Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Παρέμβαση Καραμανλή για τις εκλογές

Με νέα δήλωσή του ο Κώστας Καραμανλής εμφανίζεται στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές.
Ο πρώην πρωθυπουργός ζήτησε την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιώντας πολίτες χωρίς αριστερό προσανατολισμό να μην ψηφίσουν μικρότερους σχηματισμούς της ευρύτερης κεντροδεξιάς καθώς όπως σημειώνει έτσι «ψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ».
Συγκεκριμένα στη δήλωσή του αναφέρει:...
«Είναι μπροστά μας η σοβαρή πιθανότητα μιας πολύ πιο οδυνηρής περιπέτειας για όλους. Η άποψη ότι δεν μπορούμε να πάθουμε τίποτα χειρότερο είναι εσφαλμένη. Ειδικά όταν η ιστορία του τόπου μας διδάσκει πως κατά κανόνα μεγάλες κοινωνικοπολιτικές κρίσεις συνεπέφεραν και εθνικές συμφορές.
Υπάρχει όσο ποτέ ανάγκη να εξασφαλιστεί πολιτική σταθερότητα και έξοδος από την καταστροφική ύφεση. Προϋπόθεση και για τα δύο είναι μια όσο το δυνατόν ισχυρότερη Νέα Δημοκρατία. Γι αυτό και πιστεύω ότι πρέπει να τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Αντιθέτως αν επιλέξουμε την αποχή ή την ψήφο διαμαρτυρίας και μάλιστα σε μικρότερους σχηματισμούς της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην ουσία ψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή πολίτες χωρίς αριστερό προσανατολισμό θα στήριζαν έτσι την Αριστερά. Ειδικά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αυτό δεν βοηθάει την Ελλάδα».

3 comments:

  1. ρε χοντρε.....αντε πηγαινε να φας καμμια μπουγατσα με τυρι να στανιαρεις, και ασε τον κοσμο τι θα ψηφισει ανικανε!!!
    αρκετα δαση και μαγαζια καηκανε οσο διοικουσες εσυ και οι ορντινατσες σου, φαυλοπουλος, γρανας, και βατοπεδινοι α.ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANONIME....AN IXES LIGO MIALO THA EYLEPES PIOS
    EVAZE TIS FOTIES KAI PIOI TON KINIGOYSAN NA TON SKOTOSOYN
    GIA TO XONTRE TI NA PO , XONTRO EINAI TO MIALO SOY ME TA SKATA POY EXI MESA
    AI'SIXTIR .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστακη ανικανε, ξεφτιλα και παλιοψευτη..επανιδρυσες το κρατος ε; δεν ντρέπεσαι..αν δεν ειχες το συγκεκριμενο επωνυμο ουτε σε μπουγατσατζιδικο θα μπορουσες να βρεις δουλειά...ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή