Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Για τον άδικο αποκλεισμό της Ελληνίδας αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.!

Δεν γνωρίζω τι είπε ή τι έγραψε η αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου, κάτι που έγινε και η αιτία να αποκλειστεί από την αποστολή των δήθεν «Ολυμπιακών αγώνων». 
Ό,τι όμως και να είπε, ό,τι και να έγραψε είναι εντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο εν λόγω αποκλεισμός της και δείχνει μία ξεκάθαρα αντιδημοκρατική και φασιστική νοοτροπία αυτών που την απέκλεισαν από την αποστολή! 
Άλλωστε επί του θέματος εγείρονται τα κάτωθι ερωτήματα:...

1. Είναι άραγε «Ολυμπιακοί» αυτοί οι «αγώνες»; Χρησιμοποιώ τα εισαγωγικά, διότι είναι βέβαιο ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον αρχαίο θεσμό των πραγματικών Ολυμπιακών αγώνων, όσο δε για «αγώνες»... με τόσο ντοπάρισμα και αναβολικά μόνο αληθινή άμιλλα δεν θυμίζουν!

2. Μήπως η όλη αυτή γελοία ιστορία εντάσσεται στον περίφημο ανθελληνισμό στον αθλητισμό, που είχαμε καταγγείλει στις 23 Μαρτίου του 2011 από αυτή την εφημερίδα, με αφορμή τότε την απίστευτη συνωμοσία κατά της Πηγής Δεβετζή;

3. Ποιοι νομίζουν ότι είναι οι της ΔΗΜΑΡ, αυτοί οι δεδηλωμένοι διεθνιστές και απάτριδες, οι οποίοι τη στιγμή που η χώρα διαλύεται ασχολούνται με απίθανες πράγματι καταστάσεις (και στηρίζουν βεβαίως την κυβέρνηση των Γραικύλων);...

Εδώ και τώρα λοιπόν: Εμπάργκο στους Ψευτοολυμπιακούς «αγώνες» του Λονδίνου 2012! Αρκετά ασχοληθήκαμε με τις «φιέστες» και τις «αλητείες» των νεοεποχιτών σατανιστών, που για την «κονόμα» ξεφτιλίζουν κάθε έννοια πολιτισμού και ανθρωπισμού!...

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

ΕΝ ΧΟΡΩ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ) 
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

Ήρθε το πράγμα και «έδεσε»! Σε απόλυτη «συγχορδία» οι αριστεριστές-κουλτουριάρηδες-λαθρόφιλοι της Δημ. Αριστεράς με τον σύζυγο της νεοφιλελεύθερης Ντόρας Μπακογιάννη απέκλεισαν από την ολυμπιακή αποστολή χωρίς κανένα σοβαρό λόγο μία Ελληνίδα κοπέλα, μία πρωταθλήτρια του στίβου: την Βούλα Παπαχρήστου για κάποιο σχόλιο που έκανε στο twitter!...

Μα είναι ποτέ δυνατό; Την ώρα που η Πατρίδα μας μαστίζεται από τα εγκλήματα των ξένων λαθρομεταναστών και υποφέρει από τα Μνημόνια των Τζέφρυ, Ντόρας, Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη και τόσων άλλων; Ντροπή και αίσχος για αυτή την απόφαση! Ντροπή στη Δημ. Αριστερά, ντροπή και στην «Ελληνική» Ολυμπιακή Επιτροπή...

Εγώ σαν Έλληνας φίλαθλος ύστερα από αυτό το πράγμα, αποφάσισα να μην δω ούτε ένα δευτερόλεπτο από τους αγώνες αυτούς! Έτσι πρέπει να κάνουν όλοι οι πραγματικοί Έλληνες! Να δώσουμε ένα μήνυμα ότι δεν ανεχόμαστε την υποταγή, δεν ανεχόμαστε τα Μνημόνια του θανάτου, δεν ανεχόμαστε τις Εθνικές ταπεινώσεις! Η Βούλα Παπαχρήστου είναι άξια συγχαρητηρίων! Ε όχι, κύριε Κουβέλη και κύριε... Κούβελο!

Απολλόδωρος Θεοδώρου

ΒΟΥΛΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!

Βούλα, Ελληνίδα πρωταθλήτριά ΜΑΣ, που μας έχεις κάνει περήφανους! Αυτή η απόφαση του Συστήματος να σε αποκλείσει από τους αγώνες του Λονδίνου είναι Τιμή για σένα! Σε αποκλείσανε αυτοί που δεν πιστεύουν στα Ύψιστα Ιδανικά της Πατρίδας, του Θεού και του Αθλητισμού!!!

Αυτοί που ανέχονται τους ξένους φονιάδες Ελλήνων και βιαστές Ελληνίδων και που βάλανε στην βουλή την Ρεπούση που πρόσβαλλε τους Μάρτυρες προγόνους ΜΑΣ! Αυτοί που μιλάγανε για «συνωστισμούς» στο λιμάνι της Σμύρνης και που αποχωρήσανε επιδεικτικά από την βουλή όταν αναγγέλθηκε ενός λεπτού σιγή στην Ιερή Μνήμη των Ποντίων!...

Το Έθνος ΜΑΣ δεν θα πεθάνει όσο βγάζει παιδιά σαν εσένα! Η Ελλάδα είναι Περήφανη για σένα και γι’ αυτό φωνάζουμε: ΖΗΤΩ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ! Λέμε Ναι στην Παπαχρήστου και Όχι στους... Αχρήστους!!!

Σόνια Μαυρίδου

ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Ως πολιτικός, καταδικάζω την ανθελληνική και ρατσιστική απόφαση της «Ελληνικής» Ολυμπιακής Επιτροπής να θέσει εκτός Αγώνων την πρωταθλήτρια στίβου, Βούλα Παπαχρήστου.

Η δίωξη της Ελληνίδος πρωταθλήτριας με αφορμή ένα αστείο που έγραψε σε κοινωνικά δίκτυα, αποτελεί τρανή απόδειξη του μισελληνισμού και της ιδεολογικής τρομοκρατίας που βιώνει η Ελληνική κοινωνία.

Πολιτικές δυνάμεις όπως η ΔΗΜΑΡ εξέδωσαν ανακοίνωση ζητώντας να ανακληθεί η συμμετοχή της Ελληνίδος πρωταθλήτριας. Όμως ποιοί μας κάνουν μαθήματα ηθικής;
Αυτοί που στεγάζουν μισέλληνες και προδότες όπως την βουλευτή Μαρία Ρεπούση. Αυτοί που συνεργάζονται με το 4ο Ράιχ στην οικονομική γενοκτονία του Ελληνικού Λαού.

Αυτοί που πρωτοστατούν στην διάλυση της Ελληνικής γλώσσης υπερασπιζόμενοι την φωνητική ορθογραφία. Αυτοί που υπερασπίζονται τα εκατομμύρια λαθροεποίκων στην Ελλάδα διαλύοντας τον εθνικό και κοινωνικό ιστό.

Ζητώ από την «Ελληνική» Ολυμπιακή Επιτροπή να ανακαλέσει την ρατσιστική και μισελληνική απόφασή της, και να επιτρέψει στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια να αποδείξει την αξία της στους Αγώνες.
Τα μαθήματα «αντιρατσισμού» από μισέλληνες αποδεικνύουν το πόσο προδότες είναι.

Αδιαφορούν για τους χιλιάδες βιασμούς Ελληνίδων από λαθροεποίκους, αλλά ενδιαφέρονται σφόδρα μήπως θίξει κάποιος την παράνομη παρουσία τους στην Ελλάδα.
Αιδώς προδότες. Δεν είστε «αντιρατσιστές», είστε μισέλληνες.
Το Ελληνικό Πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων δεν έχει καμμία σχέση με τον εμετικό μισελληνισμό σας.

Ιφικράτης Αμυράς

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου