Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Νίκος Χανιάς (μέλος του Σύριζα): "Μια ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι αρκετή για να καταστρέψει την Ελλάδα"

Με προσωπική του επιστολή που δημοσιεύεται στα "ΝΕΑ", αλλά και με αντίστοιχες δηλώσεις στο ρ/σ "ΒΗΜΑ FM" o Νίκος Χανιάς (φωτο) μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ  και τέως υποψηφίου στην Κορινθία, επιβεβαίωσε πως η επιστολή είναι όντως δική του και ότι οι δηλώσεις ανήκουν στον ίδιο.
Σύμφωνα μ' αυτές ο κ Χανιάς υποστηρίζει:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μπροστά σε ένα αδιέξοδο. Είτε θα πρέπει να εφαρμόσει το μνημόνιο, διαχειρίζοντάς το κάπως καλύτερα, οπότε εξαπατά...
όλους αυτούς στους οποίους, σήμερα, δίνει ελπίδες, είτε να καταγγείλει και να ακυρώσει το μνημόνιο, οπότε μοιραία σταματά η χρηματοδότηση και πάμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Είναι εγκλωβισμένος σε αυτές τις θέσεις. Λέει θα ακυρώσω το μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς νόμους και θα κρατήσω τη δανειακή σύμβαση, αλλά αυτό, είναι όχι μόνο σουρεαλιστικό, αλλά εκτός πραγματικότητας.
Πίστευα,
πρόσθεσε, ότι μέχρι τις εκλογές τις 6 Μαΐου, στοχεύει να πολιτευτεί κάπως διαφορετικά. Βλέποντας ότι δεν μπορεί να τα κάνει αυτά, αρχίζει και στρογγυλεύει. Ή εξαπατάς αυτούς που τους έχει δώσει ελπίδα και στρογγυλεύεις το λόγο σου και προσπαθείς να φτιάξεις ένα καλύτερο μνημόνιο, ή πας από την απέναντι πλευρά που είναι και αυτή καταστροφική".

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι... 

Στην επιστολή του ο κ. Χανιάς γράφει απευθυνόμενος στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα: 
"Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως όταν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα, συνεχίζει στην επιστολή του ο κ. Χανιάς και κλείνει λέγοντας πως δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου