Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Η ψήφος των ηλιθίων...

Έχουμε γράψει κατά καιρούς για το εάν και κατά πόσο ο Έλληνας "ψηφοφόρος" έχει την δυνατότητα να ψηφίσει το κόμμα της επιλογής του με βάση την υποκειμενική του λογική (εφόσον αυτή υφίσταται). 
Επίσης έχουμε γράψει σε ανύποπτους χρόνους ότι (παρότι δεν προβλέπεται) οι Έλληνες  ψηφοφόροι, υποχρεωτικά, και πριν φθάσουν στην κάλπη, θα πρέπει να υποβάλλονται σε ένα απλό τεστ νοημοσύνης από μια επιτροπή απαρτιζόμενη από ψυχολόγους και ψυχιάτρους (ειδικά), και οι οποίοι σε χρόνο μηδέν να...
..."γνωματεύουν" περί της ικανότητος η όχι της συμμετοχής του κάθε ηλιθίου στην εκλογική διαδικασία.
Ίσως και να ακούγονται παράξενα όλα αυτά, αλλά όταν ακούς για παράδειγμα Έλληνα - "ψηφοφόρο" να λέει σήμερα ότι "η Ελλάδα χρωστάει στο Πασοκ", (όπως θα δείτε και στο βίντεο), τότε πλέον, δεν θα πρέπει να μιλάμε για απλό αποκλεισμό από την συμμετοχή του στην εκλογική διαδικασία, αλλά για το ενδεχόμενο υποχρεωτικού εγκλεισμού του.
Συμπέρασμα: Οι μεταπολιτευτικές "κυβερνήσεις" εξελέγησαν και "μεγαλούργησαν", ελέω κάποιων χιλιάδων ηλιθίων με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.


Π.Ν.





1 comments:

  1. ΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΤΕΣΤ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή