Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Προς Χρυσαυγίτες επιστολής το ανάγνωσμα... (videos)


Αγαπητοί Χρυσαυγίτες, 
Κατ' αρχήν θέλω να σας συγχαρώ για τη θριαμβευτική είσοδό σας στη Βουλή. Συγχρόνως όμως εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για την απαράδεκτη συμπεριφορά σας στο video που παραθέτω. Κάποιος ακούγεται σαν υστερικός.

Τι καραγκιοζιλίκια και αγριότητες είναι αυτά; Δύο τινά μπορεί να έχουν συμβεί: Ή ζαλιστήκατε από το μέγεθος της νίκης και δεν ξέρετε τι κάνετε, ή αυτή είναι η συνήθης συμπεριφορά σας, οπότε τα...

ΜΜΕ έχουν κάποιο δίκιο που σας δαιμονοποίησαν. 
 Άλλωστε, χωρίς φωτιά, καπνός δε βγαίνει.



Χωρίς να σας ξέρω ούτε να με ξέρετε, πρόβαλα κάποιες θέσεις που βρήκα στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, επειδή τις βρήκα λογικές, αναρτώντας σχετικά άρθρα σε τούτο το ιστολόγιο, εδώ κι εδώ. Επομένως δεν δικαιούστε να με κατηγορήσετε για εμπάθεια εναντίον σας.

Όμως αυτό το video με ανησύχησε σφόδρα και σας γράφω δυο λόγια με την ελπίδα ότι θα έλθετε στα συγκαλά σας προτού σας πάρουν είδηση όσοι σας ψήφισαν και βλαστημήσουν την ώρα και τη στιγμή που σας σταύρωσαν...

Προσέξτε! Καμία επιτυχία δεν διαρκεί αν δεν την αξίζει κάποιος. Είδατε πώς καταποντίστηκαν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία; Το ίδιο θα πάθετε κι εσείς, αν δεν μάθετε να συμπεριφέρεστε ανθρώπινα και πολιτισμένα. Δεν μπορείτε ν' απαιτείτε ευγένεια από τους άλλους όταν εσείς είστε αγροίκοι.




Αναρωτιέμαι ποιος σας εκπαιδεύει; Γιατί, π.χ., οι χρυσαυγίτες νέοι πρέπει να έχουν ξυρισμένα κεφάλια και να φοράνε μαύρες μπλούζες; Για να φοβίζετε τους φιλειρηνικούς πολίτες και να σας βρίζουν φασισταριά; Φοβάμαι ότι οι σύμβουλοι και εκπαιδευτές σας ή είναι τρελοί για δέσιμο ή είναι πεμπτοφαλαγγίτες που θέλουν να σας δυσφημίσουν και να σας περιθωριοποιήσουν, όπως είχε γίνει μέχρι τώρα, επειδή απειλείτε τα συμφέροντά τους. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

Ελάτε λοιπόν στα συγκαλά σας και προσπαθήστε να διαψεύσετε τους συκοφάντες σας με ριζική αλλαγή της συμπεριφοράς σας, αν θέλετε τα ποσοστά σας ν' αυξάνονται κι όχι να εξανεμιστούν, αν θέλετε να συμβάλετε στην ανοικοδόμηση των ερειπίων και όχι να προσθέσετε περισσότερα μπάζα...
Ήρεμα, ήρεμα, κύριε Νίκο Μιχαλολιάκο! Έχετε δυνατή φωνή και δεν χρειάζεται να φωνάζετε, διότι θα τρυπήσει κανένα ακουστικό τύμπανο ακροατού σας! Καλά τα λέτε, αλλά το ύφος και ο τόνος της φωνής σας τρομάζουν. Μπορεί να υπάρχουν και μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι και καρδιακοί που σας ακούνε, και να κινδυνεύει η υγεία τους από την τρομάρα. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και μην αυτοπυροβολείστε και αυτοακυρώνεστε. Εφόσον επιδιώξατε να μπείτε στη Βουλή, συμπεριφερθείτε πολιτικά, αν θέλετε να είστε χρήσιμοι. Διδάξτε εκείνους που κατηγορείτε καλύτερη συμπεριφορά με το παράδειγμά σας. Δεν μπορείτε να απειλείτε! Ή μήπως ονειρεύεστε κανένα αιματηρό εμφύλιο; ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ!

Είμαστε όλοι αδέλφια! Λογικοί, σαλεμένοι, "αριστεροί","δεξιοί", και όλοι οι ενδιάμεσοι πρέπει να είμαστε συγκαταβατικοί προς αλλήλους ώστε να συμβιώνουμε ειρηνικά. ΜΗΝ το ξεχνάτε ποτέ αυτό!

Φαίνεστε γνήσιοι και ανιδιοτελείς πατριώτες κι ότι θυμώνετε και πονάτε για το κατάντημα της Ελλάδας. Όμως δεν είστε οι μόνοι που οργίζεστε, πονάτε και υποφέρετε. Ωστόσο, με τραχεία συμπεριφορά δεν θα καταφέρετε ποτέ να πείσετε για τις καλές σας προθέσεις και να γίνετε η δύναμη που θ' ανακουφίσει τους αδικημένους της χώρας μας και θα επιφέρει κάθαρση και κοινωνική δικαιοσύνη.

Θα σας θυμίσω και ένα εδάφιο της Καινής Διαθήκης: "Δεν είναι πλέον Ιουδαίος ουδέ Έλλην, δεν είναι δούλος ουδέ ελεύθερος, δεν είναι άρσεν και θήλυ· διότι πάντες σεις είσθε ένας εν Χριστώ Ιησού." (Προς Γαλάτας Γ: 28)

Τιμήστε με τη συμπεριφορά σας το σύμβολό σας, το Μαίανδρο, το αρχαιότερο ελληνικό σύμβολο Νίκης και Ενότητας, σύμβολο του Άπειρου και της Αιώνιας Ζωής, που οι πολέμιοί σας το μπερδεύουν με τη χιτλερική σβάστικα..

seferou.blogspot