Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Φωτογραφία - σοκ.! Η Ντόρα στα έδρανα της Χρυσής Αυγής! - Συνεχίζονται οι εναγκαλισμοί των "Εθνικιστών" με το "Μητσοτακέϊκο"!

Πολύ περίεργες αυτές οι οικειότητες μεταξύ δύο - υποτίθεται - ορκισμένων εχθρών! 
Τί δουλειά έχει η Ντόρα στα έδρανα της Χρυσής Αυγής; 
Ειδικά σε αυτή τη φωτογραφία, φαίνεται να αντικαθιστά (!!!) τον...αρχηγό! Βρε, λέτε;;;
Καλά, οι ...εθνικισταράδες που διακρίνονται δίπλα της, δεν ενοχλούνται από την παρουσία της, της "προδότριας";
Και η Μητσοτάκη δεν...φοβάται τους "κακούς ναζιστές";;;
Τί είπατε; Μας δουλεύουν χοντρά; 
Ε, καλά τώρα!
Φυσικά, τα κομματόσκυλα θα μιλήσουν για "σύμπτωση" (ναι, δεύτερη φορά...), πως "φταίνε οι φωτογράφοι" και άλλες τέτοιες γελοίες δικαιολογίες...
Δεν πειράζει, μάτια έχουμε και βλέπουμε.! 

11 comments:

  1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ......
    ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΠΕΡΝΑ.........ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.....ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΒΛΕΠΕΤΕ............
    ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί φίλοι...
    Η "επίμαχη" ανάρτηση, δεν είναι ...δημιούργημα του gianniotis. Απλή αναδημοσίευση έγινε και τίποτε περισσότερο.
    Αν θέλετε την άποψή μου θα σας την πω ευθέως. ΔΙΑΦΩΝΩ με το κείμενο και τις φωτο που το συνοδεύουν... Βλέπετε όμως, στα πλαίσια της καλώς εννοούμενης δεοντολογίας, θα πρέπει να "φιλοξενούμε" και άρθρα τα οποία ΔΕΝ είναι συμβατά με τις πολιτικές αντιλήψεις του υπογράφοντος.

    Σας ευχαριστώ για την παρέμβασή σας.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΣΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν πολλά ιστολόγια που απλώς προβάλλουν εθνικά θέματα για διαφόρους λόγους. Είναι δύσκολο να τα εντοπίσεις με την πρώτη ματιά. Στα ιστολόγια αυτά περιλαμβάνουνται και αυτά του πρώην Λάος που απλώς θέλουν να πάρουν εκδίκηση. Είναι όμως χρήσιμα, διότι 1) μας βάζουν να προβληματιζόμαστε όπως τώρα, και 2) προσελκύουν ανυποψίαστους Έλληνες από άλλους χώρους που αρχίζουν να βρίσκουν το δρόμο τους, αργά και βασανιστικά αλλά σταθερά και αμετάκλητα προς τη Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλως εκανε ο κ. γιαννιωτης που το δημοσιευσε. ας ακουγονται και αλλες γνωμες δεν ειναι κακο. εξαλλου αν περιορισει την θεματολογια καπου συγκεκριμενα [οπου κι αν ειναι αυτο] θα γινει βαρετο. με το σχολιο που εβαλε νομιζω πως ξεκαθαριζει απολυτα την θεση του και δεν ειναι ποτε απο δω και ποτε απο κει. επαναλαμβανω πολυ καλως επραξε και δεν μπορουμε να του προσαψουμε καμια κατηγορια. το μπλοκ ειναι εθνικιστικο και φαινεται με την πρωτη ματια. δεν χρειαζεται να το αποδεικνυει κιολας καθε φορα που θα δημοσιευει κατι που δεν μας αρεσει αλλα ουτε και σε εκεινον οπως δηλωνει αλλωστε.

    χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ άγνωστε "Χ" (27 Σεπτεμβρίου 2012 10:59 μ.μ.) θα πρέπει πρώτα να μάθεις να γράφεις σωστά Ελληνικά και μετά να κάνεις τον συνήγορο του Ναζιστοφασίστα και Χρυσαυγίτη Γιαννιώτη. Τον ξέρουμε από την καλή και δεν θα τον μάθουμε τώρα. Είναι ένας αμετανόητος φασίστας και ρατσίσταρος του κερατά που βλέπει παντού ανθέλληνες να τον καταδιώκουν. Ο άνθρωπος κατάντησε γελοίος με τις δήθεν εθνικιστικές του εμμονές και κάτι μου λέει πως πρέπει να λαδώνεται από την ΧΑ. Έχουν και στροφές οι δρόμοι δεν όλοι ευθείς και πίσω από αυτές κρύβονται κάποιοι τύποι, τύπου ...gianniotis... Μένει η σβάστικα να την δούμε να κρέμεται από το ιστολόγιό του γιατί όλα τα άλλα τα έχουμε δει. Περαστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποία ...τιμή!!!

      Ήρθε στο blog μου "προοδευτικό" ασπόνδυλο.
      Ας ξεκινήσουμε απ' την άγνοιά σου και μετά θα έρθουμε στο προσκήνιο.
      Άκου εγκεφαλικά βλαμμένε και από υλικά εκκενώσεων φτιαγμένε...
      Όταν μπερδεύεις την βούρτσα με την πούτσα, επόμενο είναι πως το ίδιο θα συνέβαινε με την σβάστικα και τον Μαίανδρο που είναι το αρχαιότερο Ελληνικό σύμβολο.
      Και τώρα στα δικά μας...
      Φόρεσες την "δημοκρατική" κουκούλα της ανωνυμίας και την κλαρωτή σου φούστα, έκανες την ανιχνευτική σου περαντζάδα στην blogόσφαιρα και έκανες στάση σ' ένα επώνυμο ιστολόγιο που διαθέτει μέχρι και τηλέφωνο για "χάρη" σου μόνο και μόνο για να κάνεις αναστροφή της πεπτικής σου λειτουργίας επειδή και πάλι το μπέρδεψες με το ...indymedia.

      Αν δεν υπήρχατε εσείς...
      Εσείς καθήκια, τα ορφανά του Στάλιν, πόσο όμορφη θα ήταν η Χώρα μας.!

      gianniotis

      Διαγραφή
  7. Άργησα να δω το θέμα και φυσικά τα σχόλια. Είμαστε όλοι μας μαλάκες (και γω μαζί). Εμφανίστηκε ένα αναρχοκουμούνι και κάνει ρόμπα τον gianniotis και μεις ως θεατές παρακολουθήσαμε τον διάλογο μεταξύ αυτού του τέρατος και του φίλου gianniotis. Δεν έχει σημασία που του απάντησε ο ίδιος. Έπρεπε και μεις να μπούμε να γράψουμε και να το ξεσκίσουμε το καθήκι. Δόξα το Θεό το ιστολόγιο έχει σχόλια και μάλιστα χωρίς έλεγχο. Δεν έχει νόημα λοιπόν να μένουμε απαθείς σε τέτοια φαινόμενα. Είναι όλοι βαλτοί για να κάμψουν το ηθικό των Ελλήνων Εθνικιστών και να τους αναγκάσουν να σιωπήσουν. Ως αναγνώστες δεν κάναμε το αυτονόητο. Αγαπητέ φίλε gianniotis σου ζητώ συγνώμη.

    Ν.Αγγελίδης - Ίλιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε συ γιαννιώτη, έλα να σε δούμε στα Γιάννενα με το αρχαιοελληνικό σου σύμβολο και το τατουάζ Seig Heil του βουλευτή Ηλιοπουλου.Μοιράστε και κανένα περιοδικάκι με το ναζιστικό αετό, ή τον κέλτικο σταυρό να γουστάρουμε.Κολλήστε και καμιά αφίσα με το φιλαράκι σου τον Παππά, που τα παίρνει από τον όμιλο Λάτση...Ελάτε, σας παρακαλούμε, οι γιαννιώτες σας ψάχνουν (πίσω απ τα Καρφούρ,στο Παραλίμνιο ή μεσα σε σπίτια συναντιέστε τελικά? ενημερώστε μας!)
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ !
    (το ΕΣΥ δεχεται πολλους νεοναζι τελευταια και αρχιζει να φορτωνεται το συστημα υγειας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς να 'ρθω στα Γιάννενα ρε φίλε, αφού στα Γιάννενα είμαι.!
      Τελικά, δεν ξέρω τί θέλεις να πεις με όλα αυτά που γράφεις...
      Με βρίζεις; Με απειλείς; Με ψάχνεις;
      Μα φίλε μου όλα είναι ...φάτσα - κάρτα. Το ιστολόγιο έχει στη διάθεσή σου μέχρι και το κινητό του διαχειριστού (εμού δηλαδή).
      Ρε φίλε, (το "ρε" είναι φιλικό) παρά το γεγονός ότι μέσα απ' την κουκούλα της ανωνυμίας σου στάζεις χολή.
      Για μένα ρε φίλε όλα αυτά;
      Ok,
      βρήκες ανοιχτά σχόλια και χωρίς περιορισμό και μάλλον γνωρίζεις ότι ο gianniotis ΔΕΝ διαγράφει σχόλια γι' αυτό και συμπεριφέρεσαι με ...ευπρέπεια.!
      Αλήθεια, υπάρχει ΕΣΥ;

      Καλό βράδυ φίλε.

      gianniotis

      ΥΓ:
      Στον επόμενο ...τόνο, θα βρεις τα σχόλια κλειστά και ειλικρινά θα λυπηθώ, αλλά δεν θα φταίω εγώ. Βλέπεις πως δίνω "βήμα" στους πάντες. Μην γίνεις αιτία να αποκλειστούν κι' άλλοι που δεν φταίνε...
      Τα λέω καλά;

      Διαγραφή