Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν σέβονται ούτε τα παιδιά οι περιθωριακοί

Τώρα, επιτίθενται και σε παιδιά. 
«Λουλούδι» του «προοδευτικού» μπαξέ ο αναρχικός, γνωστός στη Λάρισα ως «ρέγγας». Επιτέθηκε σε ένα παιδάκι 12 χρονών στη Λάρισα και το υποχρέωσε στη μέση του δρόμου να βγάλει τη μπλούζα του, αποσπώντας την από τον πιτσιρικά, γιατί ενοχλήθηκε από την απεικόνιση του βασιλιά της Σπάρτης Λεωνίδα πάνω σε αυτή, όπως και της ελληνικής σημαίας.

Ήταν τυχερός, γιατί πρόλαβε η ΕΛΑΣ και τον βρήκε και όχι οι συγγενείς του... πιτσιρικά. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Θυμηθείτε το σοβαρό περιστατικό προ ετών, στο Γαλάτσι...

Συνελήφθη το Σάββατο το βράδυ λοιπόν ο «ρέγγας» και πρωτοδίκως χθες, καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλακή, με αναστολή φυσικά, για να συνεχίσει το «προοδευτικό» του έργο. Το σύστημα δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα... Είπε ότι τη μπλούζα του πιτσιρικά του την έκανε δώρο ένας φίλος του.

Η αλήθεια είναι ότι ο τύπος αυτός «ενοχλήθηκε» από την απεικόνιση της ελληνικής σημαίας, της σημαίας μας για την οποία τόσοι ήρωές μας έδωσαν τη ζωή τους και φυσικά, αρνήθηκε να ζητήσει συγνώμη από το παιδί και τους γονείς του. Είναι «ιδεολόγος» εθνομηδενιστής και εθνοπουθενάς. Η συγνώμη στο λεξιλόγιο των ανθρώπων αυτών δεν υπάρχει. Η βία είναι κάτι το «απόλυτα φυσιολογικό» στην κοσμοθεωρία τους. Ακόμα και όταν στρέφεται κατά παιδιών. Προέχουν για αυτούς η «επανάσταση» και η κοινωνική μηχανική...

Γιώργος Αγοραστός λέγεται ο δράστης, γνωστός στην τοπική κοινωνία της Λάρισας ως «ρέγγας» (γιατί άραγε;), με πλούσιο «μητρώο». Αλλά, αναστολή... Όπως και να έχει, η «ιδεολογία» του είναι σίγουρα απίστευτα «δύσοσμη» για την όσφρηση της κοινωνίας.

Ο δράστης της επίθεσης κατά του πιτσιρικά, είναι 35 χρονών, «συχνάζει» σε πλατεία της πόλης και «επιτηρεί» για λογαριασμό της «προόδου», της πολιτικής ορθότητας και των καταγωγίων της άκρας αριστεράς και του αντεξουσιαστικού χώρου, τον κόσμο που περνά. Σαν ασφαλίτης της «προόδου» ένα πράγμα, ας πούμε. Αποτελεί αναμφισβήτητα κίνδυνο για την ελληνική κοινωνία.

Ένα σύστημα ισχυρό και διαχρονικό, βλέπετε Σόρος...

Ο κάθε ακροαριστερός, όντας συνειδητά ή ασυνείδητα μαριονέτα του διεθνούς εθνομηδενιστικού κεφαλαίου, δεν είναι μόνος του. Από πίσω από τον κάθε τύπο με ακροαριστερή & αντεξουσιαστική ιδεολογία, κρύβεται ένα ολόκληρο σύστημα στήριξης.

Οι περισσότεροι αναρχικοί δεν εργάζονται, παρασιτούν (είναι «καλλιτέχνες», λένε οι ίδιοι αυτοσαρκαζόμενοι), ζουν σε «καταλήψεις» αποκομμένοι πλήρως από τα οικογενειακά τους περιβάλλοντα και έχουν ποινικά μητρώα. Είναι με λίγα λόγια, τύποι περιθωριακοί, αν και πολλοί εξ αυτών, από ευκατάστατες οικογένειες. Βόρεια προάστια Αθηνών, Καλαμαριά και βάλτε...

Η έρευνα γύρω από όλους αυτούς, οδηγεί κάποιες φορές και στις παρυφές της τρομοκρατίας. Πλέον, τα περάσματα από τον αντεξουσιαστικό χώρο στην τρομοκρατία, είναι συχνά. Τα πρόσφατα παραδείγματα (βλ. Πάρος), τα ξέρετε όλοι. Όμως, πως ξεκινούν όλα αυτά και καταλήγουν εκεί;

Γιατί ένας άνθρωπος 35 ετών, να επιτεθεί σε ένα παιδί 12 ετών, κατά παράβαση διαχρονικών αρχών και αξιών της ελληνικής κοινωνίας; Τι είναι αυτό που ωθεί κάποιο νέο άνθρωπο να καταστεί μηδενιστής, να μην έχει κανένα σεβασμό στα όσια και ιερά, όπως είναι η προστασία των παιδιών; Τι είναι αυτό που ωθεί κάποιον να τρομοκρατήσει έναν ανήλικο, υποβάλλοντάς τον σε μια μάλλον τραυματική εμπειρία; Τι είναι εκείνο που ωθεί κάποιον να λειτουργεί ως κάφρος;

Όλα ξεκινούν από την εκπαίδευση...

Θα έχει φυσικά παρατηρήσει τι γίνεται τα τελευταία χρόνια με τα σχολικά εγχειρίδια και την απόπειρα εξαφάνισης από αυτά των θρησκευτικών & εθνικών στοιχείων και συμβόλων. Ο λόγος είναι προφανής: οι της αριστεράς, οι «φωταδιστές», οι «εκσυγχρονιστές» και όλοι οι λοιποί της «προόδου» (είναι αναρίθμητες οι κατηγορίες και υποκατηγορίες τους), προσπαθούν δια της βίας να αποχρωματίσουν θρησκευτικά και εθνικά την κοινωνία μας.

Τώρα, με τα υψηλά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, αισθάνονται «δικαιωμένοι». Και θεωρώντας πως έχουν «πλάτες», φτάνουν σε απίστευτες ακρότητες, όπως αυτή στη Λάρισα. Ακρότητες, που εξοργίζουν την κοινωνία και εν τέλει τη στρέφουν κατά της αριστεράς. Το 12χρονο θύμα της αριστεριστικής βαρβαρότητας, ξέρει πλέον με τι έχει να κάνει. Όπως και η οικογένειά του και οι φίλοι του, αλλά και όλη η τοπική κοινωνία.

Αν κάποιος με στοιχειώδη μόρφωση προσπαθήσει να ξεφυλλίσει τα σχολικά εγχειρίδια, θα φρίξει. Απονευρωμένες αναφορές παντού. Οι άθλοι του Ηρακλή, σε βιβλίο της Δ’ Δημοτικού, περιγράφονται ως τρόπον τινά «έξυπνες ιδέες», με το ηρωικό & επικό στοιχείο να έχουν «εξαφανιστεί», αν και κατά κοινή ομολογία, παράγουν καλύτερους ανθρώπους.

Η πολιτική ορθότητα και ο ορθολογισμός, απουσιάζουν από παντού, ενώ αποϊεροποιούνται τα πάντα. Οι αριστεριστές δεν θέλουν «ήρωες», δεν θέλουν «έπη», αλλά ισοπεδωμένες πολιτιστικά κοινωνίες, όπου δεν θα υπάρχουν πρόσωπα έτοιμα να αντισταθούν και να υπερασπιστούν ανώτερες αξίες και ιδεώδη. Με λόγια, το αριστεριστικό σύστημα που στη χώρα καθ’ όλη τη μεταπολίτευση ελέγχει τα γράμματα και τις Τέχνες, προσπαθεί να βγάλει στην κοινωνία μηδενιστές και άτομα χωρίς θρησκευτική ή πατριωτική συνείδηση. Άτομα τα οποία θα έχουν ως πρότυπό τους ανθρώπους σαν τον Σόρος. Άτομα έτοιμα για κάθε είδους ωμότητες, όπως επιθέσεις σε μικρά παιδιά.

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Άνθρωποι σαν τον «ρέγγα», αποτελούν τον καλύτερο στρατολόγο της Χρυσής Αυγής. Δημιουργούν απόγνωση και εξίσου βίαια αντίδραση από τον κόσμο, που εν μέσω κρίσης, έχει να αντιμετωπίσει και την «επαναστατική γυμναστική» της αριστεράς, που δεν υπολογίζει τίποτα.

Νίκος Χιδίρογλου

1 comments:

  1. οι μπολσεβικοι δολοφονησαν τα ανηλικα παιδια του Τσαρου.........
    τι περιμενεις?????????αυτοι ειναι.............
    δεν ειμαι φιλοβασιλικων αντιληψεων , αλλα εκανα εμετο οταν το διαβασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή