Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Γιατί δεν έχει συλληφθεί ακόμη ο Έλληνας εργοδότης του Πακιστανικού κτήνους;

Ο Νόμος απαγορεύει στους εργοδότες να απασχολούν στις επιχειρήσεις τους αλλοδαπούς παράνομους και ανασφάλιστους. 
Ο συγκεκριμένος εργοδότης του πακιστανικού κτήνους και ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων καταλυμάτων, προσέφερε την εργασία του κηπουρού στον Πακιστανό δράκο χωρίς αυτός να έχει άδεια παραμονής και εργασίας και φυσικά ως παράνομος που ήταν, τον απασχολούσε και χωρίς να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές στο ΙΚΑ. 
Για ποιο λόγο λοιπόν δεν έχει ακόμα συλληφθεί ο Ελληναράς αυτός που είναι και η αιτία... της παραμονής και παρουσίας του δράκου στο νησί η οποία και κατέληξε στο να χαροπαλεύει σήμερα μία 15χρονη Ελληνίδα στην εντατική;.

Επιτέλους, πότε αυτό το κράτος θα γίνει κράτος και θα πάψει να είναι μπουρδέλο;

Σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα της Ευρώπης όπως πχ την Ισπανία ή την Ιταλία και μάλιστα πολύ πριν ο Πακιστανός διαπράξει το ειδεχθέστατο έγκλημά του, ο εργοδότης αυτός θα είχε συλληφθεί από την πρώτη στιγμή, θα είχε γίνει κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας του, θα του είχε αφαιρεθεί δια παντός η άδεια λειτουργίας της επιχείρησης του, θα πλήρωνε πρόστιμο πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και θα κατέληγε στη φυλακή για τουλάχιστον 5 χρόνια χωρίς αναστολή.

Εδώ στο Ελλάντα, όχι μόνο δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά αλλά τον βγάζουν αυτόν τον Ελληναρά τις τελευταίες μέρες και κάθε μέρα στα κανάλια για να λέει πόσο ευγενικό και καλό παιδί ήταν το Πακιστανικό ζώο....

Αυτή η χώρα πρέπει πραγματικά να γκρεμιστεί και να κτιστεί από την αρχή...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου