, που ψήφισαν το μοναδικό κόμμα στην ιστορία της νεότερης Ελλάδος, που κατόρθωσε και μπήκε στη Βουλή για να σε αντιπροσωπεύσει, χωρίς το "σπρώξιμο" νταβατζήδων και τη διαφήμιση με εξαρτήσεις και απολαβές εξουσιαστικές και οικονομικές από τους μεγαλοτραπεζίτες, μεγαλοεργολάβους και μεγαλοεκδότες των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Η Χρυσή Αυγή θα είναι το πρώτο κόμμα στην ιστορία της νεότερης Ελλάδος, που θα σε αντιπροσωπεύσει με τις δικές της και μόνο δυνάμεις και προσπάθειες, με την θέληση και μόνο, του ίδιου του λαού μας!

Κάτσε και σκέψου τα λοιπόν όλα αυτά, με ηρεμία, συνείδηση και σοβαρότητα, και θα δεις πως δεν υπάρχει κανείς κακός ναζιστικός δράκος στο παραμύθι τους, παρά μόνο η αμείλικτη, παραδειγματική και ανηλεής τιμωρία που προσπαθούν να αποφύγουν, η δική σου ψήφος δηλαδή στη Χρυσή Αυγή. 
Δεν μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα βάλει την ταφόπλακα και δεν θα είσαι.

21 comments:

  1. Εκεί που θάβονται κακουργήματα φυτρώνουν νέοι πολίτικοι
    από dr NO » Απρίλιος 22nd, 2012, 10:40 am
    Σοβαρά επεισόδια με τραυματισμούς έξω από τα γραφεία της 'Χρυσής Αυγής'.
    ΑΠΕ Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2005 10:30

    Βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση βρέθηκαν μετά από έρευνα της αστυνομίας στα γραφεία της οργάνωσης "Χρυσή Αυγή" στην οδό Σολωμού 74, όπου χθες το βράδυ σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια. Στα επεισόδια αυτά ερρίφθησαν και πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα. Οι δύο τραυματίες ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι βρέθηκαν τυχαία στην περιοχή. Ωστόσο δεν έπεισαν και κρατούνται για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα

    αυτή η υπόθεση "θάφτηκε" και "ξεχάστηκε" από όλους και από τους εμπλεκομένους άλλα και από τις δικαστικές αρχές .το ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο σε αυτή την υπόθεση αχρεία μπροστά στα ευρήματα που αποτελούν κακουργηματικές πράξεις πχ κατοχή εκρηκτικών υλών απόπειρες ανθρωποκτονιών και μια σειρά άλλων πλημμεληματικού χαρακτήρα . σε αυτή την σύγκρουση των άκρων η "δημοκρατία" αποφάσισε να βοηθήσει το ένα παραπαίδι της γιατί κάποια στιγμή ίσως θα της φαινόταν πιο "χρήσιμο" όπως συμβαίνει σήμερα.
    σε καμία των περιπτώσεων δεν δίνω δίκιο στην αριστερή πλευρά που άνανδρος επετεθει τουναντίον μάλιστα! άλλα και η αμυνομένη πλευρά να μην υπερηφανεύεται για την μέχρι τώρα άμεμπτη στάση της κι ότι είναι τάχα ο απόλυτος εχθρός του καθεστώτος γιατί αν είσαι πραγματικός εχθρός του σε τέτοιες περιπτώσεις το σύστημα σε οδηγεί στην δικαιοσύνη και όχι μόνο δεν διεκδικείς βουλευτική θέση άλλα εξασφαλίζεις μια σίγουρη και για πολύ καιρό θέση σε κάποιες φύλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ 2 ΕΥΡΏ

      Διαγραφή
  2. Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον τραυματισμό του Μ. Κυπραίου

    26.04.2012 - 15.57

    Δίωξη για τον σοβαρό τραυματισμό του δημοσιογράφου, Μ. Κυπραίου άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.
    Ο δημοσιογράφος είχε τραυματιστεί σοβαρά από χειροβομβίδα κρότου – λάμψης κατά την διάρκεια διαδηλώσεων το περασμένο καλοκαίρι με αποτέλεσμα να χάσει την ακοή του.
    Η ... δίωξη είναι κατά παντός υπευθύνου και το αδίκημα είναι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.
    Σκοπός του ανακριτή είναι να εντοπίσει τους δράστες αστυνομικούς που ευθύνονται για τον τραυματισμό του δημοσιογράφου.
    Η υπόθεση του κ. Κυπραίου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς εκτός από τον τραυματισμό του από την χειροβομβίδα ξυλοκοπήθηκε άγρια στην προσπάθεια του να φτάσει στο νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ 2 ΕΥΡΏ

      Διαγραφή
  3. Συνελήφθη για διπλή δολοφονία υποψήφιος της Χρυσής Αυγής.
    ΕΛΑ ΡΕΕΕΕ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ…. ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ;
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ….ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ !

    ____________________________________
    Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων
    κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής η διπλή δολοφονία με θύματα τον καθηγητή Αστρολογίας Μιλτιάδη Μουτάφη και την Παρασκευή Γκέζου,
    ιδιοκτήτρια εταιρίας πώλησης καλλυντικών μέσω Ίντερνετ, που συστεγαζόταν στο ίδιο χώρο με τον αστρολόγο, η οποία έγινε στις...26 Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι.

    Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ως δράστης συνελήφθη 36χρονος ιδιοκτήτης καφενείου στον Άγιο Παντελεήμονα, ο οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου στο χώρο της νύχτας και του υποκόσμου.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 36χρονος είχε βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής και περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδος με το συνδυασμό «Εθνική Συσπείρωση» της Χρυσής Αυγής.

    Τα κίνητρα του διπλού εγκλήματος δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί ενώ εξετάζεται η εκδοχή «συμβολαίου θανάτου».
    Στόχος του δράστη ήταν ο καθηγητής Αστρολογίας, αλλά σκότωσε και τη γυναίκα, που βρισκόταν στον ίδιο χώρο τη μοιραία στιγμή.
    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ 2 ΕΥΡΏ

      Διαγραφή
  4. Συνιδιοκτήτης σε ροζ ξενοδοχείο ο Νίκος Μιχαλολιάκος

    Το όνομα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής φιγουράρει στο Διοικητικό Συμβούλιο ροζ ξενοδοχείο. Διαβάστε για τη σχέση του Νίκου Μιχαλολιάκου με το "Νew Dream"...

    Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως κάνει "χρυσές δουλειές" καθότι όπως καταγράφεται στο τεύχος 10271 της Εφημερίδας Κυβερνήσεως κατά την 6η Σεπτεμβρίου του 2007, είναι συνιδιοκτήτης του ροζ ξενοδοχείου "Νew Dream".

    Ως υπεύθυνη διαχείρισης του New Dream φέρεται η εταιρεία "ΛΥΔΙΑ-Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις Α.Ε".

    Συγκεκριμένα, το διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που διοικεί την εταιρεία μέχρι τις 27 Μαΐου 2012 αποτελείται από τους: Αθανάσιο Ζαρούλια του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών ο οποίος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, από την Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου, κάτοικο Πεύκη, η οποία είναι αντιπρόεδρος και από τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο του Γεωργίου, κάτοικος Πεύκης, ο οποίος είναι μέλος.

    Μάλιστα πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση καθώς πρόκειται για τον ίδιο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, τη σύζυγό του και τον αδερφό της.

    "Το ξενοδοχείο "New Dream", αποτελεί στέγαστρο ονείρων, ξυπνάει ένστικτα αναζωογονώντας τη σχέση σας...Η ερωτική και ευχάριστη προδιάθεση είναι διάχυτη και σε όλα μας τα δωμάτια διακοσμημένα στις αισθησιακές αποχρώσεις ροζ, μοβ και κόκκινων χρωμάτων, από τα οποία εσείς θα διαλέξετε αυτό που σας αντιπροσωπεύει", αναγράφεται στην ιστοσελίδα του.

    Παράλληλα, σύμφωνα με το "Έθνος", οι αποκαλύψεις δε σταματούν εκεί καθώς τον Αύγουστο του 2010, στο ξενοδοχείο είχε σημειωθεί ληστεία σε βάρος του ρεσεψιονίστ που είχε βάρδια.

    "Δύο δράστες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο επί της οδού Λιοσίων 121 και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο που βρισκόταν στην reception, άρπαξαν 600 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσυκλέτες", αναφέρει μια μέρα μετά στο επίσημο δελτίο της αστυνομίας. Στο δελτίο δε φαίνεται αν ο συγκεκριμένος αλλοδαπός απασχολούνταν με ή χωρίς χαρτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ..ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ !!!

    Παλιά η ΕΡΕ! έδινε ένα τσουβάλι αλεύρι σε όσους είχαν πρόβλημα , για να την ψηφίσουν.

    ΕΣΕΙΣ τι δίνετε; Υποσχέσεις σαν του ..μουλάδες ! ότι θα πάνε στο Παράδεισο με πενήντα (50)..παρθένες;

    Ρε ακόμη ...ΕΚΕΙ!!! είσαστε ρε ζωντόβολα της’’ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ’’;
    Που ζούμε ρε; Στη Ελλάδα ‘η στη…Συρία; Δεν θέλουμε Νορβηγούς φονιάδες.

    Ησυχία , ειρήνη και αγάπη για την πατρίδα μας θέλουμε.

    Στη χρυσή αυγή είσαστε όλοι πράκτορες πληρωμένοι όπως γράφουν αυτοί που έφυγαν από κοντά σας !

    Τι μπορείτε να κάνετε εσείς για την ανεργία;

    Τι μπορείτε να κάνετε εσείς για τα παιδιά μας;

    Δεν θέλουμε άλλα αίματα και εμφύλιους.

    Αγαπάμε τη Δημοκρατία και την ελευθερία.
    ================================
    Η χρυσή αυγή και ο Τσίπρας ΚΑΨΑΤΕ την Ελλάδα καταστρέψατε χιλιάδες επιχειρήσεις , δημιουργείτε πανικό και φόβο και δεν έρχεται ΚΑΝΕΙΣ στην Ελλάδα να επενδύσει.

    Αυτές τις εντολές σας δίνει η Μέργκελ για να μας αγοράσει τσάμπα;
    ====================================================
    Δηλαδή καταστρέφετε την Ελλάδα για να την ξεπουλήσετε στους Γερμανούς;

    Μα αυτό είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! Το γνωρίζουν οι απόγονοι του ΕΑΤ-ΕΣΑ;
    ====================
    Ρε εμείς με το ΠΑΣΟΚ, από το 1981, χορτάσαμε ψωμί τότε που εσείς είχατε αφήσει την Ελλάδα ερείπια.

    Τότε που εμείς πεινάγαμε εσείς κάνατε ΕΚΔΡΟΜΕΣ με τον Αβέρωφ και το Σαμαρά.

    Τώρα που η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση εσείς ο Σαμαράς και ο τσίπρας βάζετε ΝΕΑ ΦΩΤΙΑ και θέλετε ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ !!!
    Υποσχόσαστε ότι ΜΑΛΑΚΙΑ θέλετε και προκαλείτε …κρυπτόμενοι !

    Ο Παπαδόπουλος έκανε σαμποτάζ , για να φοβάται ο κόσμος και να βρει δικαιολογία, να μας φέρει τη ΧΟΥΝΤΑ.

    Του δασκάλου σας τις βρωμιές αρχίσατε;
    =================================
    Ντροπή σας προδότες!

    Τώρα τι ψάχνετε και ...ψήφο;

    Ρε δεν πάτε στο διάβολο πουλημένοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ...ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΑΛΗ-ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΥΣΗ
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΕΝΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΔΑΜΟ;

    Επειδή γνωρίζω πως σκέφτεσται γράφω ανώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε...
      Υπονοείς κάτι με το "Απόγονε του Αλή-Πασά"; Θέλεις εμμέσως να με χαρακτηρίσεις ..."Τούρκο" και ντρέπεσαι; Πες το. Δεν έχω πρόβλημα. Άλλωστε όπως βλέπεις, από μένα δεν κινδυνεύεις.! Τα στοιχεία μου υπάρχουν στο διαδίκτυο, η φάτσα μου, το τηλέφωνό μου κ.λ.π. πράγμα που δεν νομίζω να συνάντησες σε άλλο ιστολόγιο.
      Συμφωνώ μαζί σου ότι στην Ελλάδα γεννήθηκε η Δημοκρατία. Δεν γνωρίζω όμως αν μιλάς για την σημερινή ..."Δημοκρατία" μας ή κάποια άλλη.

      gianniotis

      Διαγραφή
  8. ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΣΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=35ZIT4PtD9g#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΙΛΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟ9Υ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΝΔ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΤΟΡΑΣ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.


    ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ... ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ..ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σημερα 6 Μάιου Ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…


    Mας έλεγαν θα νικήσετε όταν υποταχθείτε.
    Yποταχθήκαμε και βρήκαμε τη στάχτη.
    Mας έλεγαν θα νικήσετε όταν αγαπήσετε.
    Aγαπήσαμε και βρήκαμε τη στάχτη.
    Mας έλεγαν θα νικήσετε όταν εγκαταλείψετε τη ζωή σας.
    Εγκαταλείψαμε και βρήκαμε τη στάχτη.

    ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Δια να ξαναβρούμε τη ζωή μας.
    και τα χρηματα που μας κλεψανε, Tώρα που δεν έχουμε πια τίποτα…
    Aris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ
    Που εισαι ρε παλιοφασιστα χουντικε που πεθανες αφραγκος? Δεν ντρεπεσαι? Κυττα τον Ακη, κυττα τον Μαντελη, κυττα τον Βουλγαρακη, κλπ, κλπ. Ντροπη σου ρε που δεν εκανες οτι κανουν αυτοι οι ενδοξοι αντιχουντικοι. Ποιος σου ειπε ρε οτι θελαμε το δολλαριο 6 χρονια στις15 δραχμες? Ποιος σου ειπε ρε παλιοφασιστα να μην χρωσταη η Δημοκρατικη Ελλαδα ουτε μια δραχμη? Τι θα πουμε στους Ευρωπαιους δουλεμπορους? Ενω ειδες τωρα με το κοινοβουλιο? Η δραχμαρα εγινε δραχμουλα στα 330 το δολλαριο, αντι για 0 χρεος τωρα χρωσταμε 600 € δισεκατομμυρια, εχουμε βαλει εγγυησι και την Ακροπολη. Ειδες ρε παλιοφασιστα προοδος. Αυτο θα πη Καραμανλης, αυτο θα πη Παπανδρεου, αυτο θα πη Τσιπρας, αυτο θα πη Παπαρηγα, αυτο θα πη Βατοπεδι, αυτο θα πη Ζαχοπουλος και ολοι οι αλλοι αντιχουντικοι ευεργετες. Ποιος σου ειπε ρε οτι θελαμε να κοιμωμαστε με τα παραθυρα και τις πορτες ανοικτες? Εμεις θελαμε να κοιμωμαστε με το οπλο στο μαξιλαρι και να μην μπορουμε να περπατησουμε στην Ομονοια. Ειμαστε φιλοξενος λαος ρε φασιστα. Η Ομονοια ειναι για τους τους δολοφονους λαθρομεταναστες και οχι για τους αχρηστους τους Ελληνες. Φτου σου ρε. Ασε που κατεστρεψες την γραφικοτητα των χωριων μας. Ακου ηλεκτρικο στα χωρια! Ακου ασφαλτος στα χωρια! Ακου τηλεφωνα στα χωρια! Διεγραψες ρε φασιστα ολα τα χρεη των αγροτων. Φτου σου ρε. Εαν δεν το ειχες κανει αυτο ο Ακης θα μπορουσε να μαζεψη πιο πολλα, συν του οτι εδωσες το κακο παραδειγμα. Ασε τους αγοτες να παθανουνε στην πεινα ρε φασιστα. Ειδες τωρα ποσο χαρουμενοι ειναι αφου δεν δουλευουνε και μαζευονται στις εθνικες να τραγουδανε. Μας κατεστρεψες εντελως. Ζητω η Δημοκρατια. ….Η πεινα και η λεηλασια……………………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιαννιώτη σε διαβάζω καιρό σέβομαι τις εκτιμήσεις και τις ιδέες σου αλλά σφάλλεις άν πιστεύεις οτι θα μας σώσει η Χρυσή Αυγή, δέν θα επιμείνω περισσότερο αφού τα προγνωτικά δείχνουν οτι θα μπεί με τεράστια ποσοστά στην βουλή θα το διαπιστώσεις μόνος σου απο αύριο ελπίζω αργότερα να αναγνωρίσεις το λάθος σου εγώ άν και δεξιός θα προτιμούσα να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ παρά Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν περιμένω από κανέναν να με σώσει.
      Η Χρυσή Αυγή ψηφίσθηκε από τους Έλληνες για τρεις λόγους.

      1. Να μπει Ελληνική σημαία στο κοινοβούλιο.
      2. Να λάβει τέλος το λαθρομεταναστευτικό και
      3. Να σπάσει ο τσαμπουκάς των σταλινιστών που με ποσοστό 8% κυβερνούν την Ελλάδα.

      gianniotis

      Διαγραφή
  14. Δεξιος ψηφιζει το προδοτικο Συριζα τους ανθελληνες,λογικο.Ευτυχως πηρε η Χρυση Αυγη 7% ευτυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή