Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Εύχομαι ολόψυχα Κακή Αποτυχία σε όλους τους "Έλληνες" αθλητές των Ολυμπιακών αγώνων.! Ούτε ένα "χάλκινο" να μη ...βρεθεί μπροστά τους.!

Σύσσωμοι οι Έλληνες αθλητές θα έπρεπε να αξιώσουν την άρση του φασιστικού αποκλεισμού της πρωταθλήτριας μας Παπαχρήστου από τα ανθελληνικά σκουλήκια παχύδερμα τύπου Κούβελου και από τους νεογενίτσαρους δοσίλογους του Κουβέλη και του Τσίπρα. 
Και όμως... όχι μόνο δεν αξίωσαν σύσσωμοι την άρση του αποκλεισμού της αλλά τόσες δεκάδες συναθλητές της Παπαχρήστου και δεν βρέθηκε ούτε ένας με ελληνική συνείδηση και ευθιξία, να αποσυρθεί και ο ίδιος από τους αγώνες για να δείξει την... συμπαράσταση του στην πρωταθλήτρια μας και την αποστροφή και την αντίθεσή του για αυτόν τον κατάφωρα άδικο, παράνομο και φασιστικό (αποκλεισμός εξπρές χωρίς καν απολογία), αποκλεισμό. 
Εγώ ως συναθλητής θα αποσυρόμουν αμέσως και θα καλούσα όλους τους συναθλητές μου να πράξουν το ίδιο και ας πήγαινε να μας φέρει μετάλλια ο Κούβελος και ο Κουβέλης... Μόνο έτσι θα έπαιρναν το μάθημά τους όλα αυτά τα ανθελληνικά σκουλήκια, εντός και εκτός της Ελλάδος. Δυστυχώς όμως οι πραγματικοί Έλληνες, τελικά είναι ελάχιστοι πια.
Ο Καθένας κοιτάει την πάρτη του και μόνο. Και αυτός που κοιτά την πάρτη του και μόνο, είτε πολιτικά για να μη τον κάνουν νταντά οι της ΕΟΕ, είτε αγωνιστικά για να μη χάσει κάνα μετάλλιο που θα τον κάνει καραβανά να τα ξύνει αντί να φυλάει τα σύνορα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΑΘΛΗΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΣΕΠΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ.

5 comments:

  1. Σωστός. Καμία αλληλεγγύη από τους συναθλητές της. Όταν ένα εργοστάσιο διώχνει έναν εργάτη, οι υπόλοιποι γίνονται μια γροθιά και απαιτούν την επαναπρόσληψή του.
    Αυτή η κοπέλλα δεν είχε όνειρα; Δεν περίμενε αυτή τη στιγμή για 4 ολόκληρα χρόνια; Και έρχονται τα σκουλήκια της ΕΟΕ και χωρίς αρμοδιότητα την αποκλείουν και καταστρέφουν και την καριέρα της αλλά και την ζωή της. ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ευχή σου γίνεται πραγματικότητα απο τις πρώτες μέρες οι περισσότεροι αποκλείστηκαν άν και εγώ πίστευα απο καιρό οτι μιά τέτοια χώρα δέν αξίζει καθόλου τον κόπο να την υποστηρίξεις ακόμα και άν λέγεται κατ'όνομα Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΜΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ.
    ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ.
    ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΑΝ ΠΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ CITY ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΘΡΕΨΑΜΕ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρόκειται περί χολής αγαπητέ μου φίλε. Απλά "έρχομαι" στη θέση της αθλήτριας η οποία "βασανίσθηκε" (ξέρω τι σου λέω) για να μπορέσει να βρεθεί στον Ολυμπιακούς αγώνες και να εκπληρώσει ένα όνειρο ζωής. Κι' έρχονται κάποια ανθελληνικά ξόανα και αριστεροειδή ασπόνδυλα και λένε ΟΧΙ στους κόπους και τις θυσίες μιας αγνής κοπέλας επειδή αντ-έγραψε κάτι στο τουίτερ της. Νομικώς, ουδείς τιμωρείται άνευ απολογίας. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Απλά την κοπέλα την έστησαν στον τοίχο για "πατριωτικούς" λόγους. Σού 'χει τύχει να θέλεις να σκοτώσεις κάποιον επειδή σου πήρε μια θέση ...πάρκιν; Σκέψου να έπαιρνε και τα όνειρά σου... Όλα τα όνειρά σου...

      gianniotis

      Διαγραφή
  4. THA SIMFONISO ME TON GIANNIOTI OLOI OI ATHLITES EPREPE NA PAROYN THESI.
    I PORIA MAS EDIKSE POS KANANE TRAGIKO LATHOS.
    PARADIGMA , I GERMANIDA IPE OTI IPE GIA TOYS ATHLITES MAS KAI AMESOS VGIKE I OMOSPONDIA TOYS KAI TO SKEPASE , PROVOKATSIA MAS IPAN !!!!! VRE MALAKES .....AYTA POY IPE EMINAN.......
    GIAYTO SAS LEO DEN TO XIRISTIKA KATHOLOY KALA , MAS NTROPIASAN GENIKOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή